ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην Ελλάδα πρώτη φορά αριστερά και στην Ηλιούπολη πρώτη φορά τον Μάρτιο κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!!!!

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Στην Ελλάδα πρώτη φορά αριστερά και στην Ηλιούπολη πρώτη φορά τον Μάρτιο κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!!!!











Τον μήνα Μάρτιο επέλεξε η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της!!!

Τον τρίτο μήνα του έτους δηλαδή. Βέβαια κάλιο αργά παρά ποτέ θα πει κανείς. Δεν ήμασταν παρόντες στην εκδήλωση και έτσι δεν έχουμε ρεπορτάζ. Έχουμε όμως φωτογραφίες και θεωρήσαμε χρέος μας να τις αναρτήσουμε. Άλλωστε με αυτόν τον κόσμο μπορεί να μην έχουμε δώσει κοινούς αγώνες ,αφού πολίτες με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές απαρτίζουν τον σχηματισμό του κ. Τάσου Ευσταθίου αλλά δεν παύουν να είναι συμπολίτες μας. Αυτή η πολυφωνία για άλλους είναι "υγεία", για εμάς που μένουμε προσκολημένοι σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες αποτελεί την κυριότερη αιτία της επικράτησης της κεντροαριστεράς στην Πόλη μας.



Όπως και να έχει πάντως αναγνωρίζουμε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται από μια δημοτική παράταξη που ανήκει στο χώρο της κεντρο"δεξιάς" και που στελέχη της συμμετείχαν στην αποτυχημένη για εμάς διακυβέρνηση του δήμου επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου.


Η "δεξιά" παρένθεση κράτησε λίγο γιατί δεν ήταν πρώτο δεξιά, και κατά δεύτερο απέτυχε σε όλα τα οικονομικά μεγέθη τα οποία διαχειρίστηκε. Βλέπετε εκτός από τους πράσινους κλέφτες που τρυπώνουν παντού ο μεσαίος χώρος της ΝΔ γεμίζει άνετα πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού!!!

Τι να θυμηθούμε τον Αλογοσκούφη , τον Ρουσόπουλο , τον Βουλγαράκη , τον Δούκα , μακρύς ο κατάλογος βαρύτατες οι ευθύνες όσων δεν τους κυνήγησαν ποινικά.


Αλλά ας αφήσουμε τώρα την γκρίνια άλλωστε η Πατρίδα δίνει μάχη στο εξωτερικό για την "αξιοπρέπειά" μας και σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι Έλληνες είμαστε με την ελληνική αποστολή και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε εάν χρεοκοπήσουμε η ζημιά θα γίνει για όλους και όχι μόνο για αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ευελπιστούμε για την Πόλη μας κάποτε να έχει μια πραγματικά καλύτερη τύχη σε χέρια ανθρώπων που δεν θα ντρέπονται να δηλώσουν πως είναι Πατριώτες και γιατί όχι και εθνικιστές.

Άλλωστε ουδείς γνωρίζει εάν μετά το 2017, και μετά την αποτυχία της αριστεράς ,δεν θα συμβεί και στη Χώρα μας ό,τι συμβαίνει σήμερα στη Γαλλία.


ΥΓ: Στο αναψυκτήριο της Πόλης μας,  όπου έχει δοθεί το όνομα ενός κομμουνιστή πρώην Δημάρχου ήταν αδύνατο να παραστούμε σε κοπή πίτας δήθεν δεξιάς δημοτικής παράταξης.

Σ.Μ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πολυφωνία δεν είναι παραφωνία όταν έχει κοινή συνισταμένη για παράδειγμα την τιμωρία των κλεφτών δημοσίου χρήματος και όχι την κάλυψή τους.


Ανώνυμος είπε...

Σε μια περίοδο που μπορεί να καταργηθούν οι στρατιωτικές και οι μαθητικές παρελάσεις κατά τις εθνικές επετείους δε μπορεί να κατακριθεί η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 15/3.

Η συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών μάλλον δικαιώνει την απόφασή τους να γίνει η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αν τολμούσαν να μιλήσουν για κοπή βασιλόπιτας θα ήταν καλύτερα βεβαίως.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ" ΣΟΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ;;;

Ανώνυμος είπε...

Δε γνωρίζω εάν εκλεγεί ποτέ δήμαρχος ο Τάσος αλλά σε περίπτωση που υπήρχε θεσμός προέδρου της δημοκρατίας στα δημοτικά σίγουρα δε θα είχε αντίπαλο.
Δεν παίζεται ο τύπος.