ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το βιβλίο του Άδωνι για την τρόικα και η ενόχληση της Όλγας

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Το βιβλίο του Άδωνι για την τρόικα και η ενόχληση της Όλγας


Την αποκάλυψη ότι γράφει ένα νέο βιβλίο για την... τρόικα και το μνημόνιο έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην Ολγα Κεφαλογιάννη σε ταβέρνα στο Παγκράτι, όπου ήταν προσκεκλημένοι γαλάζιοι βουλευτές και στελέχη, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

«Ο Αδωνις ενώ συνεχιζόταν η συζήτηση για την τρόικα, αποκάλυψε στην Ολγα ότι γράφει ένα βιβλίο για όλους αυτούς (τηλεοπτικούς και μη) που άλλα έλεγαν τότε για το μνημόνιο και άλλα λένε σήμερα. Η εμμονή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ στο μνημόνιο ενόχλησε τους πάντες και σε κάποια στιγμή η Ολγα δεν άντεξε και του είπε (όπως καριβώς μου το μετέφεραν γαλάζια στελέχη):

«Πάψε επιτέλους να είσαι τόσο φανατικός με την τρόικα, κάνει κακό. Δεν λέω η τρόικα έφερε ορισμένα καλά, αλλά έφερε και κακά». Ο κ. Γεωργιάδης όμως συνέχιζε ακάθεκτος λέγοντας «θα λέω το σωστό, από την πρώτη στιγμή είμαι σταθερός στις απόψεις μου», οπότε υπήρξε και δεύτερη παρέμβαση της Ολγας: «Ετσι, όπως εμφανίζεται δημιουργείς διαφορετική εντύπωση...».

Ο Αδωνις όμως επέμεινε «Δουλεύω από μικρό παιδί στο πεζοδρόμιο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν...». Όλοι κατάλαβαν ότι ήταν άσκοπο να τον μεταπείσουν και η συζήτηση τελείωσε εκεί».

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: