ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : O Τάσος Ευσταθίου και ο χαιρετισμός του στο Γ' Συνέδριο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

O Τάσος Ευσταθίου και ο χαιρετισμός του στο Γ' Συνέδριο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου παραβρέθηκε την Κυριακή (19/10), μετά από πρόσκληση που του έγινε, στην έναρξη των εργασιών του 3ου συνέδριου της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» και απηύθυνε χαιρετισμό.

Το κείμενο του χαιρετισμού που απηύθυνε ο κ. Ευσταθίου έχει ως εξής:

«Κυρίες & Κύριοι σύνεδροι,

Είμαστε εδώ στο Γ’ συνέδριο της παράταξης ”Πρώτα η Ηλιούπολη’’ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα σας, είμαστε εδώ για να χαιρετίσουμε & να διατυπώσουμε κάποιες σκέψεις μας, όπως ακριβώς θα κάναμε & σε οποιοδήποτε άλλο κάλεσμα.

Αυτό επιτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός μας, αυτό επιτάσσει το συμφέρον της πόλης & των συμπολιτών μας, αυτό ζητούν & οι πολίτες.

Τα θέματα της κοινωνικής αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας & συνοχής της κοινωνίας ήταν πάντα σε προτεραιότητα, ειδικά τα τελευταία -5- δύσκολα χρόνια που περνά η πατρίδα & βεβαίως θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν γιατί όπως καλά γνωρίζουμε οι ανάγκες των πολιτών είναι πολλές.

Όμως θα πρέπει παράλληλα σήμερα να προβληματιστούμε & να εργαστούμε ώστε να διαγνώσουμε ή & να προβλέψουμε τις σύγχρονες ανάγκες που έχει η πόλη μας & οι συμπολίτες μας, γιατί όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεώργιος Σεφέρης «Βρήκαμε τη στάχτη ….. Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή….».

Αυτό άλλωστε απασχολεί & τους πολίτες αυτό πιστεύω ότι θα απασχολήσει & το συνέδριο σας.

Εκεί λοιπόν είναι ο δικός μας καθοριστικός & ουσιαστικός ρόλος, δηλ. της Δημοτικής αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου & των φορέων της πόλης μας, όπου με συζήτηση & συνεννόηση θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουμε τον δρόμο, την πορεία, την κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ηλιούπολη, αλλά & να κάνουμε πράξεις - σύμφωνα με τις υπάρχουσες δυνατότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -έτσι ώστε οι πολίτες να ξαναφτιάξουν την ζωή τους & το χαμόγελο με την αισιοδοξία να πλημυρίσουν τις καρδιές όλων μας.

Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, θα ξαναφτιάξουμε την ζωή μας & θα πάμε την πόλη μας μπροστά.

Κυρίες & Κύριοι σύνεδροι,

Εμείς είμαστε μια νέα παράταξη με νέους ανθρώπους, με νέες αντιλήψεις, με όρεξη & κέφι για προσφορά.

Κοιτάμε στο μέλλον, κοιτάμε μόνο μπροστά & θέλουμε να οδηγήσουμε την Ηλιούπολη & τους κατοίκους της στο αύριο, βοηθώντας σήμερα την διοίκηση του Δήμου μας σε οποιαδήποτε θετική πρόταση, ασκώντας παράλληλα εποικοδομητικά τον αντιπολιτευτικό μας ρόλο.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω σας εύχομαι καλές & επιτυχημένες εργασίες στο Γ’ Συνέδριο σας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τάσο. Δε χρειάζεσαι συνέδρια. Οργάνωσε την ομάδα σου και όργωσε τις γειτονιές της Ηλιούπολης. Να εντοπίζεις και να δημοσιοποιείς τα καθημερινά προβλήματα. Στενό μαρκάρισμα και τακτική ενημέρωση του δημότη για τις ενέργειές σας.