ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα τους εκθέσει και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς με την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Θα τους εκθέσει και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς με την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε


Με την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση που ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς θα εκθέσει για ακόμη μια φορά όσους βουλευτές λένε τόσο καιρό πως δεν τους αρέσουν τα μνημόνια αλλά ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ κάθε φορά με την ΨΗΦΟ τους την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής που έχει φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα στον Τόπο.

Έτσι οι λαϊκιστές βουλευτές θα φανούν για ακόμη μια φορά ασυνεπείς προς τους ψηφοφόρους τους αφού το "αντάρτικό" τους ξεθυμαίνει αμέσως μόλις αντιληφθούν πως θα χάσουν τον μισθουλάκο τους εάν οδηγήσουν την Χώρα σε εκλογές.

Οι τζάμπα μάγκες Καραμανλικοί , Μητσοτακικοί , και άλλοι περιφερόμενοι τηλεοπτικοί θίασοι της από εδώ πλευράς θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν πως ηΚυβέρνηση Σαμαρά πληρώνει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τις δικές τους αμαρτίες και διαπλοκές.

Η συγκυβέρνηση με τους αρχικλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν αποτέλεσμα ενός εκλογικού αποτελέσματος που έφερε και τη ΝΔ ουσιαστικά ένα βήμα πριν την διάλυση αφού είναι αδύνατον να μιλάς για διαφθορά και σήψη και να έχεις ένα σωρό γαλάζια σκάνδαλα της πενταετίας 2004-2009 όπου ο "κουρασμένος" είχε παραδώσει την διακυβέρνηση της Χώρας σε συνεργάτες που ήταν τουλάχιστον ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ για να μην πούμε καμιά βαρύτερη κουβέντα.

Γιατί όχι δεν γίνεται κ. Καραμανλή πέντε χρόνια μετά την εκλογική σας συντριβή από τον ΓΑΠ να μην έχετε βγει να μας εξηγήσετε πως φτάσαμε σε αυτή την απόλυτη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Πατρίδας που χρωστούσε κοντά στο μισό τρις και οι κάτοικοί της ζούσαν ζωή χλιδάτη με χρήματα που δίνονταν σωρηδόν σε ημετέρους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την Τρίτη φεύγει ο Μιχάλης, η Σοφία, ο Αργύρης και άλλα παιδιά. Έρχεται ο Νικήτας, ο Ευριπίδης και άλλα παιδιά. Κρίμα Φώφη. Δεν πέρασες τη βάση να γίνεις Υπουργός.