ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : To "Κίνημα" δεν πληρώνω ήρθε στην Εξουσία και μας καλεί να πάμε να πληρώσουμε τους φόρους μας!!!

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

To "Κίνημα" δεν πληρώνω ήρθε στην Εξουσία και μας καλεί να πάμε να πληρώσουμε τους φόρους μας!!!


Εν μια νυκτί φάνηκε η ανικανότητα και η υποκρισία της ελληνικής αριστεράς που ούρλιαζε για τους άδικους φόρους που επιβάλει η Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και τώρα μας καλεί να τους πληρώσουμε για φέτος μέχρι να τους αλλάξει του χρόνου!!!



Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί με έναν άλλο πιο "δίκαιο" φόρο αλλά προς το παρόν ΟΛΟΙ εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε τους άδικους αυτούς φόρους αλλιώς το Κράτος θα προχωρήσει σε στάση πληρωμών αφού δεν θα έχει έσοδα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις!!!

Βασικά καθόλου δεν μου προξενεί εντύπωση η αλλαγή αυτή στάσης αφού η ανεύθυνη αριστερά είναι για μένα και η ΜΟΝΗ υπεύθυνη για την κατάντια της Χώρας.

Η νοοτροπία της οδήγησε την Χώρα μας σε αλλεπάλληλες καταστροφές και μόνο ένας προδότης όπως ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα αναγνώριζε το ΚΚΕ ως νόμιμο κόμμα για να οδηγηθούμε όλοι σήμερα να είμαστε ένα -δυο βήματα από το να γίνουμε Βόρεια Κορέα.

Ποτέ δεν αγάπησαν την Αλήθεια ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του ολοκληρωτισμού που οδήγησαν σε απόγνωση πολλά γειτονικά μας κράτη για δεκαετίες.

Παρασιτούσαν πάντα εις βάρος όλων όσων δημιουργούσαν πλούτο και απαιτούσαν πάντα ο πλούτος αυτός να μοιράζεται σε όσους είχαν απλώς το προνόμιο του νομοταγή στις διαταγές του Κόμματος.

Και αφού εξαθλίωσαν Αλβανούς , Βούλγαρους , Ρουμάνους , Ρώσους και Τσέχους για δεκαετίες βάλθηκαν να επιβάλλουν και εδώ τις καταστροφικές τους απόψεις.

Η αποτυχία του Καπιταλισμού είναι εμφανής αλλά αντίδοτο δεν είναι ο επίσης αποτυχημένος κομμουνισμός ούτε η σοσιαλδημοκρατία που στην ουσία δεν δίνει ελευθερίες στο άτομο αλλά του τις στερεί.

Τα έθνη-κράτη δεν έχουν καμιά άλλη πιθανότητα επιβίωσης από το να γυρίσουν πίσω στις ρίζες τους και να αναζητήσουν μέσα από τον φιλελεύθερο εθνικισμό τις λύσεις στα προβλήματά τους.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την κατάντια της Χώρας και όσο επιμένουν σε αριστερές λύσεις τόσο θα ξεκόβουν από το ένδοξο αλλά μακρινό τους παρελθόν.

Το αυτονόητο της επιβίωσης μας δεν πρέπει να γίνει εις βάρος άλλων λαών και κυρίως δεν πρέπει να γινόμαστε  να παραμένουμε σε μια Ευρώπη που δεν σέβεται τα Έθνη-Κράτη που την απαρτίζουν.

Η πιο έντιμη και σωστή λύση είναι η αποχώρησή μας από μια Ε.Ε που ελάχιστα την ενδιαφέρουν οι λέξεις ισονομία, ελευθερία, δικαιοσύνη.

Όχι στην Ε.Ε που είναι όμηρος των αγορών και των διεθνών τοκογλύφων ,η μικρή αλλά με λαμπρή Ιστορία Ελλάδα δεν έχει καμιά θέση εκεί.

Δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας με αυτούς που δεν είχαν Δημοκρατία για αιώνες, ούτε μπορούμε να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους απογόνους αυτών που μας πετσόκοψαν στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: