ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μικρές οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων της ΝΔ στην Πόλη μας

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μικρές οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων της ΝΔ στην Πόλη μας



H υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ. Άννα Καραμανλή πέρασε από την Ηλιούπολη. Σε καφετέρια της περιοχής μας συνάντησε λιγοστούς φίλους της. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σε λίγες μέρες οι πολίτες θα αποφασίσουν για την τύχη της Ελλάδας.
Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά θα έχει μετά τις εκλογές την μοναδική ευκαιρία να "καθαρίσει" από όσους την πενταετία Καραμανλή φόρτωσαν με την ανεύθυνη πολιτική τους δυσβάστακτα χρέη στις πλάτες των πολιτών. Με τριπλασιασμό του χρέους και με υπουργούς τύπου Πολύδωρα πως να μην διαλυθεί η παράταξη.

Με τέτοιο επώνυμο η συμπαθής και δυναμική κατά τα άλλα Άννα Καραμανλή (καμιά σχέση με τον "κουρασμένο") δεν έχει τύχη να εκλεγεί στη Β' Αθήνας. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ έχουν φύγει πλέον  από την λογική των τζακιών στην πολιτική και δεν θέλουν να ακούνε για Καραμανλήδες , Μητσοτάκηδες και λοιπούς.

Η "ακροδεξιά" ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά είναι η μόνη που μέσα σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε και δημιούργησε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και πρωτογενή πλεονάσματα. Η επόμενη μέρα στη ΝΔ θα καταδείξει πως όσοι θέλουν να παίξουν με την ενότητα της παράταξης θα απομονωθούν από τον κόσμο που θα γνωρίζει πλέον πως τελικά λεφτά δεν υπάρχουν!!!!

Πάντως ουδείς υποψήφιος της ΝΔ δεν κατάφερε να κάνει μια μεγάλη συγκέντρωση στην περιοχή μας πράγμα που καταδεικνύει πως οι δημότες μας δείχνουν εμφανή σημάδια απογοήτευσης για την διαφαινόμενη ήττα της ΝΔ.


Όμως στις επόμενες τέσσερις μέρες μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και η διαφορά των τριών-τεσσάρων μονάδων που υπάρχει να εξανεμιστεί ή να διπλασιαστεί εάν ο μηχανισμός συνεχίσει να κινείται με νωθρότητα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη.
Δεν έκανε καμιά κίνηση για να μαζέψει εκλογικούς αντιπροσώπους της ΝΔ για την Κυριακή.
Κουράστηκε από τον προηγούμενο αγώνα που έκανε για να βγει δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΟΧΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΝΔ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσικό.

Ήταν μεγάλος ο ΕΝΦΙΑ στο νοικοκύρη, μεγάλο το γράψιμο του νεοδημοκράτη μεγάλη και η αδιαφορία των υπουργών στα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη.

Που να δεις πόσο μεγάλη θα είναι και η διαφορά.