ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας παρουσία στα κοινά της Πόλης

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Η δική μας παρουσία στα κοινά της Πόλης

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 

Είναι αδιανόητο πως ένα μικρό ιστολόγιο με ελάχιστες αναρτήσεις διεκδικεί και κατέχει τόσο υψηλές θέσεις στην δική σας προτίμηση. Και βέβαια μπορεί να χάσαμε την πρωτιά αφού αφήσαμε για πολλούς μήνες χωρίς αναρτήσεις το ιστολόγιο μας αλλά ακολουθώντας την πολιτική που ακολουθεί και το "αδελφάκι" μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχουμε πετύχει να έχουμε μια βάση στήριξης που δεν έχει να κάνει με "φιλίες" και ανταλαγές συνδέσμων με άλλα ιστολόγια ή site αλλά με την δημιουργία συνειδητών ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ αναγνωστών που εξακολουθούν να θεωρούν πως χρειαζόμαστε καταγγελτική δημοσιογραφία περισσότερο σήμερα από ό,τι τις καλές και ανέμελες μέρες που σαφέστατα μας οδήγησαν ως εδώ. Επομένως όσοι πιστεύουν πως προεκλογικά δεν θα είμαστε και πάλι το πρώτο ιστολόγιο της Πόλης πλανώνται πλάνην οικτρά.

Είναι φανερό και το δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η πρωτιά της zougla.gr πως οι περισσότεροι αναζητούν καταγγελίες με στοιχεία και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και θεωρούν παντελώς διεφθαρμένο το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Οι περισσότεροι έχετε αντιληφθεί πως ακόμα και το ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ήρθε γιατί ανέμεναν οι αφελείς ΚΑΘΑΡΣΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι κουκούλωμα όπως επιχειρείται από την εξεταστική για τα μνημόνια που εξαίρεσε ως μη όφειλε την αμαρτωλή περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Η ΝΔ πλήρωσε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως συγκυβέρνησε με ΚΛΕΦΤΕΣ και δεν κυνήγησε και τους δικούς της Καραμανλικούς. Το ίδιο θα πάθει και ο ΣΥΡΙΖΑ εάν υποκείψει στην ΙΔΕΑ του πελατειακού κράτους και γίνει το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ που δήθεν θα μας έβγαζε από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, έμεινε και στα δυο και έφαγε τα λεφτά τους!!!!

Για να πάμε στα τοπικά πράγματα η νίκη Βαλασόπουλου κατέδειξε περίτρανα την διαφθορά και κακοδιαχείρηση της περιόδου Αναγνώστου αφού πολλοί συμπολίτες μας καταδίκαν όλους τους "δεξιούς" σχηματισμούς θεωρώντας τους όλους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να διοικήσουν την Πόλη.

Τα σκάνδαλα κακοδιαχείρησης που  ΜΟΝΟ εμείς αναδείξαμε βοήθησαν στο να σπάσει η ΟΜΕΡΤΑ της ΣΙΩΠΗΣ από δεξιούς και αριστερούς που λήστευαν επί δεκαετίες τον Δήμο μας.

Ουδείς Δήμαρχος έκανε διαχειριστικό έλεγχο της περιόδου Κιντή και Γεωργάκη και καμία δημοτική παράταξη δεν το εζήτησε. Πλάθουν "αγιογραφίες" πρώην Δημάρχων και σερβίρουν ψέματα υμνώντας οπαδούς του Στάλιν και του Χότζα  ως δήθεν δημοκράτες!!!!

Τι έγιναν άραγε οι καταγγελίες κακοδιαχείρησης της περιόδου Γεωργάκη όταν οι "δικοί" μας ήρθαν στα πράγματα;

Γιατί αυτά τα σκάνδαλα  έμειναν χωρίς τιμωρία; Ποιος δημοτικός σύμβουλος της ΤΟΤΕ παράταξης του κ. Αναγνώσου διαμαρτυρήθηκε για αυτά;

Όλα αυτά τα ΓΙΑΤΙ σύντομα θα μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ή της ανικανότητας ή της στγκάλυψης και επειδή εμείς είμαστε ΕΔΩ για να τρώμε αγωγές και μηνύσεις ζητάμε την ΠΡΟΣΟΧΗ σας για ότι αναρτούμε το προσεχές διάστημα.

Γιατί μόνο η δική τους "σταύρωση' θα οδηγήσει στη δική μας Ανάσταση και ανάταση.

Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν οι "ήρωες" της τοπικής μας κοινωνίας ήταν όχι μόνο κλέφτες αλλά και υποκριτές. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

no είπε...

γράψε μας το site αυτό που λες.... Κατήγγειλε το.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....