ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνη λύση η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και ο Θεός να βάλει το χέρι του

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Μόνη λύση η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και ο Θεός να βάλει το χέρι του


Η ημιθανής Κυβέρνηση; Σαμαρά-Βενιζέλου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία προφασιζόμενη πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον τόπο.
Ουδείς πλέον τους παίρνει στα σοβαρά αφού οι δήθεν εγγυητές της πολιτικής ομαλότητας έχουν αναγκάσει εκατομμύρια συμπολίτες μας να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Οι αγορές τις οποίες επικαλούνται , τους δείχνουν την έξοδο αφού το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών κάνει καθημερινές "βουτιές" και χάνονται δις ευρώ.

Η πεποίθηση πως η επόμενη Κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί χιλιάδες ξένους επενδυτές να αποσύρουν τα κεφάλαια τους αφού δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στην "αριστερή" διακυβέρνηση του.

Επομένως από τώρα και μέχρι την Προεδρική Εκλογή το Μάρτιο και εφόσον δεν βρεθούν οι 180 "πρόθυμοι" να εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας η κατάσταση θα είναι συνεχώς επιδεινούμενη με αποτέλεσμα να χαθεί ότι χτίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια.

Λέμε τα τελευταία δυο χρόνια όχι γιατί θέλουμε να παραγνωρίσουμε τι έκανε η Κυβέρνηση του ΓΑΠ για τον τόπο αλλά για να ξεκαθαρίσουμε πως για εμάς οι χειρισμοί της Κυβέρνησης του ήταν επιβλαβείς για την Πατρίδα μας.

Ο "λεφτά υπάρχουν" αφού κέρδισε τις εκλογές του 2009 με μεγάλη πλειοψηφία ανακάλυψε ξαφνικά πως δεν μπορεί η Κυβέρνηση του να φορολογήσει τον πλούτο που υπάρχει και κυρίως δεν μπορεί να εμποδίσει τα τεράστια κεφάλαια (μεγαλύτερα από το δημόσιο χρέος της Πατρίδας!!) που έβγαλαν στο εξωτερικό αυτοί που τόσα χρόνια ζούσαν παρασιτικά εις βάρος της πραγματικής οικονομίας!!

Όλοι αυτοί που σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ξεκάθαρα πως θα ψηφίσουν Τσίπρα για να γίνουν αυτοί πλουσιότεροι και εμείς να παραμείνουμε χρεωμένοι και απελπισμένοι περιμένοντας πως επιτέλους ο Αλέξης θα επαναφέρει το "κράτος δικαίου" με τα δανεικά της Ε.Ε.!!

Παρόλα αυτά και ανεξάρτητα από τις δικές μας επιθυμίες η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί με την παραμονή της να προσφέρει καμιά βοήθεια στον Τόπο παρά μόνο στους βολεμένουςΥπουργούς και Υφυπουργούς καθώς επίσης και στον "στρατό" από τα κομματικά της στελέχη που ενώ ουσιαστικά έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα όσον αφορά τους αριθμούς η κοινωνία τους έχει καταδικάσει.

Και αυτό έχει συμβεί γιατί δεν αντέχει άλλο την διαμορφωθείσα οικτρή κατάστασηπου επικρατεί σε κύριους τομείς της δημόσιας ζωής με ολέθριες επιπτώσεις για την δική της.

Με ανεργία καταγεγραμμένη στο 27% , τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να βάζουν κατά χιλιάδες λουκέτα και τους μισθούς σε επίπεδα Ρουμανίας είναι αδύνατο να πείσεις τον κατεστραμμένο έντιμο Έλληνα Πολίτη πως όλα αυτά γίνονται για το καλό του και πως σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Εμείς εδώ επιλέξαμε από την αρχή και συγκεκριμένα από το 2008 όταν όλοι μας λοιδορούσαν να σας πούμε την αλήθεια.

Δηλαδή πως η Χώρα μας χρεοκόπησε και πως τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον μια δεκαετία η Ελλάδα δεν θα έχει να προσφέρει τίποτα θετικό σε όσους έχουν την ατυχία να είναι υπήκοοι της.

Υψηλοί και άδικοι φόροι όπως π.χ ο ΕΝΦΙΑ θα διατηρηθούν για πάντα και η μεσαία τάξη θα διαλυθεί στο όνομα δήθεν μιας εξυγίανσης που δεν θα περιλαμβάνει όσους μας οδήγησαν ως εδώ.

Το ηθικό πλεονέκτημά της το είχε χάσει η Κυβέρνηση αυτή από την στιγμή που αποφάσισε πριν ένα χρόνο περίπου να αφήσει την εγχώρια διαπλοκή να συνεχίσει να απομυζεί τον πλούτο της χώρας.

Οι νταβατζήδες έγιναν και πάλι προνομιακοί συνομιλητές και αυτής της Κυβέρνησης και ήδη έχουν πιάσει στασίδι για την επόμενη.

Ουδείς επιχειρηματίας που κατέκλεψε τον Τόπο βρίσκεται φυλακή αφού η Κυβέρνηση δεν δείχνει καμιά διάθεση να δυσαρεστήσει από Μπόμπολα και Ψυχάρη μέχρι Κουρή και Βρυώνη!!!

Όλοι έξω και μόνο ο Τσοχατζόπουλος μέσα να θυμίζει σε όλους πόσο υποκριτικό είναι να αποφασίζει ένα ΚΥΣΕΑ και να είναι μόνο ο πρώην Υπουργός το μαύρο πρόβατο και 3-4 στενοί του συνεργάτες.

Μάλιστα στην υπόθεση αυτή έχουν εμπλακεί και τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του πρώην Υπουργού (σύζυγος και κόρη) σε μια δικαστική απόφαση μνημείο αδικίας που φέρνει στην επιφάνεια όλες τις παθογένειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης που νοσεί βαρύτατα.

Δικαστές που αποφασίζουν οι ίδιοι να πάρουν τα λεφτά τους ενώ για άλλες ομάδες εργαζομένων επικαλούνται την δυσχερή οικονομική θέση της Πατρίδας για να κατεδαφίσουν και με τον "νόμο" τα κατοχυρωμένα συνταγματικά τους δικαιώματα.

Δηλαδή οι ένστολοι και οι δικαστικοί πεινάνε διαφορετικά από τις καθαρίστριες και τους χιλιάδες εργαζόμενους που πετάχθηκαν στο δρόμο χωρίς καμιά αιδώ από ένα Κράτος που μπορεί να είναι δημοκρατικό αλλά παραμένει ανήθικο!!

Και η δική μας απορία είναι η εξής :

Μπορεί η Δημοκρατία να είναι ανήθικη;

Σαφέστατα και όχι .
Επομένως συναγωνιστές υπάρχει πρόβλημα και ως γνωστόν στην Αστική μας Δημοκρατία τη λύση πάντα δίνει ο κυρίαρχος λαός που τον θυμόμαστε κάθε 2-3 χρόνια συνήθως και σπάνια κάθε τέσσερα.

Στην παρούσα φάση ο κ. Σαμαράς το μόνο που πετυχαίνει παρατείνοντας την θητεία του περιφερόμενου θίασου που αποκαλούν κάποιοι Κυβέρνηση σωτηρίας!!! είναι να εξοργίζει ακόμα και όσους τον στήριξαν για να βρίσκεται σήμερα στην θέση που είναι.

Θέλει τόλμη η πολιτική μας ζωή και όχι ηγέτες που να είναι προσκολημένοι με τις καρέκλες τους συναγωνιστή Αντώνη.

Αφού δεν οδήγησες έτσι τις εξελίξεις στο να δημιουργηθεί η Νέα Ελλάδα που δεν θα μας πληγώνει όπως η προηγούμενη οδηγήσε εσύ ο ίδιος με μαθηματική και απόλυτη ακρίβεια στην έξοδο από την πολιτική σκηνή του τόπου ως ακόμα ένας Πρωθυπουργός που κατάφερε πολλά στα νούμερα αλλά στην πορεία έχασε την Ψυχή του και κυρίως την εκτίμηση ενός λαού που στην συντριπτική του πλειοψηφία πλέον τον μισεί θανάσιμα για όσα δεινά έχει υποφέρει στα δυο μόλις χρόνια της δικής του διακυβέρνησης.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: