ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δελτίο Τύπου

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου

Την πρώτη, μετά τις δημοτικές εκλογές, συγκέντρωσή του πραγματοποίησε ο συνδυασμός ¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ¨ την Δευτέρα (3/11/2014), μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και μαχητικότητας, όπου όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και τα στελέχη του συνδυασμού έδειξαν την διάθεσή τους για ουσιαστική προσφορά στην πόλη τους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Τάσος Ευσταθίου οριοθέτησε με την ομιλία του το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο συνδυασμός κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών και μέχρι τις εκλογές του 2019, ενώ οι συμμετέχοντες τόνισαν από την πλευρά τους ότι ο συνδυασμός πρέπει να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητα του καθώς αντιπροσωπεύει τη νέα και την φρέσκια πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη η Ηλιούπολη.

Ο κ. Ευσταθίου αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα και στις αιτίες που οδήγησαν στην επανεκλογή του νυν δημάρχου, Β. Βαλασόπουλου, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός ¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ¨ ξεπήδησε μέσα από την ανάγκη της πόλης για μια νέα πνοή, στηριζόμενη σε ανθρώπους που συνδυάζουν τη γνώση των προβλημάτων της πόλης και την αντιμετώπισή τους με τον ενθουσιασμό των πολλών νέων ανθρώπων που στελεχώνουν τις τάξεις του.

Αναφέρθηκε επίσης στην προεκλογικό κατακερματισμό της παράταξης, τονίζοντας ότι είναι πλέον η ώρα να γίνουν προσπάθειες για την επανένωση και την ενότητά της. Πρόσθεσε δε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίτευξη του στόχου αυτού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα θέματα που αφορούν την πόλη καλύτερα αλλά και να ετοιμαστεί ο συνδυασμός από τώρα για τις επόμενες εκλογές.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Ευσταθίου αλλά και τα στελέχη του συνδυασμού, αυτή ήταν η πρώτη από τις συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν, τονίζοντας ότι στις επόμενες θα κληθούν και πολίτες, ανεξαρτήτως από το εάν ψήφισαν ή όχι τον συνδυασμό. Τέλος, διεξήχθη συζήτηση επάνω σε οργανωτικά θέματα του συνδυασμού όπου και ελήφθησαν αποφάσεις.

¨ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ¨

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: