ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απερίγραπτος ο κ. Γιάννης Αναγνώστου πάρκαρε σε θέση ατόμων με ειδικές ανάγκες!!!!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Απερίγραπτος ο κ. Γιάννης Αναγνώστου πάρκαρε σε θέση ατόμων με ειδικές ανάγκες!!!!



Σε θέση αναπήρων!!! (ατόμων δηλαδή με ειδικές ανάγκες ή με ειδικές δεξιότητες εάν προτιμάτε) πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης  του Δημαρχείου ο πρώην  Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιάννης Αναγνώστου.



Βλέπετε βιαζόταν !!! να συμμετάσχει στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο και ίσως  δεν έβρισκε άλλη θέση. Εμείς απλώς καταγράφουμε και καταδικάζουμε το περιστατικό αφού αποτελεί κλασσική περίπτωση Νεοέλληνα που δεν σέβεται τις ειδικές σημάνσεις που υπάρχουν φανταζόμαστε και επί εποχής(δημαρχίας του δηλαδή) του στο χώρο στάθμευσης  του Δημαρχείου.

Η φωτογραφία αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα ενός γεγονότος που βέβαια μπορεί να μην λέει τίποτα σε κάποιους σε εμάς όμως λέει πολλά.

Το όχημα με πινακίδα ΙΗΝ 2176 έχει παρκάρει στην θέση όπου κανονικά θα έπρεπε να μένει ελεύθερη για άτομα τα οποία έχουν κινητικά προβλήματα.

Θα περιμέναμε να δείξει περισσότερο σεβασμό στα άτομα με κινητικά προβλήματα ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης  Αναγνώστου και να ζητήσει ένα συγγνώμη για αυτή του την "αμέλεια"
έστω και τώρα.

Αλλά ίσως κανείς να μην περιμένει να υπάρχουν επισκέπτες με κινητικά προβλήματα στα χαμηλού επιπέδου δημοτικά συμβούλια του Δήμου μας.

Μάλλον άτομα με νοητική στέρηση θα ήταν ευπρόσδεκτα σε δημοτικά συμβούλια όπου δεν ορθώνεται ουσιαστικός πολιτικός λόγος αλλά διαδικαστικά και πολλές φορές χωρίς συζήτηση οι εκλεγμένοι σας αντιπρόσωποι ψηφίζουν προϋπολογισμούς εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να γνωρίζουν καν πόσο είναι το χρέος του Δήμου μας αυτή την στιγμή.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε (εάν και δεν αναπαράγουμε) τους προβληματισμούς των κομμουνιστών της Πόλης μας για νέο δανεισμό της Δημοτικής Αρχής από Τράπεζες.

Έχουμε δικαίωμα μη προβολής των θέσεων τους αφού επί Δημαρχίας Κιντή ο Δήμος δημιούργησε ένα έλλειμμα το ύψος του οποίου ουδείς μέχρι σήμερα γνωρίζει.

Βλέπετε ο διάδοχός του στη δημαρχία Θεόδωρος Γεωργάκης ποτέ δεν μας ενημέρωσε για το ακριβές ποσό χρέους του δήμου αφού είχε σκοπό  να μας χώσει βαθύτερα στο χρέος το οποίο όπως μας ενημέρωσε ο κ. Βαλασόπουλος όταν παρέλαβε(από τον κ. Γιάννη Αναγνώστου)  ήταν της τάξεως των 15.000.000 ευρώ!!!

Αυτά όσο για τα σημερινά θέματα που απασχόλησαν τους δημοτικούς μας συμβούλους θα σας ενημερώσουμε αφού παρακολουθήσουμε όλη την διαδικασία αφού ο χρόνος μας δεν μας επέτρεψε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη για την σημερινή συζήτηση και θεματολογία. .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύωρη προνθέρμαση κάνουν πριν μπουν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Μέχρι δε να μπουν οι περισσότεροι έχουν αποχωρήσει. Και τους χορεύει ο βαλασόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ.
ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ;
39. Αυτοδίκαιη παραλαβή του έργου «Αποξήλωση αντιολισθηρών πλακών και κατασκευή αντιολισθηρού τάπητα»
40. Αυτοδίκαιη παραλαβή του έργου «Καθαιρέσεις-επισκευές-αποκαταστάσεις σε κοινόχρηστους χώρους»
41. Αυτοδίκαιη παραλαβή του έργου «Διαμόρφωση και επισκευή κοινοχρήστων χώρων»

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ''ΕΡΓΑΡΕΣ'';

36. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ¨Ανάπλαση και βελτίωση πρασίνου στις πλ. Ανεξαρτησίας- πλ. Αναγνωσταρά και πάρκα επί της οδού Ηρώς Κων/λου και εγκατάσταση πράσινης στέγης σε κοινόχρηστους χώρους

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΦΙΜΑ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 2/11/2014.
ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30/11/2014.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΛΕΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
..................................
18. Καφές (ΑΝΕΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ)
Α) Ελληνικός 500gr-3,30€, Β) Εspresso 250gr-3,00€, Γ) Φίλτρου 250gr-3,00€, Δ) Σοκολάτα ρόφημα
250gr-2,50€
..................................
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ;
ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.