ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τοποθέτηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Λάμπρου Ξύνα για τις εξελίξεις στην Πόλη μας


ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
Δηλώσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Νέα Δημοτική Κίνηση έκανε στο ιστολόγιό μας  ο υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος κ. Λάμπρος Ξύνας. Ο κ. Ξύνας τόνισε πως παρόλο που θεωρεί φίλο του, τον κ. Τάσο Ευσταθίου η κίνηση του στην παρούσα συγκυρία διασπάει την παράταξη και ευνοεί την παραμονή στην Εξουσία της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ΝΔ και η Επιτροπή Εκλογών της στην Ηλιούπολη στηρίζει την υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου και την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Μιχάλης Κουρής το ανακοίνωσε επίσημα πριν δυο μέρες στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σκέψεις ενός δεξιού ψηφοφόρου της Πόλης μας

Όσο αργεί η ΝΔ να δώσει ξεκάθαρο χρίσμα σε κάποιον από τους υποψηφίους από τον χώρο της Κεντροδεξιάς στην Ηλιούπολη τόσο ο νυν Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος θα κάνει πάρτι. Οι δυο υποψήφιοι που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα επίσημα πως θα κατέβουν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι δηλώνουν "ανεξάρτητοι" και δεν φαίνεται να επιζητούν (ή μάλλον δεν το βγάζουν προς τα έξω)το χρίσμα της ΝΔ.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τάσος Ευσταθίου προσκαλεί τις Ηλιουπολίτισες και τους Ηλιουπολίτες στο Δημοτικό Αναψυκτήριο για να συζητήσουν τα θέματα της Πόλης μας


Κάλεσμα του Υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο (Ύδρας και Μνησικλέους) . Όπως γράφει και η πρόσκληση την οποία μας έστειλε "ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και κάνουμε ΠΡΑΞΗ το ΟΡΑΜΑ για μια ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ". Μάλλον δεν θα μπορέσουμε να παραστούμε αλλά θα έχουμε οπωσδήποτε άνθρωπό μας για να μας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Σε λίστα επιχορηγούμενων ΜΚΟ η ΕΔΡΑ

-Και ακόμα μία εταιρεία της πόλης μας-
Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «ΕΔΡΑ» εμφανίζεται σε λίστες επιχορηγούμενων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Υπογράφεται η σύμβαση για την αναβάθμιση του γηπέδου της Ηλιούπολης

Στις 20/2/14 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, εγκρίνεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ηλιούπολης για το έργο με τίτλο "Αντικατάσταση φυσικού χλοοτάπητα και βελτιώσεις στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης" συνολικού προϋπολογισμού 400.000€.

Εκδήλωση των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Τάσου Ευσταθίου

Εκδήλωση, την οποία οργάνωσαν οι φίλοι του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/2) σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ας μιλήσει καλύτερα για την ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο κ. Μαστραντώνης


Ο Χρήστος Μαστραντώνης (οικοδομικές επιχειρήσεις, Πρόεδρος ΔΗΑΝΑ)που είχε κατέβει μαζί με τον Βασίλη Βαλασόπουλο στις δημοτικές εκλογές το 2010 ήταν ομιλητής στη συγκέντρωση του Γιάννη Αναγνώστου για την ΕΝΟΤΗΤΑ της Παράταξης (Νέα Δημοτική Κίνηση) που έγινε πριν λίγες μέρες στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης 18/2/2014 η παράδοση του υλικού και των κλειδιών του κτιρίου του ΕΟΠΥΥ στους αρμόδιους ελεγκτές - (επιτροπή παραλαβής) από την διεύθυνση της μονάδας.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Mια μικρή υπενθύμιση

Δήμαρχε, όταν ανέλαβες τα καθήκοντα του πρώτου πολίτη αυτής της πόλης, δήλωσες ότι θα είσαι Δήμαρχος όλων των Ηλιουπολιτών. Ελπίζω να το θυμάσαι.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η εμπειρία του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρούτη από την αριστερούς "επαναστάτες" στην Ηλιούπολη

Η ΝΔ δεν ξεχνάει την Πόλη μας , ιδίως επί Προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με αυτήν. Σήμερα ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Γιώργος Μουρούτης σταμάτησε έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης και είχε τον εξής απίστευτο διάλογο με τους κατά επάγγελμα αργόσχολους και κρατικοδίαιτους αριστερούς της Πόλης μας. Βέβαια έχουμε κατά επανάληψη τονίσει στον κ. Μουρούτη πως όλοι αυτοί αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία που έχει όμως τρομοκρατήσει ελέω και των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων  της ΝΔ (αυτοί έχουν μείνει στην εποχή του κουρασμένου Καραμανλή) κάποιους από τους κατοίκους της περιοχής μας. Διαβάστε πως περιγράφει ο ίδιος ο κ. Μουροούτης όσα έζησε έξω από το ΙΚΑ Ηλιούπολης σήμερα. 

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κρίμα να βγει και πάλι αριστερός Δήμαρχος στην Ηλιούπολη


Όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου τόσο στην Πόλη μας αναδεικνύεται το πρόβλημα της πολυδιάσπασης της Κεντροδεξιάς Παράταξης. Ήδη από τον κεντροδεξιό χώρο οι πολίτες μας έχουν τέσσερις επιλογές αφού υποψήφιοι Δήμαρχοι κατεβαίνουν ο κ. Γιάννης Αναγνώστου (πρώην Δήμαρχος), ο κ. Γιάννης Ευσταθίου (πρώην Αντιδήμαρχος με την Νέα Δημοτική Κίνηση του Γ. Αναγνώστου) , η κ. Αργυρώ Πίκουλα (και αυτή προερχόμενη από την Νέα Δημοτική Κίνηση που είχε μπει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη με την δική της Παράταξη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών) και φυσικά ο κ. Δημήτρης Μωραϊτης που κατεβαίνει για πρώτη φορά με την Νέα Πορεία για την Ηλιούπολη. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι μέχρι τώρα που κατεβαίνουν από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Συμπολίτισσες – Συμπολίτες,

Οι σύγχρονες απαιτήσεις που ΟΛΟΙ έχουμε, για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης και πιο λειτουργικής ΠΟΛΗΣ, επιβάλλουν την άμεση δραστηριοποίησή όλων μας ΤΩΡΑ.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΠ Υγείας και Κάρτα Υγείας Πρόληψης: Η απάντηση της ΤΑ

Τον πρώτο θεσμό Πρόληψης Υγείας στην Ελλάδα ανακοίνωσαν ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γιώργος Πατούλης και 13 δήμαρχοι σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με αφορμή την έναρξη του Προγράμματος «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας ) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας » που υλοποιείται στα πλαίσια Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η Νέα Δημοτική Κίνηση
σας προσκαλεί στην εκδήλωση ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
στο Δημοτικό Αναψυκτήριο (Μνησικλέους και Ύδρας)
την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:30

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά

Ο επικεφαλής της παράταξης
Γιάννης Αναγνώστου
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Οι Ηλιουπολίτες γύρισαν την πλάτη στο γ.γ του ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Ηλιούπολη
Μπορεί η Τοπική του ΚΚΕ της Ηλιούπολης να είχε κάνει τρομερή κινητοποίηση για να έρθει κόσμος να παρακολουθήσει την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα όμως οι Ηλιουπολίτες δεν ανταποκρίθηκαν.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Έχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι στην Ηλιούπολη από τις δημοτικές του 2010!!!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
2.386 Χρυσαυγίτες είχε  η Ηλιούπολη με βάση τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012 , 9724 η ΝΔ και 3019 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και 527 ΛΑ.Ο.Σ. Εάν σε αυτούς προσθέσουμε και τους 867 ψήφους που πήρε ο Τζήμερος και το Δημιουργία Ξανά βλέπουμε πως η δεξιά στροφή  ήταν κάτι  παραπάνω από εμφανής σε ένα Δήμο που από το 1974 και μετά έχει διοικηθεί από δεξιό Δήμαρχο μόλις μια φορά!!!

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, στις 19:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου 114).
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πράσινο φως για 17.500 προσλήψεις-εξπρές στους ΟΤΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 17.500 εποχικών υπαλλήλων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού με σχετική εγκύκλιο που ήδη έχει αποσταλεί

Στην Ηλιούπολη το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ δυστυχώς ζει και βασιλεύει


Είναι τραγικό αυτό που γίνεται στην πανέμορφη Πόλη μας. Λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου και φαβορί για να επικρατήσει και πάλι είναι ο τωρινός καταπράσινος (ΠΑ.ΣΟ.Κ) Δήμαρχος κ.Βασίλης Βαλασόπουλος.