ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί πληρώνουμε άχρηστους Αντιδημάρχους για να έχουν την Πόλη σε αυτά τα χάλια;

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Γιατί πληρώνουμε άχρηστους Αντιδημάρχους για να έχουν την Πόλη σε αυτά τα χάλια;


Οι "Μένουμε Ευρώπη" να ξέρουν πως αυτό τον μήνα δεν θα πληρωθούν. Ενδεχομένως να μην πληρωθούν ούτε τον Αύγουστο αφού η Γερμανία που κάνει κουμάντο στην Ε.Ε και  θέλει να τιμωρήσει τους Έλληνες για το ΟΧΙ τους στο δημοψήφισμα, θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να ξεφτιλίσει τους Έλληνες.


Ήδη όλος ο πολιτισμένος κόσμος και όχι μόνο γελάει με την συμφωνία που ΚΑΝΑΝΕ τα κόμματα που στηρίζουν την ευρωπαϊκή μας "προοπτική"!!!!!

Αυτό θα είναι καλό γιατί για πρώτη φορά θα φανεί γιατί κάποιοι βιάζονται να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ η Ελλάδα, μια συμφωνία που θα καταδικάσει τον λαό μας σε ακόμα σκληρότερη λιτότητα και την οικονομία μας σε ΥΦΕΣΗ.

Αναρωτιέμαι λοιπόν για πιο λόγο πληρώνουμε από τον κρατικό προϋπολογισμό τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους μας;

Τι έργο προσφέρουν ακριβώς ; Και γιατί δεν έχουν εξασφαλίσει τόσα χρόνια οι Δήμοι μας ΜΟΝΟΙ τους την χρηματοδότησή τους.

Αφού ένας Δήμος δεν μπορεί να εξασφαλίσει τις μισθοδοσίες των Υπαλλήλων του , γιατί πρέπει εγώ να πληρώνω δημοτικά τέλη και ένα σωρό φόρους για να συντηρήσω "ζωντανό" έναν οργανισμό που είναι ζημιογόνος;

Έχουμε στεναχωρήσει και άλλη φορά τους δημοσίους υπαλλήλους και τους δημοτικούς υπαλλήλους.


Δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ μαζί τους ,αλλά να αυτοί είναι που ψηφίζουν κάθε φορά όλους αυτούς τους απίθανους τύπους που κάνουν τα πάντα για να βολέψουν τα κομματόσκυλά τους.

Δεν πιστεύω πως πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί το ΔΗΜΟΣΙΟ αλλά δεν είναι δυνατόν να μένουμε ΕΥΡΩΠΗ και να μην λειτουργούμε όπως αυτοί.

Και σε όλα τα Βόρεια Ευρωπαϊκά Κράτη το δημόσιο είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του.

Αφού το Ελληνικό Κράτος χρεοκόπησε και αφού χρωστάει πάνω από 400 δις ευρώ ,πως είναι δυνατόν ακόμα να πληρώνει υπαλλήλους των δήμων;

Το κράτος για να πληρώσει όλους αυτούς φορτώνει τον ιδιωτικό τομέα με φόρους που οδηγούν σε κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παράγουν χρήμα.

Τι παράγει το κομματόσκυλο υπάλληλος του Δήμου που είναι υπέυθυνος για τον τομέα καθαριότητας της Πόλης μας;

Σωστά καταλάβατε ,σκουπίδια παράγει και για αυτό τον λόγο πληρώνετε.

Είναι αστείο να νομίζουν οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πως θα συνεχίσουν να παίρνουν ικανή για τις ανάγκες τους , κρατική χρηματοδότηση τα επόμενα χρόνια.

Γιατί οι Τροϊκανοί δεν είναι τίποτα μαλάκες να τους κοροϊδεύεις και να μοιράζεις μισθούς 1200 ευρώ στην καθαριότητα.

Πάνω από 600 ευρώ δεν θα παίρνει ΟΥΔΕΙΣ για αυτό όσοι ακόμα πληρώνεστε με τέτοιους μισθούς να ξέρετε πως δεν θα τους παίρνετε για πολύ ακόμα, όσο επιμένετε να παραμένετε "Ευρωπαίοι".

Άλλωστε η μοίρα της Πατρίδας είναι για όλους τους Ευρωπαίους γνωστή.

Μετά από τρία αποτυχημένα προγράμματα διάσωσης, το τέταρτο θα περιλαμβάνει επιστροφή σε παράλληλο νόμισμα και κούρεμα όλων των καταθέσεων των πολιτών.

Εμείς δεν κάνουμε δυστυχώς λάθη. Θα δείτε πως μας πάρουν  τα πάντα μέσα σε πέντε χρόνια και άλλα τρία σύνολο οκτώ ,και μετά θα μας στείλουν άφραγκους στη δραχμούλα μας.

Όσοι έχετε πέντε δεκάρες στην άκρη δεν έχετε καμιά άλλη επιλογή από το να σηκώσετε τα χρήματά σας και να τα επενδύσετε σε κάποιο ασφαλές νόμισμα.

Ουδείς πιστεύει πως το ευρώ θα βρει ξανά τον δρόμο του. Διαβάστε άμα μπορείτε αγγλικές ή αμερικανικές εφημερίδες που έχουν ήδη καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.

Τους μόνους που συμφέρει για 1-2 χρόνια ακόμα η παραμονή στο ευρώ είναι όσους πληρώνονται με μισθούς υψηλούς σε μια χώρα που πεθαίνει.

Τα κόμματα της ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ- ΠΟΤΑΜΙ -ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως θα περάσουν στον κόσμο αυτά τα μέτρα που διαλύουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Για αυτό τον λόγο η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν τα είχε πάρει. Γνώριζε πολύ καλά ο Σαμαράς πως η Χώρα θα διαλυόταν και πως θα έμενε στην Ιστορία ως ο Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας.

Άφησαν λοιπόν στον Αλέξη να σκάσει η βόμβα στα δικά του χέρια και να πάρει αυτός τα μέτρα ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για την Ελληνική Οικονομία.

Κάνουν λάθος ο λαός δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ να περάσουν τέτοια μέτρα. Ούτε καν ο υψηλός ΦΠΑ θα πιάσει αφού ουδείς δεν θα κόβει αποδείξεις!!!

Τα μέτρα αυτά θα ψηφιστούν και δεν θα αποφέρουν κανένα θετικό αντίκτυπο στην διαλυμένη οικονομία μας. Απλώς θα αρπάξουν οι ξένοι "ασημικά" ύψους 50 δις ευρώ από την δημόσια περιουσία μας.

Και μην θεωρείτε πως ΟΛΗ η δημόσια περιουσία μας είναι μεγαλύτερη από αυτά τα 50 δις ευρώ γιατί πάλι θα πέσετε έξω.

Αντί λοιπόν να πουλήσει το Κράτος την ΔΕΗ , γιατί δεν πουλάει τους Δήμους σε ιδιώτες ; Είναι πολύ ζημιογόνοι(οι περισσότεροι)  ενώ η ΔΕΗ είναι πολύ  κερδοφόρα.

Αναρωτιέμαι π.χ γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ δημοτικά ΤΕΛΗ πάνω στους λογαρσιμούς της ΔΕΗ.

Αφού η Πόλη μου βρωμάει και είναι τίγκα στα σκουπίδια. Τι μου προσφέρει εμένα ο Δήμος μου;

Άλλωστε πολλοί δήμοι που καταργήθηκαν με τον Καποδίστρια δεν έχουν λείψει και σε κανέναν.

Γιατί να μην ενωθούν πολλοί δήμοι μαζί; Γιατί να πληρώνουν οι πολίτες περισσότερους δημοτικούς υπαλλήλους, αφού η Χώρα χρωστάει δις και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή την Ε.Ε που θέλει τα λεφτά της πίσω.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί δήμοι στην Αττική την ώρα που η χώρα είναι χρεοκοπημένη και να πληρώνουμε τόσους δημοτικούς υπαλλήλους;

Για σκεφτείτε φίλοι συνδημότες ,τι καλά θα ήτανε εάν δεν πληρώνατε στους λογαριασμούς σας δημοτικά ΤΕΛΗ.

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε λογαριασμούς με τα ΤΕΛΗ για να δείτε ΟΛΟΙ σας πόσα ευρώ το χρόνο θα γλιτώνατε.

Όποιος θέλει Ευρώπη θα πρέπει να γνωρίζει πως σε όλα τα "πολιτισμένα" ευρωπαϊκά κράτη οι δομές των Δήμων έχουν δοθεί σε ΙΔΙΩΤΕΣ.

Θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ από δήμους της Γαλλίας , της Ισπανίας, και της "φίλης" μας Γερμανίας φυσικά.

Δεν περιμένουμε καμιά αντίδραση από την παρούσα δημοτική αρχή ούτε από τις δημοτικές παρατάξεις άλλωστε ΟΛΟΙ για το οικονομικό τους συμφέρον ασχολούνται με τα ΚΟΙΝΑ της Πόλης.

Δεν είδαμε δυστυχώς κανέναν ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ να βγαίνει Δήμαρχος εδώ, αφού ο Δήμος δεν έχει αρκετά έσοδα για να κάνεις βίλες και πισίνες σε μια τετραετία!!!

Στον Πειραιά που βγάζεις ΧΡΗΜΑΤΑ με το τσουβάλι,  καθάρισε ο Μαρινάκης με τον Μώραλη.

Κρίμα που δεν έχει και η Πόλη μας λίγο θάλασσα , ένα λιμάνι , ίσως να κατέβαινε και κανένας λεφτάς να φτιάξει και ΤΙΠΟΤΑ.

Εδώ είχαμε τους Κιντήδες και τους Γεωργάκηδες που δεν είχαν την οικονομική άνεση να μας τραβήξουν και να μας κάνουν Βενετία!!!!

Βλέπετε ποιος ασχολείτε με "φτωχούς" Δήμους ούτε τα κόμματα της Βουλής.

Στη Γλυφάδα κατεβάζουν βουλευτές και ευρωβουλευτές τους τα μεγάλα κόμματα. Εδώ κατεβάζουν τα μπατίρια και τα κομματόσκυλα  για να μένουμε πάντα κολλημένοι στη μιζέρια μας.

Ευτυχώς που ο Γεωργάκης ήτανε αρκετά πονηρός και έτρωγε πολλά , αλλιώς δεν θα είχε γίνει και ΤΙΠΟΤΑ στην Πόλη μας.

Και ο Βαλασόπουλος καλός είναι , αλλά οι εποχές άλλαξαν και θα μείνει στην Ιστορία  ως ο Δήμαρχος των συσσιτίων και των αγορών χωρίς μεσάζοντες.

Βλέπετε λεφτά δεν υπάρχουν και ας έλεγε ο Γιωργάκης τον οποίο στήριζε ο νυν Δήμαρχος πως υπήρχαν.

Μπορεί να υπήρχαν στα σεντούκια των πλουσίων αλλά βρε Γιωργάκη πως θα τους τα έπαιρνες;

Σ.Μ 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο τα παραφουσκώνεις και θα ξαναπέσεις έξω.
Και οι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ θα πληρωθούν κανονικά αυτό το μήνα.
Και οι ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ τελικά έμειναν. ΕΥΡΩΠΗ και ΒΟΥΛΗ.
Ο ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ γιατί παραιτήθηκε τελικά ΣΤΑΥΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

Πληρώνεις και κάποιους Αντιδημάρχους είτε για να μειώσεις την ανεργία είτε για να καλυτερέψουν το οικογενειακό τους εισόδημα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΤΕΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Κωνσταντίνος ΠΟΥΠΑΚΗΣ

Ημερομηνία γέννησης: 18 Ιανουαρίου 1951,
KATOIKOΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λεπτομέρειες για τον τέως ευρωβουλευτή :
• Ιστορικό των νομοθετικών περιόδων
Πολιτικές ομάδες
• 14.07.2009 / 30.06.2014 : Κoιvoβoυλευτική Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) - Μέλος
Εθνικά κόμματα
• 14.07.2009 / 30.06.2014 : Νέα Δημοκρατία (Ελλάδα)
Μέλος
• 16.07.2009 / 18.01.2012 : Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων
• 16.09.2009 / 30.06.2014 : Αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με την Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και το Κοσσυφοπέδιο
• 19.01.2012 / 30.06.2014 : Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων
Αναπληρωτής
• 16.07.2009 / 18.01.2012 : Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών
• 16.09.2009 / 31.01.2012 : Αντιπροσωπεία στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Συνεργασίας ΕΕ-Ρωσίας
• 19.01.2012 / 30.06.2014 : Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών
• 01.02.2012 / 30.06.2014 : Αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με την Ινδία

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΓΩΝΑ;;;