ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μίχος και Λαγός είναι οι... "άγνωστοι" δράστες της επίθεσης στο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μίχος και Λαγός είναι οι... "άγνωστοι" δράστες της επίθεσης στο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη

Μάρτυρες και φωτογραφίες  Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος έξω από το κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Λίγο πριν Τάγμα Εφόδου της ΧΑ είχε πραγματοποιήσει επίθεση στον χώρο

Εν αναμονή του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών και του προσδιορισμού δίκης για την εγκληματική οργάνωση, έρχεται στο φως μια δικαστική απόφαση η οποία παραβλέπει την πυκνή δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή και βρίσκεται σε αντίφαση με τα στοιχεία που εδώ και έναν χρόνο έχουν συλλέξει οι αρμόδιοι φορείς της Δικαιοσύνης. 

Πρόκειται για την υπόθεση της επίθεσης στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης "Συνεργείο" , η οποία εκτελέστηκε στις 10/7/2013 από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής υπό την καθοδήγηση των βουλευτών Ι. Λαγού και Ν. Μίχου . Παρότι η συγκεκριμένη υπόθεση περιγράφεται αναλυτικά στο πόρισμα των ειδικών εφετών ανακριτριών , όπου κατονομάζονται οι κατηγορούμενοι , η δικογραφία στάλθηκε στο αρχείο αγνώστων δραστών!!!!


Πάντως ο εισαγγελέας εφετών ,Ι Ντογιάκος δεν πείστηκε από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και έτσι την περιλαμβάνει στην εισαγγελική του πρόταση για την Χρυσή Αυγή.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γ. Λαγός, άλλωστε, είχε αναγνωριστεί από μάρτυρες ως επικεφαλής της επίθεσης, μαζί με τον Ν. Μίχο. Επιπλέον, από τα μηνύματα στο κινητό του, προέκυψε η συμμετοχή του: «Πλάκα, πλάκα, το συνεργείο είχε δουλειά, 50 μηχανάκια, χα», του λέει ένας. Και ένας άλλος: «Δηλαδή τους αλλάξατε τα λάδια και τους γρασάρατε;». Είναι κάποια από τα πολλά μηνύματα που τον συνδέουν με την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: