ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκπρόσωπος της ΝΔ δεν υπήρχε στο Δημοτικό Συμβούλιο να υπερασπίσει την Κυβερνητική πολιτική στο θέμα της διαθεσιμότητας των δημοτικών υπαλλήλων;

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Εκπρόσωπος της ΝΔ δεν υπήρχε στο Δημοτικό Συμβούλιο να υπερασπίσει την Κυβερνητική πολιτική στο θέμα της διαθεσιμότητας των δημοτικών υπαλλήλων;


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ; 
Για να παρακολουθήσετε την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κάντε κλικ εδώ



Παρακολουθείστε για να χάσετε τον χρόνο σας την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια όσα μας έφτασαν ως εδώ.

Θα χρεοκοπήσουμε δεκάδες φορές ακόμα όσο η νοοτροπία μας είναι δώστε λεφτά σε όλους σε ανθρώπους που δεν προσφέρουν καμιά  υπηρεσία για το κοινωνικό σύνολο.

Οι τζάμπα μάγκες της Αριστεράς με τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τις δημόσιες θέσεις είναι πληγή που πρέπει να εξαλειφθεί πλήρως.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΝΕΨΕΤΟ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ.
ΑΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο Πανταζόπουλος βγήκε δεξιότερα των Αναγνώστου, Ευσταθίου, Πίκουλα.

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο αν πας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ρώτα το Δήμαρχο πόσα παιδιά έμειναν φέτος εκτός παιδικών σταθμών στο Δήμο Ηλιούπολης;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιές εργάρες του Δήμου Ηλιούπολης δεν έφτασαν τα 2.700.000 ευρώ και θέλει ο εργολάβος και άλλα ευρουλίνια; Για ψάχτο βρε παιδί της ζούγκλας.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη περιμένουμε την ενημέρωση για το θέμα Κέντρο Πρόληψης Ηλιούπολης-Δάφνης-Υμηττού.....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ παλληκάρι μου πιστεύεις ότι υπάρχει σήμερα ΝΔ; Με τον ΕΝΦΙΑ του ΒενιζελοΣημίτη ο Αντωνάκης έκανε τη ΝΔ σαν την ΠΟΛΑΝ. Σιγά μην ξεφτυλιστούν Αναγνώστου, Ευσταθίου και Πίκουλα για τον Αντωνάκη και τον Κυριάκο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ; ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΚΟΥΛΑ.ΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ ΓΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΣΤΕ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΚΟΥΡΗΣ, ΠΑΡΑΣ, ΜΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 40.