ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαρτίου 2014

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Προσπάθεια να εκπροσωπηθεί και η Χρυσή Αυγή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο έντονες ζυμώσεις και ανησυχία στη Συγγρού


Αργούν να ανακοινωθούν ολοκληρωμένα τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου. Οι ζυμώσεις που γίνονται είναι αρκετές και όλοι οι συνδυασμοί προσπαθούν να εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους δυνατά ονόματα που θα μπορούσαν να συγκινήσουν τους συνδημότες μας που δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για την εκλογική αναμέτρηση. Θα σας έχουμε αναλυτική παρουσίαση των υποψηφιοτήτων που εμείς θα ξεχωρίσουμε.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η σημασία του να είσαι δεξιός

Του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο δεξιός είναι αυτός που πιστεύει στον νόμο και την τάξη, έχοντας επίγνωση πως την ανομία και την αναρχία τις πληρώνουν πάντα οι αδύναμοι κι επωφελούνται από αυτήν οι εχθροί της Πατρίδας και της κοινωνικής ειρήνης
Τι σημαίνει άραγε σήμερα να είσαι δεξιός και ποιους περιλαμβάνει ο όρος, που χτυπάει σαν σφυράκι το γόνατο της υβρίζουσας και συκοφαντικής αριστεράς Κολωνακίου κι Εξαρχείων;

Λάμπρος Ξύνας :" Ήμουν και θα είμαι πάντα ανεξάρτητος, δεν ψάχνω κομματικές ταμπέλες"

Αισιόδοξος είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Ξύνας για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου. Σε συνάντηση που είχαμε μαζί του μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει έτσι. "Δεν με ενδιαφέρουν τα χρίσματα από τα κόμματα για μένα προέχει η σωστή επιλογή προσώπων και το διακύβευμα των τοπικών εκλογών είναι το καλό της Πόλης μας"

Φαβορί ο Βαλασόπουλος


Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του κόμματος της ΝΔ για τον Δήμο Ηλιούπολης φαβορί για να εκλεγεί και πάλι Δήμαρχος είναι ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος. Η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς με τέσσερις υποψήφιους καθώς και το γεγονός πως οι υποψηφιότητες δεν δημιουργούν καμιά δυναμική αλλαγής έχουν φέρει σε απόγνωση όσους άφησαν τον Δήμο με "ασθενείς" υποψηφιότητες.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Λίστα Νικολούδη: Οι δήμαρχοι με τα «κρυφά» εισοδήματα

«Πρωταθλητές» στην απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων από το Πόθεν Εσχες το 2013 οι τοπικοί άρχοντες - Όλα τα ονόματα - Στη Βουλή κατατέθηκε η λίστα Νικολούδη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Τη «λίστα Νικολούδη», που περιλαμβάνει τα ονόματα 81 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων με προβληματικά πόθεν έσχες, έχουν από το μεσημέρι της Παρασκευής στα χέρια τους τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΙΝΗ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ SCOTTISH-THKAME
Το παρών δίνει στην εκδήλωση με την οποία ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο Συριζαίος υποψήφιος δημάρχος Ηλιούπολης και ο Δημήτρης Στρατούλης τον οποίο συνέλαβε οφωτογραφικός μας φακός.

ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ SCOTTISH-THKAME
Αυτή την ώρα ξεκινά η συγκέντρωση του συνδυασμού Ηλίου-πόλις με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κοκκοτίνη.

Τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων της Πόλης μας και η δική μας άποψη


Καθώς ανακοινώνονται ονόματα από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους γίνεται σε εμάς εδώ στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αντιληπτό πως ελάχιστα έχουμε να περιμένουμε και από το νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου.

Απορία αναγνώστη μας

Αφού ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον αναγνώστη μας επειδή καθυστέρησε να πάρει έγκριση η ανάρτησή του στην σελίδα μας στο facebook (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) εμείς για να κάνουμε την απορία του γνωστή και να πάρει απαντήσεις την κάνουμε θέμα στο ελεύθερο blog μας. 

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κ.Σεφτελής ανέβασε φωτογραφίες με βρώμικα σημεία της πόλης!!!



Σε μια περίεργη αλλά και αξιέπαινη πρωτοβουλία προέβη χθες ο Αντιδήμαρχος που είναι επιφορτισμένος με την καθαριότητα κ. Κώστας Σεφτελής.
Τι έκανε;

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Έλαμψε ο "Ήλιος"!



ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ηλιούπολη μέσα στο Αιγάλεω επικρατώντας της Αγίας Ελεούσας με 1-0 και έτσι ουσιαστικά «σφράγισε» την παραμονή της στην κατηγορία!

Καλά μιλάμε οι άνθρωποι ζουν σε άλλη Πόλη



Είδαμε σε διαφημιστικό βίντεο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον Γιάννη Αναγνώστου (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε) χρόνος 3:13 πως στην Πόλη μας υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο ίντερνετ για ΟΛΟΥΣ!!!! Κάτι βέβαια που δεν ισχύει και το ξέρουν όσοι πληρώνουν

Υπόψιν δεξιών ψηφοφόρων της Ηλιούπολης και φυσικά των υποψηφίων Δημάρχων!!!





Μεγάλε Μπαλτάκο μη σταματάς να μοιράζεις πόνο!! Τι δήλωσε σχετικά με τον κομμουνισμό και την αριστερά;«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω. Δηλαδή, επιτρέπεται να υπάρχουν κομμουνιστές σ’ αυτή τη χώρα και όχι αντικομμουνιστές;». Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μιλώντας την Παρασκευή το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΡΑ

Η συνεχής παρουσία μου στα κοινά της πόλης όλα αυτά τα χρόνια με αναγκάζει μπροστά στην προσεχή αναμέτρηση των Δημοτικών Εκλογών να πάρω σαφή θέση χωρίς αστερίσκους και αποσιωπητικά. 

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ανοιχτό σεμινάριο για άνεργους νέους

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στην προσπάθειά του να στηρίξει τους άνεργους νέους της πόλης μας, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο, με στόχο την παροχή πρακτικών γνώσεων και τεχνικών για την ευκολότερη πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας.

Θέμα σεμιναρίου «Τεχνικές Εξεύρεσης Εργασίας »

Εισηγητής Νικόλαος Τράντος, Ψυχολόγος M.Sc - Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΚΟΡΔΑ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μας κοροϊδεύει ο Δήμαρχος;

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος μας πληροφορεί μέσω facebook πως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πήρε για το 2012 επιχορήγηση 42.000 ευρώ  λόγω λέει προηγούμενων οφειλών του που το είχαν καταστήσει δέσμιο του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Μάλιστα ο Δήμαρχος έδωσε αγώνα για να μην καταργηθεί από ΝΠΔΔ και μας λείψει το τεράστιο έργο του!!

Πόσους σταυρούς θα βάλουμε στις Δημοτικές εκλογές;

Τον αριθμό των σταυρών και τη μορφή των ψηφοδελτίων καθόρισε το υπουργείο   με σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Ευσταθίου-Τσιφάκη

Εμφάνιση tsifakis.jpgΜε την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή (15/3), ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και τις μεθόδους προστασίας του καταναλωτή, μέσω δράσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ξεκαθάρισε το θέμα της στήριξης της ΝΔ στην Ηλιούπολη


Ο κ. Τάσος Ευσταθίου εξασφάλισε και επίσημα την στήριξη της ΝΔ μετά από διαβουλεύσεις που έγιναν στα γραφεία του κόμματος στη Λ. Συγγρού. Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ είχε σήμερα στην πέμπτη σελίδα της και σχετικό σχόλιο με το οποίο επιβεβαιώνει ό,τι σας είχαμε γράψει εμείς εδώ και τέσσερις μέρες.

Ρακιντζής: Οι δήμοι βρήκαν νέα φάμπρικα με καινούριες ΜΚΟ





«Οι δήμοι βρήκαν μια νέα φάμπρικα με καινούργιες ΜΚΟ που παρέχουν υπηρεσία στους δήμους και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.

«Η κρίση μας θέτει όλους ενώπιον των ευθυνών μας»



Συνέντευξη στον Στράτο Ιωακείμ (ioakim@attikipress.gr)

Ο απερχόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Βαλασόπουλος, σε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Αττική free press, μιλά για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, δε διστάζει να πάρει θέση σε όλα τα ακανθώδη θέματα που αφορούν τις πολιτικές που εφαρμόζει η κεντρική διοίκηση και αποκαλύπτει τα σχέδια του, ενόψει και των εκλογών του Μαΐου.

Το φυλλάδιο με το οποίο ο κ. Ευσταθίου απευθύνεται στους Δημότες μας

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Eρωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο 13.3.2014

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
κ. ΜΠΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

- Ερωτήθηκε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να μας ενημερώσει σχετικά με την αγορά ενός λεωφορείου αξίας 115.000€ όπου το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του πούλμαν εκδόθηκε στις 7/11/13.
α) Αν έχει εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας και έχουν βγει οι πινακίδες.
β) Για πιο σκοπό θα αξιοποιηθεί και ποιους θα εξυπηρετήσει.
γ) Εάν έχει γίνει η αποπληρωμή του (διότι στη διακήρυξη της προμήθειας οχημάτων για τις ανάγκες του δήμου στο άρθρο 24 παράγραφος 2 γράφει «σε περίπτωση που η πληρωμή καθυστερήσει πέραν των εξήντα ημερών ο δήμος καθίσταται υπερήμερος και οφείλει τόκους υπερημερίας».

Ο Μωραΐτης ζητά διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο Ηλιούπολης


Να γιατί… απειλούν τον Μωραΐτη τα κομματόσκυλα της Ηλιούπολης.
Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε φήμες στο Facebook από τονσκυλολόι των κομμάτων της Ηλιούπολης (διαρρέουν ανυπόστατες φήμες πως ο υποψ. Δήμαρχος Ηλιούπολης Δ. Μωραΐτης, δεν θα κατέβει στις εκλογές του Μαΐου 2014.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη είχε την Πέμπτη (13/3) ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου.

Ψηφίστε ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι τις δουλειές που απόλυτα αξιοκρατικά έπιασαν


ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!
Ποσοστά Στάλιν για τους "συντρόφους" εργαζομένους στο Δήμο Ηλιούπολης και μάλιστα όπως θα δείτε και στην ανακοίνωσή τους πανηγυρίζουν για την μεγάλη τους Νίκη. Η παράταξη ΔΑΣ που πρόσκειται στο ΚΚΕ (αυτό που πούλησε το κανάλι που είχε και πέταξε στο δρόμο τους εργαζομένους του) κατέκτησε την πρωτιά με ποσοστό 60,2%!!! Αυτά βλέπουν οι  "σκληρά" εργαζόμενοι του Δήμου μας και πιστεύουν πως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές το σταλινικό-ΚΚΕ θα πάει καλά στην Πόλη μας.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Σημαντική η σημερινή μέρα για τις εξελίξεις στο Δήμο μας

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ 
Σήμερα το απόγευμα τα μέλη του συμβουλίου  της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη θα πάνε στα γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού για να ξεκαθαρίσει μια και καλή η στήριξη του κόμματος όσον αφορά τον εκλεκτό της ΝΔ στην Ηλιούπολη. Διεκδικητές του χρίσματος είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τάσος Ευσταθίου και Γιάννης Αναγνώστου.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Disco Party

ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 100 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, οι 80s Memories team (Nickoitalo + Γιάννης Παπαγιάννης), επιστρέφουν στον ζεστό, φιλόξενο και κοσμοπολίτικο χώρο του MIRANDA cafe-bar restaurant, για
το δεύτερο DISCO PARTY της σαιζόν, με τις καλύτερες χορευτικές μουσικές επιλογές από τα 70's-80's & 90's.

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 23:00.

Τα ψευτοδιλήμματα αποδεικνύουν πολιτικό έλλειμμα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Όντας σε αμηχανία οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μπροστά στο έργο που έχει επιτελέσει η παράταξή μας, και μάλιστα στις δυσμενέστερες συνθήκες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει, κατά την τριετία που είχε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου, εκτοξεύουν άσφαιρες κατηγορίες εναντίον του προσώπου του Δημάρχου, για να καλύψουν το δικό τους έλλειμμα σοβαρών προτάσεων και επιχειρημάτων για τον Δήμο μας. Έτσι επιστρατεύουν, εκτός από προσβλητικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, τους οποίους προτιμούμε να αντιπαρέλθουμε, για να μην υποβιβάσουμε στο ίδιο επίπεδο τον πολιτικό διάλογο, και ψεύτικα διλήμματα, αποκλειστικά και μόνον προς άγραν ψήφων.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η υποψήφια Δήμαρχος που παλεύει ... γυμνή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Έκανε γυμνή φωτογράφηση για να προσέξουν ... το πρόγραμμά της-Κλέψτε ... ιδέες

Γυμνή φωτογραφήθηκε μια υποψήφια δήμαρχος για να ακούσουν τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Δήλωση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοτικής Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης κ. Μιχάλη Κουρή

ΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Δεν μπορεί κανένας λογικά σκεπτόμενος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας να καταλάβει την πρεμούρα που έπιασε ορισμένους να δηλώσουν ΤΩΡΑ ότι όλες οι υποψηφιότητες πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το κόμμα και ότι ως εκ τούτου δεν παρέχει σε κανέναν τη στήριξή του, τη στιγμή που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε εδώ και ημέρες ότι τη στήριξη της Ν.Δ. την έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η υποψηφιότητα του Τάσου Ευσταθίου.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση για τις γυναίκες



Εκδήλωση αφιερωμένη στη γιορτή της γυναίκας πραγματοποίησε την Κυριακή (9/3) ο συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, του υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου.

Δήμαρχοι και υποψήφιοι δήθεν ακομμάτιστοι

Ήδη τα κόμματα έχουν αρχίσει ν' ανακοινώνουν τους υποψήφιους που θα υποστηρίζουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Τα λεγόμενα χρίσματα δεν έχουν πια καμία σημασία. Οι κομματικές επιλογές φαίνεται να κάνουν πλέον μεγαλύτερη ζημιά στους υποψηφίους.

Πλησιάζει την παραμονή η Ηλιούπολη


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-2
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ηλιούπολη νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Βοτανικό και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή. Προηγήθηκε στο σκορ ο Βοτανικός στο 54' με κοντινό σουτ του Μπέρμπερι.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΩΣ ΤΙΣ 14/3 Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ




Στις 14 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για τους ετεροδημότες, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση και να διαγραφούν από τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών.

Στην Ηλιούπολη το blog μας παραμένει ΠΡΩΤΟ από όλα τα blogs και sites


Αφού σας ευχαριστήσουμε για τις επισκέψεις σας και την στήριξή σας να γίνουμε πάλι "κακοί" με όσους ανυπόληπτους του διαδικτύου προσπαθούν και πάλι να σας εξαπατήσουν για να οικονομήσουν εις βάρος σας . Τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ λοιπόν βρίσκονται στα 9758 στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa com. Το πιο κοντινό μας site ή blog με αναφορά την Ηλιούπολη βρίσκεται στις 17.000 περίπου. Αλλά δεν τελειώσαμε με όλους αυτούς τους απατεώνες γιατί μαθαίνουμε πως έχουν προσεγγίσει ήδη υποψηφίους για να τους διαφημίσουν με το αζημίωτο στο ανύπαρκτο διαδικτυακό τους κοινό.

8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας

Από την Παρρέν στην Μελίνα Οι πρωτιές των Ελληνίδων στην πολιτική σκηνή: Από τη μαχητική φεμινίστρια ως τις σύγχρονες πολιτικούς που ηγούνται κομμάτων και υπουργείων

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας υπενθυμίζει τους αγώνες των γυναικών για ίσα δικαιώματα με δημοσιεύματα, ομιλίες και εκδηλώσεις. Δώδεκα και πλέον δεκαετίες αγωνίζονται οι Ελληνίδες για το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής τους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

« Καταστροφικές συμπεριφορές στην εφηβεία»

Ο Δήμος Ηλιούπολης στα πλαίσια του κύκλου ομιλιών «Η Οικογένεια του Σχολείου. Το Σχολείο της Οικογένειας» πραγματοποιεί την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, ώρα 18:30 μ.μ. στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου 112-114 και Λεωφ. Πρωτόπαππα, είσοδος από Κουντουριώτη) διάλεξη με τίτλο ««Αυτό – και ετερο -καταστροφικές συμπεριφορές στην εφηβεία» με εισηγήτρια την κα Τζένη Σουμάκη.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Βαλασόπουλος-Κοκοτίνης στο Kontra Channel

Οι αλλαγές για τις Δημοτικές και τις Ευρωεκλογές 2014

Ο νόμος προβλέπει...

Οι δημοτικές εκλογές 2014 θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος γύρος, στους δήμους που δεν θα αναδείξουν από τον πρώτο γύρο δημάρχους ,θα γίνουν στις 25 Μαΐου την ίδια μέρα με τις Ευρωεκλογές 2014 σύμφωνα με το ΦΕΚ του νόμου με τις αλλαγές στις διαδικασίες διεξαγωγής των εκλογών.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Για να μαθαίνουν οι Ηλιουπολίτες τι μας στοίχισε η ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ
1) Η εταιρία από την έναρξη της λειτουργίας της 14.05.2009 έως τη λήξη της πρώτης χρήσης στις 31.12.2010, όχι μόνο δεν είχε κέρδη, αλλά κατέληξε να έχει ζημία ύψους 968.965,14 €.

Καλοτάξιδο αλλά πόσο κόστισε;

Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο όπως διαβάζουμε στα social media λεωφορείο του Δήμου μας. Προφανώς ο κύριος που ποζάρει μπροστά του είναι ο οδηγός του. Επειδή όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές θα παρουσιάζονται πολλά τέτοια έργα καλό θα είναι να μας ενημερώνουν και για το κόστος.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συνεδριάζει την Τετάρτη (5/3) το Δημοτικό Συμβούλιο

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στις 6.30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου 114) με το εξής θέμα: «Λήψη απόφασης σχετικά για την παραίτηση ή μη, του Δήμου από ένδικα μέσα»
Δελτίο Τύπου 

Τρακάρισμα στην πλατεία Αεροπορίας. Ξήλωσε δέντρο το αυτοκίνητο!


Νωρίς σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε τρακάρισμα στην πλατεία Αεροπορίας.
Ένα επιβατικό αυτοκίνητο, προφανώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή, βγήκε από την πορεία του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο όπου και σταμάτησε στην είσοδο πολυκατοικίας αφού πρώτα ξήλωσε ένα δέντρο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά


Το σύνθημα για ένα αποφασιστικό και ταυτόχρονα δυναμικό ξεκίνημα, προκειμένου να ταραχθούν επιτέλους τα λιμνάζοντα, εδώ και πολύ καιρό, ύδατα στο Δήμο Ηλιούπολης, έδωσαν την Τετάρτη (26/2) ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου και οι εκατοντάδες Ηλιουπολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης.