ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ιουνίου 2014

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Εκλογές το Φθινόπωρο εάν δεν υπάρχει κοινή αποδοχή από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Εκλογές το φθινόπωρο με αφορμή την μη εύρεση κοινά αποδεκτού πολιτικού προσώπου για την προεδρία της Δημοκρατίας βλέπουν ΟΛΟΙ όσοι είναι πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Αποκαλύπτουμε την τραγική κατάσταση στον ΟΚΑΝΑ
Εμφάνιση daravigas1.jpg
Κάθε χρόνο την ίδια ημέρα, στις 26 Ιουνίου, όλοι, αρμόδιοι και μη, θυμούνται για καθαρά επικοινωνιακούς και μόνον λόγους ότι είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών. Αλήθεια, τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου τι κάνουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν εμπλακεί στην εξάρτηση από τις διάφορες ουσίες και αργοπεθαίνουν κάθε μέρα, θύματα ενός παγκόσμιου ολέθρου αλλά και της αδιαφορίας της πολιτείας.

Γιακουμάτος: "Δεν υπάρχουν αντάρτες"

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η πολύπαθη Ηλιούπολη μέσα στο κατακαλόκαιρο


Τίποτα ουσιαστικό δεν γράφουν τα ιστολόγια που έχουν επίκεντρο την πόλη μας θύματα ή θύτες ; της καλοκαιρινής ραστώνης.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Οι εκλογές τελείωσαν και η Ηλιούπολη επανήρθε ενώ οι "Μεσσίες" κάνουν μόνιμες διακοπές


Βγήκαν και τα τελικά αποτελέσματα (τα βάλαμε με καθυστέρηση εμείς) αφού είπαμε να κοιτάξουμε και για καμιά δουλειά και να μην ασχολούμαστε καθημερινά με τα της Πόλης.

Κλείνουν από 1 Ιουλίου οι δημοτικές παιδικές χαρές χωρίς πιστοποίηση


Δεν πρόκειται επισήμως να δοθεί παράταση για την πιστοποίηση των δημοτικών παιδικών χαρών, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσαν σήμερα η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και το ΥΠΕΣ για τις δημοτικές παιδικές χαρές. Ο κ. Ντινόπουλος κάλεσε τους δήμους, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, να κάνουν ό,τι μπορούν έως τις 30 Ιουνίου, οπότε λήγει η προθεσμία, για να αποκτήσουν πιστοποίηση «αυτές που χρειάζονται τις λιγότερες παρεμβάσεις» και «άμεσα και σταδιακά θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες» όπως είπε.

Έβρος: Αντιδήμαρχος πιάστηκε στα πράσα με νεαρή υπάλληλο


Έχεις ξεμπερδέψει με τις εκκρεμότητες, οι υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει από το δημαρχείο, το ραντεβού με το τηλεοπτικό συνεργείο είναι μετά από μία ώρα και κάτι και είσαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα σε ενοχλήσει. Τόσο βέβαιος που δεν κλειδώνεις καν το γραφείο! Και κάπως έτσι έρχονται τα αποκαλυπτήρια…

Η επίσημη σταυροδοσία των εκλεχθέντων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων


Σεφτελής Κωνσταντίνος 1267
Γιαννάκης Χρήστος 1103
Χωματά Αικατερίνη 837.
Χατζηδάκης Γεώργιος 819

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η τελική κατάταξη και οι ψήφοι που πήραν στην δημοτική παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση


Εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος ο Επικεφαλής της Παράταξης Γιάννης Αναγνώστου και ο κύριος Αγαδάκος

Αναλυτικά οι ψήφοι:

Αγαδάκος 552

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Αγαπητοί Συμπολίτες, Συμπολίτισσες,
Όπως γνωρίζετε, η Παράταξή μας έχει καταθέσει από το 2010 ένα ολοκληρωμένο οκταετές πρόγραμμα ανασυγκρότησης της πόλης μας.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κρύβονται πίσω από το καρότο



Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο ανθρώπινης υπομονής και δημοσιογραφικής ευπρέπειας, περιμένοντας την αντίδραση του κόμματος όπου ανήκει το πολιτικό πρόσωπο, του οποίου τα διαδικτυακά καπρίτσια αποκαλύψαμε με σειρά δημοσιευμάτων. Συμπεριφορές αδιανόητες από άνθρωπο ο οποίος αποφασίζει να εκτεθεί δημόσια, για να διεκδικήσει αξιώματα. Ενημερώσαμε τέσσερα στελέχη του κόμματος στο οποίο ανήκει ο πρωταγωνιστής, εκ των οποίων τα τρία φέρουν την ιδιότητα του βουλευτή. Τέσσερις πολιτικούς συντρόφους του.

Προγράμμα Μαστογραφιών Δήμου Ηλιούπολης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προγράμμα Μαστογραφιών Δήμου Ηλιούπολης

Συνεχίζοντας τη δράση του προγράμματος δωρεάν μαστογραφιών που έχει ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012 από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», μετά την συμμετοχή του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σειρά είχε ο Δήμος Ηλιούπολης να παρέχει επιπλέον δωρεάν μαστογραφίες την Παρασκευή 6/6 σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του δήμου για έγκαιρη εξέταση και διάγνωση.

Ο ουκρανικός στρατός ανακατέλαβε μέρος των συνόρων με τη Ρωσία


Η επιχείρηση αυτή αποτελεί μέρος του "ειρηνευτικού σχεδίου" για το οποίο ο Ποροσένκο μίλησε τηλεφωνικά με τον Πούτιν, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την ΜέρκελΤο Κίεβο υποστήριξε ότι έθεσε υπό τον έλεγχό του ένα τμήμα των συνόρων του με τη Ρωσία, μήκους 100 χιλιομέτρων, όπου οι φιλορώσοι αντάρτες αντιστέκονταν στις ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας ακόμη και άρματα μάχης.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Δυσαρεστημένη η εβραϊκή κοινότητα με την υπουργοποίηση του "αντισημίτη Βορίδη"



ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

Τα ΜΜΕ του Ισραήλ ασχολήθηκαν δεόντως με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Σαμαρά, απηχώντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας για την υπουργοποίηση του Μάκη Βορίδη

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Στις 15:30 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης


Στη συνέχεια υπουργικό Συμβούλιο και οι τελετές παράδοσης -παραλαβής

Η νέα κυβέρνηση


Από τα χείλη της νέας κυβερνητικής αντιπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού - Τι είπε ο Σαμαράς πίσω από τα κάγκελα στους δημοσιογράφους


Κλεισμένος εδώ και καιρό ήταν σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή ο νεος υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης. Και παρά την σεναριολογία, κατάφεραν να κρατήσουν το όνομά του ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή! Όλο το παρασκήνιο του ανασχηματισμού. Πως μπήκε η Σοφία Βούλτεψη στο Μαξίμου χωρίς να την πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Καλά είναι τελικά βλαμμένοι ή το παίζουν; νόμιζαν πως είχαν περισσότερες επισκέψεις από εμάς











Αντί να ανεβάσουν τα google analytics που μάλλον δεν έχουν τα ξεφτέρια του blog ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ανέβασαν τα στατιστικά της google που σαφέστατα όπως λέει και η ίδια η εταιρία είναι ενδεικτικά. Και μάλιστα έβγαλαν και γλώσσα πως τάχα μου είναι πρώτοι.

Οι διαχειριστές του Ηλιουπολίτικου Βήματος ακόμα πιστεύουν πως είναι "ανώνυμοι" και πως εμείς δεν ξέρουμε πόσο αδελφές είναι


Συνεχίζουν να με βρίζουν και να διαδίδουν ασύστολα ψεύδη χωρίς  να παρουσιάζουν(αφού φυσικά και δεν έχουν) ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει τα γραφόμενά τους.

47η Εθελοντική Αιμοδοσία

Α Ι Μ Ο Δ Ο Σ Ι Α 2 0 1 4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό έργο διοργανώνει την 47η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφ. Βενιζέλου 114 την Κυριακή 15η Ιουνίου 2014 και ώρες 09.00 έως 13.00.

Μεγάλη επιτυχία-2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δ.Ε Α΄ Αθήνας και υπό την αιγίδα της Σχολικής Συμβούλου Φυσικής Αγωγής Α΄ Αθήνας, κα. Ανδριανή Βούξινου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Σεργιάνι στη Παράδοση» την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014, ώρα: 20:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο (Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Εθνάρχου Μακαρίου).

Μπαίνουν μπουλντόζες στον Αστέρα



Λίγο πριν εκπνεύσει το 2014 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης του θρυλικού ξενοδοχείου «Αστέρας Βουλιαγμένης», το οποίο θα σταματά να δέχεται κρατήσεις από τα μέσα Νοεμβρίου. Το «γενικό πλάνο» ανάπτυξης ξενοδοχείου, που έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν προσωπικότητες όπως ο Φρανκ Σινάτρα και η Τζέιν Φόντα, προβλέπει την κατασκευή δύο επτάστερων ξενοδοχείων και 15 πολυτελών κατοικιών.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Σπάμε την ομερτά της σιωπής και δημοσιοποιούμε τα google analytics του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για τον μήνα Μάϊο

Μόλις 22.555 χρήστες είναι τα google analytics του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που βρίσκεται στη θέση 2.062 της alexa.com για τον μήνα Μάϊο.

Με δύο ευρώ την ημέρα διαφημίζεις διαδικτυακά την επιχείρησή σου


Όσοι επιθυμείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και στο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ με μόλις δυο ευρώ την ημέρα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο γνωστό mail

Η ομάδα των 22



Του Λάμπρου Παναγιώτου


Καβάλα αν πάνε στο θεριό, μένει να το δούμε, εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο αριθμός των Ανεξάρτητων Βουλευτών της Βουλής ανήλθε στους 22.

Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός

ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΝΕΑ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με τηλεφωνική επικοινωνία ή κατ' ιδίαν συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου ξεκινά ατύπως η διαδικασία για την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης: "Πρώτη δύναμη"


Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης χαιρετίζει τη νίκη του λαού που εκφράστηκε με την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις τριπλές εκλογές του Μαΐου 2014 και τη συνολική εκλογική άνοδο της Αριστεράς. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρή και έχει ιστορική σημασία, καθώς στις ευρωεκλογές ήρθε πρώτο κόμμα με 3,9% διαφορά από τη δεύτερη ΝΔ, η οποία έχασε το 7% των ψηφοφόρων της του 2012, δηλαδή περίπου το 1/4 της εκλογικής της δύναμης.

Ενώ όλα τα sites και τα ιστολόγια της Πόλης μας βουλιάζουν στην alexa.com εμείς παραμένουμε χωρίς αναρτήσεις πολύ μπροστά τους

ΑΝΤΕ ΣΤΟ GAY PRIDE ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ 
Τελικά όσοι μας βρίζουν ξέρουν καλά γιατί το κάνουν. Είτε αυτοί προέρχονται από το χώρο της βλακείας είτε εκπροσωπούν κομματικούς ή επιχειρηματικούς μηχανισμούς το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο σχεδόν για να προβοκάρουμε όσους με μια-δυο ειδήσεις και ένα δελτίο τύπου "κάλυπταν" τα τεκταινόμενα της Πόλης μας μείναμε ένα χρόνο μετά να τους κοιτάμε ήδη από την ΠΡΩΤΗ θέση.

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Οι ανώνυμοι συκοφάντες υποστηρικτές του Μωραίτη εκτός από δειλοί είναι και φασίστες!!!



Άρχισαν πάλι τα ψεύδη και τις συκοφαντίες οι υποστηρικτές του δήθεν υποψήφιου Δήμαρχου που ποτέ δεν κατεβαίνει γιατί φαίνεται φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία. 

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

O "αυταρχικός" Δήμαρχος και οι "σωτήρες" της Πόλης μας

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ  ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 
Πέρασαν και οι εκλογές τους νίκησε με τον τσαμπουκά του ο Βασίλης Βαλασόπουλος και τώρα όλοι οι χαμένοι κούρνιασαν στις "φωλιές" τους περιμένοντας να περάσει ο καιρός και να ξαναβγούν.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΙΑΣΩ General: Μόλις με 20€ οι ιατρικές επισκέψεις!


Νέες μειωμένες τιμές στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ General.
Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General προχώρησε σε μείωση τιμών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της, προκειμένου να εξασφαλίσει στο ευρύ κοινό πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Οι σταυροί των υποψηφίων της παράταξης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις"





Δημοσιεύουμε τους σταυρούς των υποψηφίων της παράταξης ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη, με επικεφαλής τον Χρήστο Κοκοτίνη, όπως μετρήθηκαν από την ίδια την παράταξη. Η επίσημη σταυροδοσία θα βγει αργότερα από το πρωτοδικείο.

Ο Γεώργιος Αγαδάκος πρώτος σε σταυρούς από την Νέα Δημοτική Κίνηση


Ο Γεώργιος Αγαδάκος (Ασφαλιστής) και Μανιάτης είναι τελικά ο δημοτικός σύμβουλος που θα ακολουθήσει τον Γιάννη Αναγνώστου στο  νέο δημοτικό συμβούλιο τον Σεπτέμβρη.

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο νέος "χάρτης" της Βουλής - Οι ανεξάρτητοι "κλειδί" για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας


Ούτε ένας, ούτε δύο... αλλά 21 είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γεγονός πρωτόγνωρο στα μεταπολιτευτικά χρονικά, καθώς οι ηγεσίες των κομμάτων φαίνεται να μην πείθουν πλέον τα στελέχη τους όχι μόνο για τις πολιτικές τις οποίες ακολουθούν αλλά και για τον τρόπο που ασκούν την εξουσία τους.

Ο πρωταγωνιστής του… καρότου

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ; 

Ρεπορτάζ: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Η υπόθεση του εξαίρετου πολιτικού ο οποίος έμπαινε σε site γνωριμιών, ανοίγοντας την κάμερα για να κάνει τις πλέον απίστευτες αθλιότητες, αφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο.Η δημοσιοποίηση του όλου θέματος είναι υπόθεση ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοσιογραφική έρευνα και να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους άμεσα ενδιαφερόμενους να πάρουν θέση.