ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βγείτε δημόσια όσοι στηρίξατε το ΟΧΙ και στηρίζετε την δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αλλιώς σκάστε επιτέλους

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Βγείτε δημόσια όσοι στηρίξατε το ΟΧΙ και στηρίζετε την δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αλλιώς σκάστε επιτέλους

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
Μια πλειάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του κ. Βαλασόπουλου ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.



Βέβαια όταν επικοινωνήσαμε με κάποιους από αυτούς και τους ζητήσαμε να βγουν και να κάνουν ανακοίνωση κατά της προτροπής του Δημάρχου σφύριξαν αδιάφορα.

Βλέπετε ισχυρίζονται πως το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα αφορούσε την προσωπική άποψη του Δημάρχου και όχι θέση της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Δεν πιστεύουμε τίποτα από όλα αυτά βέβαια γιατί άμα είχε βγει ΝΑΙ θα πανηγύριζαν και αυτοί μαζί με τον Δήμαρχο στις πλατείες της Πόλης , στα συσσίτια της ντροπής , στα τρόφιμα χωρίς μεζάζοντες.

Ανάμεσα στα σκουπίδια της Πόλης , θα γιόρταζαν την συνέχιση της μνημονιακής μας "ευδαιμονίας" με εκατομμύρια ανέργους , μισθούς πείνας , και χιλιάδες αυτοκτονίες.

Οι οπαδοί του ΝΑΙ δεν φοβούνται την χρεοκοπία της χώρας , γιατί η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει από το 2008.

Φοβούνται πως θα κοπούν τα χρήματα από τα ΕΣΠΑ που το 50% από αυτά πήγαν στις τσέπες επιτήδειων χωρίς ΠΟΤΕ να τιμωρηθεί κανείς.

Οι οπαδοί του ΝΑΙ δεν είναι οπαδοί της λογικής , είναι οπαδοί του παλιού πολιτικού συστήματος που το δικό σου χθεσινό ΟΧΙ πάει να το κάνει ΝΑΙ και να σου φέρει μέτρα ύψους 15 δις ευρώ στις δικές σου πλάτες.

Οι οπαδοί του ΝΑΙ δεν είναι οπαδοί της κανονικότητας , είναι οπαδοί των άθλιων τραπεζιτών που έλεγαν πως οι Ελληνικές Τράπεζες είναι οι πιο θωρακισμένες της Ε.Ε και τώρα θα σου πάρουν τα χρήματα για να διασωθούν!!!

Άφησαν όλους τους κεφαλαιοκράτες το 2010 να βγάλουν τα χρήματά τους στο Εξωτερικό και τώρα θα κουρέψουν τα χρήματα του μεροκαματιάρη που πίστεψε στα ψέματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΝΔ που έλεγαν πως η Ε.Ε έχει μηχανισμό για τις καταθέσεις όλων μέχρι 100.000 ευρώ.

Στην Κύπρο κούρεψαν πάνω από 100.000 , εδώ επειδή άφησαν να φύγουν δις ευρώ στο Εξωτερικό , θα κουρέψουν τα χρήματα του μεροκαματιάρη μικρομεσαίου που δεν έχει πια δουλειά και συντηρείται με ό,τι μάζεψε από πωλήσεις ακινήτων που τα έδωσε ΤΖΑΜΠΑ μέσα στην κρίση.

Σε λίγες ώρες οι οπαδοί του ΝΑΙ θα πανηγυρίζουν την νέα συμφωνία , το νέο μνημόνιο που θα καταστήσει την Πατρίδα αποικία χρέους με την υπογραφή και του Τσίπρα μέχρι το 2017 και μετά βλέπουμε.

Να θυμίσουμε πως το χρέος της Πατρίδας μετά από πέντε χρόνια μνημόνια είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με το ΑΕΠ που συνεχώς συρρικνώνεται.

Το 2017 θα είναι ακόμα μεγαλύτερο και τότε η χρεοκοπία μας θα γίνει. Ας ελπίσουμε πως τότε στη Γαλλία θα επικρατήσουν οι δυνάμεις εκείνες που δεν επιθυμούν την Γαλλία μέσα στην Ευρωζώνη.

Οι Γάλλοι να θυμίσουμε ως περήφανος λαός είπαν ΟΧΙ και στο Ευρωσύνταγμα με δημοψήφισμα. Μην ελπίζουν οι Γερμανοί σε ναι των Γάλλων πολιτών που δεν ανέχονται οι απόγονοι των ΝΑΖΙ να κυβερνούν την Ε.Ε.

Αυτή η Ε.Ε είναι για φτύσιμο και όμως κάποιοι παρακαλάνε να μείνουν σε αυτή. Οι ευρωλιγούρηδες της αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ και ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ) και οι φραγκάτοι νεοφιλελεύθεροι της "δεξιάς" θέλουν να σε έχουν εντός Ε.Ε για να πληρώσεις όσα αυτοί έφαγαν.

Σε 6 μήνες από τώρα ουδείς πολίτης θα θέλει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Σε ακόμα 10 χρόνια μνημονιακών πολιτικών δεν θα υπάρχει καμία αμιγώς ελληνική επιχείρηση.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα διαλυθούν και θα ενισχυθούν οι πολυεθνικές. Ο Θάνατος της μικρομεσαίας επιχείρησης είναι στόχος της Ε.Ε των 28 και κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους για να το πετύχουν.

Αλλά αυτά είναι η αρχή μιας προσπάθειας που γίνεται αφελληνισμού μας . Εμείς θα σας τα γράφουμε , θα σπάμε την ΟΜΕΡΤΑ της σιωπής και κάποτε θα ξεσηκωθείτε και θα επιλέξετε Έλληνες που θα οδηγήσουν την χώρα στην πραγματική της ευημερία.

Γιατί ευημερία με δανεικά δεν γίνεται. Ούτε Δημοκρατία υπάρχει όταν υπακούς τυφλά τους δανειστές σου που προσβάλλουν εδώ και καιρό με δηλώσεις την Ιστορία μας.

Περιγράφουν την χρεοκοπία σαν καταστροφή για να συνεχίσεις να γεμίζεις ΧΡΕΗ και να πλουτίζουν αυτοί.

Οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης έφαγαν δις ευρώ από τα προγράμματα της Ε.Ε αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό και μόνο 1-2 δημάρχους έχουν στην φυλακή.

Για αυτό σύσσωμοι σχεδόν θέλουν ευρώ για να έχουν να κλέβουν σε ισχυρό νόμισμα και όχι στην "ευτελή" δραχμούλα.

Εάν σε 3-4 ώρες ο Τσίπρας και η παρέα του υπογράψουν το 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ το μόνο σίγουρο είναι πως σε 1,5 χρόνο θα αποχωρούν και αυτοί από την εξουσία χειρότερα από την βραδινή παραίτηση Σαμαρά και το άδειασμα του Γεωργάκη.

Γελάω βλέποντας στο διαδίκτυο οπαδούς του Γεωργάκη να μιλάνε για τον λαό. Δεν έχουν καταλάβει πως εκπροσωπούν το 2,5% των βολεμένων κοπρόσκυλων ενός κινήματος που οδήγησε την Χώρα στη Χρεοκοπία.

Δεν πιστεύω στον Αλέξη είναι ίδια στόφα ψεύτη σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου με την διαφορά πως αυτός δεν έχει ΑΚΟΜΗ τα ευρωπαϊκά πακέτα για να κλέψει.

Και ως γνωστόν σε έξυπνους λαούς ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ χάρηκαν , χόρεψαν και έκλεψαν από το 1981 έως και πριν μερικούς μήνες που η τραγική ΝΔ συγκυβερνούσε μαζί τους.

34 χρόνια Πασοκοκρατία και τώρα πάλι ο Τσίπρας με τους πρώην πασόκους δίπλα του.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας , για να μην πάει χαμένο το ΟΧΙ του λαού μας στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Πλέον το ΚΚΕ δεν θα νιώθει μοναξιά στους δρόμους της Πόλης μας , υπάρχουν και άλλες δυνάμεις που λένε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Άλλωστε οι κομμουνιστές στο δημοψήφισμα και αυτή την φορά το έπαιξαν Πόντιοι Πιλάτοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Οι ΑΝΕΛ στην κεντρική πολιτική σκηνή συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκυβερνούν.
Οι ΑΝΕΛ στο Δήμο Ηλιούπολης συνεργάστηκαν με τον Βαλασόπουλο που έγινε Δήμαρχος στο β' γύρο απέναντι στον Κοκοτίνη του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι ΑΝΕΛ ξέρουν πάντα να επιλέγουν καρέκλα.
...........................................................................................
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Άλλο το ΟΧΙ του πατριώτη Δεξιού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αγνό.
Άλλο το ΟΧΙ του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Καρέκλα εξουσίας.
Άλλο το ΟΧΙ των λοιπών μπαχαλάκηδων-φασιστοειδών ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Και εντελώς διαφορετικά τα ΟΧΙ του ΚΚΕ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Κέρδισε το ΟΧΙ του ΝΑΙ.
3ο μνημόνιο με 5 κόμματα.
Για το καλό σου ΣΤΑΥΡΟ πατριώτη!!!