ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μια αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας

Μια πολύ όμορφη πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 80 χρόνια ζωής του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, έλαβε χώρα το Σάββατο του Λαζάρου το απόγευμα, 4 Απριλίου 2015, στο θέατρο του Δημαρχείου στην Ηλιούπολη

Ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Ηλιούπολης (Χ.Λ.Ο.Η.), παρουσίασε παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου, Μοιρολόγια της Μεγάλης Παρασκευής και μουσικοχορευτικά Πασχαλινά δρώμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος (B. Αιγαίο, Προποντίδα, Ημαθία, Νάξο, Αν.Ρωμυλία & Θεσσαλία).
Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλοσώρισμα  πό τον πρόεδρο του Χ.Λ.Ο.Η και χοροδιδάσκαλο Νίκο Τριάνταφύλλου, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Ηλιούπολης απηύθηνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σεφτελής.

Ακολούθησε σύντομη επίκαιρη ομιλία του προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Καλαρύτης κ ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Πούλος.

Στο τέλος της βραδιάς ο Χ.Λ.Ο.Η, τίμησε τον π. Σεραφείμ για την προσφορά του στην ενορία, καθώς και τον Χορευτικό Όμιλο Περιστερίου "ΠΑΛΜΟ" για την συμμετοχή στην εκδηλώση.

Ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Ηλιούπολης (ΧΛΟΗ), είναι μια εστία πολιτισμού που λειτουργεί υπό τη σκέπη του πνευματικού κέντρου του ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ε.Σ.Π.Ε Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: