ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Γιαννόπουλος και απάντησε και παραδέχεται το λάθος του και θέλει διαφάνεια οι υπόλοιποι;

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο κ. Γιαννόπουλος και απάντησε και παραδέχεται το λάθος του και θέλει διαφάνεια οι υπόλοιποι;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; 
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ; 
Το θέμα μας με τις διαφημιστικές πινακίδες που ξεκίνησε από το ταχυδρομικό μήνυμα ενός φίλου -συμπολίτη μας ,έφερε στη επιφάνεια την έλλειψη αντιπολίτευσης στην παρούσα δημοτική αρχή. 
Παρακάτω θα διαβάσετε την απάντηση του κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου στην "κόντρα" που είχαμε για το θέμα με την διαχείριση των εσόδων από τις διαφημιστικές πινακίδες στην Πόλη μας. 

Απάντησε ως όφειλε (επειδή σέβεται εσάς που μας διαβάζετε) , και μάλιστα και άλλος αντιδήμαρχος επικοινώνησε μαζί μας και μας έδωσε διευκρινήσεις για να μην γράφουμε τέρατα!!

Το 1,03 ευρώ την εβδομάδα αφορά το τέλος και όχι τα χρήματα της εκμίσθωσης του χώρου για τον διαφημιζόμενο ,τα οποία τα διαχειρίζονται τα αθλητικά σωματεία , με την υποχρέωση να κρατούν καθαρούς και να συντηρούν όσο μπορούν τους αθλητικούς χώρους. 
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Κύριε Μαρίνη πράγματι αυτό που ανέφερα δεν έχει σχέση με την απόφαση που επικαλείσθε. Ο δαίμονας της Διαύγειας με παραπλάνησε και μου έφερε από το διαδίκτυο ως απόφαση ( την επισυνάπτω ), τη 262/2014 ανάληψη υποχρέωσης. Κατά τα υπόλοιπα ισχύει το κείμενό μου.

Ωραία λοιπόν, η δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , απάντησε και μας εξέθεσε τι ακριβώς συμβαίνει από το 2001 και μετά  με τους αθλητικούς χώρους της Πόλης μας, και την διαχείριση των εσόδων από τις διαφημιστικές πινακίδες. 

Εμείς εάν και "δεξιοί" δεν θεωρούμε πως οι δομές του Δήμου πρέπει να παραχωρούνται έναντι μισθίου σε ιδιώτες. 

Αλλά αυτό είναι η δική μας ΑΠΟΨΗ , και αφού δεν έχουμε ενναλακτική για την διατήρησή τους υπό Δημοτικό έλεγχο, δεν έχουμε εικόνα των εσόδων-εξόδων του Δήμου μας και κυρίως δεν έχουμε την διάθεση να απαρνηθούμε το Δημόσιο χαρακτήρα του αθλητισμού στο βωμό του κέρδους του ιδιώτη. 

Οι δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν δεν μας έστειλαν ΤΙΠΟΤΑ για το θέμα που αναρτήσαμε εάν  και η θέση τους στο δημοτικό συμβούλιο ήταν αρνητική. 

Άλλες πάλι  απείχαν σε μια προσπάθεια να μην πάρουν ευθύνη για τίποτα. 

Ο κ. Γιαννόπουλος μας κάλεσε μάλιστα και στο τηλέφωνο και μας είπε πως εάν μπορούμε να βρούμε εμείς μια διαφημιστική εταιρεία ,που μέσω νέου πλειοδοτικού διαγωνισμού θα εκμισθώσει και θα διαχειριστεί με ενοίκιο τους αθλητικούς χώρους θα βοηθούσαμε αυτόν και τον Δήμο να έχει περισσότερα έσοδα. 

Έτσι το επιχείρημά μας για τα πενιχρά έσοδα εκμηδενίστηκε , όχι όμως και η δημοσιογραφική μας αίσθηση πως την εποχή των παχιών αγελάδων και τα έσοδα ήταν  υψηλά και κατέληξαν στις τσέπες ιδιωτών. 

Αλλά εμείς μάθαμε να μιλάμε με στοιχεία και όχι με την αίσθησή μας. 

Άλλωστε "ζούγκλα" ρεπορτάζ κάνουμε δεν μένουμε σε ικασίες ή ψιθύρους. 


Ήδη στα χέρια  μας υπάρχουν στοιχεία της περιόδου 2006-2010 ,τα οποία και θα διασταρώσουμε για να μπορούμε όχι πλέον να τα αναρτήσουμε στο ιστολόγιό μας, αλλά για  να τα πάμε σε έναν Εισαγγελέα μήπως και δούμε να ασκείτε καμιά δίωξη σε όσους διαχειρίστηκαν με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τα οικονομικά του Δήμου μας. 

Τέτοιοι ήταν οι Χριστοδουλάκηδες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. 

Όποιος λοιπόν γνωρίζει τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ της περιόδου Αναγνώστου ,ας τον ενημερώσει πως οι ιδιώτες που "ευεργέτησε" έχουν στραφεί εναντίον του.

Καθώς ουδείς από την αντιπολίτευση δεν μας βοηθάει από εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους , θα συνεχίσουμε την μοναχική μας πορεία. 

Άλλωστε οι εκκλήσεις μας προς τις δημοτικές παρατάξεις να στέλνουν τις απόψεις τους και κυρίως τις καταγγελίες τους δεν πιάνουν. 

Φαίνεται δεν θέλουν δημοσιότητα παρά μόνο προεκλογικά. 

Τότε τους λέμε από ΤΩΡΑ πως από εμάς δεν θα την έχουν. 

Μετά τα 16 χρόνια Γεωργάκη και τα τέσσερα του Αναγνώστου έχει δημιουργηθεί μια απίστευτη διαπαραταξιακή ΟΜΕΡΤΑ που δεν έβλεπε , και εξακολουθεί και δεν βλέπει ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτό στα οικονομικά του Δήμου μας. 

Έτσι ο κ. Βαλασόπουλος που μάζεψε τα οικονομικά του Δήμου (γιατί εμείς δεν είμαστε πλακωμένοι με την ΑΛΗΘΕΙΑ) είναι στην ευχάριστη θέση να έχει απέναντι του ανθρώπους που δεν μπορούν να του πουν ΤΙΠΟΤΑ για την οικονομική διαχείρηση του Δήμου,  γιατί αυτοί ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ το Δήμο με την δική τους!!!

Για να μην αρχίσουμε λοιπόν και γινόμαστε γραφικοί , αφού ΟΛΟΙ ξέρουν πως είμαστε σε πολιτικό χώρο που δεν έχει σχέση με την νυν δημοτική αρχή , και για να κρατήσουμε την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας , θα ψάχνουμε πλέον τόσο πολύ τα θέματα μας που δεν θα είναι για δημοσίευση αλλά για Εισαγγελέα. 

Όσοι συμπολίτες έχουν στοιχεία ή "εμπλοκή" ως διαφημιζόμενοι στο θέμα με τις διαφημιστικές πινακίδες ας μας δώσουν στοιχεία έστω και ανώνυμα για το θέμα. 

Δεν θα παρακαλάμε από εδώ και εμπρός τις νυν δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης για στοιχεία. 

Άλλωστε είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα με την δημιουργία μιας ακόμα. 

Η Ηλιούπολη Χωρίς Όρια θα είναι η δική μας "τιμωρία" ,σε όσους μας δουλεύουν , έκλεψαν, έγιναν πλούσιοι εις βάρος μας, και μας εγκαλούν σήμερα να κάνουμε θυσίες για να σωσθεί ο Τόπος. 

Ο Τόπος με τους κλέφτες εκτός φυλακής δεν σώζετε. Όσα και να μα; δώσουν οι "εταίροι" μας , δεν θα φτάσουν ούτε για τις μίζες τους!!!, όχι για να αποπληρώσουμε το χρέος. 

Άλλωστε ΔΝΤ και Ε.Ε δεν θέλουν να αποπληρωθεί το χρέος αλλά να εισπράττουν  εσαεί τρελούς τόκους και χρεωλύσια!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στον κ.Θεμιστοκλή.
Για πλήρη διαφάνεια ας φροντίσει στη γραμμή του Δημάρχου να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού που προεδρεύει του Δ.Σ. ( http://athlitismos.dimosilioupolis.gr/ ) οι στήλες με τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΠΑΟΔΗΛ (δεν υπάρχει αναρτημένη ούτε μια για δείγμα) και με τις ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Δ.Σ. ΠΑΟΔΗΛ(η ενημέρωση σταμάτησε στις 17/9/2013).