ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάλεσμα ενότητας της παράταξης από τον Τάσο Ευσταθίου

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα ενότητας της παράταξης από τον Τάσο Ευσταθίου

Συνάντηση με τους υποψηφίους του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Τάσος Ευσταθίου σε χώρο ιδιοκτησίας του υποψηφίου του κ.  Δημήτρη Κρέτση.

Η συνάθροιση είχε προγραμματιστεί για τις 19:30 το απόγευμα και η αλήθεια είναι πως δεν μας έκανε "κλικ" για να την παρακολουθήσουμε , άλλωστε οι απόψεις μας για τα δημοτικά δρώμενα της Πόλης μας έχει καταγραφεί σε αυτό εδώ το ιστολόγιο και είναι γνωστή σε όλους εσάς που μας παρακολουθείτε.

Αιτία της παρουσίας μας δεν ήταν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ούτε βέβαια το καλό της Πόλης αφού ως γνωστόν για τα επόμενα 4,5 χρόνια η τύχη της επαφίεται στα χέρια του Βασίλη Βαλασόπουλου και των συνεργατών του αφού έτσι αποφασίσατε πριν μερικούς μήνες.

Η παρουσία μου ήταν για να ενημερώσω πρωτίστως τον καλό φίλο και συνάδελφο Δημήτρη Παρρά υποψήφιο με τον συνδυασμό και από τους πρώτους σε ψήφους δημοτικούς συμβούλους (στην δυάδα μαζί με τον Μιχάλη Κουρή)  της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αφού αδυνατούσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Και αφού πήγα λοιπόν να σας ενημερώσω πως δεν έφυγα τόσο απογοητευμένος όσο φανταζόμουνα!!

Ο Τάσος Ευσταθίου έχει πάρει στα σοβαρά την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και δείχνει να θέλει να δουλέψει στην κατεύθυνση μιας καλοστημένης δημοτικής παράταξης με παρέμβαση στα θέματα της Πόλης σε κάθε της γειτονιά.

Για τον λόγο αυτό και αφού έκανε αναφορά για πρώτη φορά "δημόσια" για το κακό της πολυδιάσπασης της παράταξης κάλεσε τους πάντες να συστρατευθούν σε έναν κοινό αγώνα που θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή σελίδας στα δημοτικά της Πόλης.

Ξεκινάει ένα μαραθώνιο όπως είπε με ορίζοντα τις εκλογές του 2019 και με στόχο την πρώτη θέση στις καρδιές των συμπολιτών μας που θα μεταφραστεί βέβαια και σε ψήφους γιατί δεν φτάνει μόνο το να είσαι το καλό παιδί της Πόλης χρειάζεται και η ανάλογη ανταμοιβή θα συμπληρώναμε εμείς.

Παρότρυνε τους παρευρισκόμενους που ήταν μερικές δεκάδες να συμπληρώσουν το παρακάτω έντυπο για να ασχοληθούν μετά από επιλογή που θα κάνει με τους στενούς του συνεργάτες για να επανδρώσουν ομάδες και επιτροπές που θα ασχολούνται με συγκεκριμένους τομείς.























Βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα σας πούμε περισσότερα για μια συνάντηση που αφορούσε κυρίως στελέχη της δημοτικής παράταξης και κυρίως δεν θα αναφερθούμε σε πράγματα που δεν αφορούν το πολίτη της Πόλης μας.

Αυτό που θα σας μεταφέρουμε και αφορά όλους σας είναι πως υπάρχει κάποιος να σας ακούει και να μεταφέρει την φωνή σας στα δημοτικά συμβούλια και φυσικά τα τηλέφωνα των Ευσταθίου ,Κουρή είναι ανοιχτά σε όσους έχουν να μεταφέρουν κάποιο πρόβλημα που αφορά την Πόλη μας.

Για τον Δημήτρη Παρρά ισχύει πάντα το ίδιο και εμείς αναμένουμε να γίνει η ζύμωση στην δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για να μάθουμε με ποιον θα επικοινωνούμε π.χ όταν θέλουμε την άποψή τους για θέματα αθλητισμού , παιδείας , οικονομικών (που μας αφορά πρωτίστως) και για τους τομείς που βλέπετε στο έντυπο παραπάνω.

Βέβαια όπως σας έχουμε ήδη πει και άλλες φορές για εμάς εδώ στο Ηλιούπολη Χωρίς Όρια οι δημοτικές παρατάξεις πρέπει να έχουν ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό πλαίσιο πράγμα το οποίο δεν βλέπουμε.

Δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν κατά την άποψή μας στο ίδιο ψηφοδέλτιο πολίτες που πιστεύουν στο σοσιαλισμό, στο φιλελευθερισμό , στον εθνικισμό , στον καπιταλισμό και πάει λέγοντας.

Βέβαια ο καθένας εφαρμόζει την δική του πολιτική στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχουμε δει όντως πολλά ανησυχητικά να συμβαίνουν σε έναν χώρο που για δεκαετίες ήταν και είναι συνώνυμο της διαφθοράς και της αδιαφάνειας.

Και μπορεί μεν να τιμωρήθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη μόνο ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλος και κάποιες δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι σε όλη την επικράτεια αλλά μέχρι σήμερα δεν είδαμε ούτε από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δημιουργεί πτέρυγες φυλακών γεμάτες από περιφερειακούς και δημοτικούς σύμβουλους που ζημίωσαν με δις ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο.

Το διακομματικό  "πάρτι" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν λέει να σταματήσει και ακόμη και σήμερα υπάρχουν δημοτικοί άρχοντες που αρνούνται να εφαρμόσουν τον Νόμο στέλνοντας στην κεντρική διοίκηση ακόμα και τα δικαιολογητικά των υπαλλήλων τους που σε αρκετές περιπτώσεις είναι πλαστά!!!

Είναι γεγονός πως δύσκολα μπορεί να μας πείσει κάποιος εμάς για τις αγαθές του προθέσεις και την ικανότητά του να διαχειρισθεί με διαφάνεια τα οικονομικά ενός δήμου αφού η μικρή εμπειρία μας αλλά και τα στοιχεία που έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν το τεράστιο μέγεθος διαφθοράς το οποίο σας αναφέραμε πιο πάνω.

Αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε "κακοί" και να φανούμε μίζεροι απέναντι σε μια δημοτική παράταξη που δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες και που ενδεχομένως να ζητάει να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αφού ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες του κ. Ευσταθίου και τον ίδιο προσωπικά για την φιλοξενία που μας παρείχαν να τονίσουμε πως βλέπουμε θετικά την δραστηριοποίηση νέων και παλιών ατόμων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά αναμένουμε από εσάς να κρίνετε το αποτέλεσμα της κάθε προσπάθειας.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να σας δηλώσουμε για πολλοστή φορά πως η προσπάθεια που ξεκίνησε ο προηγούμενος Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης στον τομέα της απόδοσης ευθυνών σε επίορκους Δημάρχους δείχνει με τον νυν Υπουργό να βαλτώνει!!!

Αυτά προς το παρόν και το μόνο που ζητάμε είναι να συμμετέχετε μέσω του ιστολογίου μας στην προσπάθεια διαφάνειας που κάνουμε από την πρώτη μέρα που υπάρχουμε διαδικτυακά.

Όχι για εμάς δεν είναι δυνατόν να υπάρξει επόμενη ΚΑΛΥΤΕΡΗ μέρα χωρίς να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής μας κατάντιας και για αυτό μας βλέπετε ιδιαίτερα απογοητευμένους αφού τελικά μέχρι και επανεμφάνιση Θεόδωρο Γεωργάκη είδαμε με μεγάλη μας έκπληξη αυτές τις μέρες.

Έπεσαν πολλά χρήματα στην Ηλιούπολη και δυστυχώς φαγώθηκαν από επιτήδειους με αποτέλεσμα σήμερα να δυστυχούμε όλοι.

Η αδικία πνίγει όλους όσους σήμερα αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα μιας κρίσης στην οποία αυτή που συμμετείχαν και έχουν ευθύνες φωνάζουν πιο πολύ και καλούν σε θυσίες όσους έντιμα και χωρίς "δωράκια" πορεύθηκαν για να φτιάχνουν βίλες τα λαμόγια που τώρα μας εγκαλούν!!!

Ενθαρρυντικές ήταν για εμάς οι αναφορές του κ. Τάσου Ευσταθίου για ενότητα της παράταξης που άλλοτε έπαιρνε 49% και τώρα περιορίζεται στην τρίτη , τέταρτη και πέμπτη θέση όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Όμως η ένωση της παράταξης συνεπάγεται ιδεολογικό πλαίσιο και ιδεολογική συνοχή κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με καταστατικό και συγκεκριμένες θέσεις.

Πλέον δεν αντιλαμβανόμαστε σε πολλές δημοτικές παρατάξεις και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Πόλη μας ποιο είναι το ιδεολογικό τους στίγμα.

Π.χ η κ. Πίκουλα τι γνώμη έχει για την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ δεν είναι σε εμάς αντιληπτό φαντάσου στους ψηφοφόρους της !!!

Μη ζητάτε ΕΣΠΑ αφού τα μοιράζουν οι "κακοί" δανειστές μας "σύντροφοι" και νοσταλγοί των σοβιέτ και του "υπαρκτού" σοσιαλισμού.

Άλλωστε εσείς δεν λέγατε το 1981 πως θα μας βγάλετε από την τότε ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ των Ιμπεριαλιστών;

Σ.Μ 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τάσο. Περιμένουμε ανακοινώσεις υπευθύνων της παράταξής σου είτε ανά ενορία είτε ανά θεματική ενότητα με τα τηλέφωνά τους. Βάλε τον πήχυ ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Τάσο. Τράβα μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 20:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ;

Δ.Παρράς είπε...

και μέχρι τις 22.00 δούλευα ανώνυμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΎΓΕ ΤΑΣΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ευσταθίου κόλλησε στους μικρούς που έχεις θεματικές ενότητες παρακολούθησης για απόκτηση εμπειρίας και άρθρωση αντιπολιτευτικού λόγου και δεν θα έχεις αντίπαλο στις επόμενες εκλογές. Και προπάντων θα έχεις έτοιμη ομάδα για διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Άλλη φορά φορά Τάσο να πεις σε κάθε υποψήφιό σου να φέρει ένα ή δύο πρόσωπα που θεωρεί ικανά είτε να στελεχώσουν θεματικές ομάδες της δημοτικής παράταξης σου είτε να δηλώσουν υποφηφιότητα δημοτικού συμβούλου την επόμενη φορά. Και εσύ σε διαρκή αναζήτηση.