ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα δικαστήρια για το 1 εκατ. ευρώ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Στα δικαστήρια για το 1 εκατ. ευρώ



Ένα δημοσίευμα, μία διάψευση και η σιωπή της περιφερειάρχη Αττικής συνθέτουν το παζλ της νέας κόντρας που ξέσπασε μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου και της εφημερίδας «Espresso», σχετικά με ντοκιμαντέρ που θα είχε ως σκοπό την ανάδειξη της πρωτεύουσας και την προσέλκυση τουριστών.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα ο δικηγόρος του καλλιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, ενώ η κ. Ρένα Δούρου τηρεί μέχρι στιγμής σιγήν ιχθύος.

Το επίμαχο δημοσίευμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Espresso», η νέα περιφερειάρχης Αττικής πριν από μερικές ημέρες δέχτηκε στο γραφείο της τον διάσημο τραγουδιστή και την τηλεπερσόνα Ρούλα Χάμου, οι οποίοι φέρονταν να της ζήτησαν 1 εκατομμύριο ευρώ για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Στο ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτό.

«Ραντεβού στα δικαστήρια»

«Η ρυπαρότητα της εφημερίδος "Espresso" ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15-16.11.2014.

»Αντιπαρέρχομαι το πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για, δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών».

Αυτή την απάντηση δίνει μέσω του δικηγόρου του ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με τη νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.

»Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.

»Το λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα» καταλήγει η ανακοίνωση-απάντηση που εκδόθηκε από το γραφείο του δικηγόρου Αλέξανδρου Στρίμπερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: