ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι μαρμελάδες του ΣΥΡΙΖΑ και τα συσσίτια του Δήμου μας

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μαρμελάδες του ΣΥΡΙΖΑ και τα συσσίτια του Δήμου μας

ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ 

Σε 20 μέρες οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Το μέλλον τους μέσα σε μια Ε.Ε που μας υποχρεώνει να αποπληρώσουμε ένα τεράστιο χρέος που δημιούργησαν ΟΛΕΣ οι Κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά.
Τα πιο πολλά μας χρέωσαν φυσικά οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ που κυβέρνησαν και περισσότερα χρόνια. Σήμερα μια αριστερή παραλαγή τους ο ΣΥΡΙΖΑ το Νέο ΠΑ,ΣΟΚ. έχει οδηγήσει την χώρα στο τρίτο και καταστροφικότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ μετά από έξι μήνες δήθεν διαπραγματεύσεων με την Τρόϊκα που οι αριστεροί ευρωλιγούρηδες αποκαλούσαν θεσμούς.

Οι Θεσμοί λοιπόν αυτοί μας έδωσαν ένα πρόγραμμα υφεσιακό με πολλά μέτρα εισπρακτικά μας δάνεισαν άλλα 80 δις και μας στέλνουν τώρα στις εκλογές να βγάλουμε και πάλι τους "σωτήρες" μας. Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι ένα τοπικό ιστολόγιο και δεν θέλει να μπλέκει με όσα γίνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή. Γι' αυτό θα τονίσω πως οι δικές μου απόψεις δεν απηχούν σε καμιά περίπτωση  όσα πιστεύουν οι αναγνώστες μας αλλά και οι συνεργάτες μας σε αυτό εδώ το ιστολόγιο.

 Άλλωστε με τα ελεύθερα σχόλια που έχουμε μπορεί ο καθένας να αναρτήσει τις δικές του απόψεις χωρίς καμιά δική μας λογοκρισία. Και μπορεί οι περισσότεροι να μην συμφωνούν με την ακραία κριτική μας , όλοι όμως αντιλαμβάνονται πως έχουμε δίκιο πως τα δημοτικά πράγματα έχουν βαλτώσει στα μνημονιακά χρόνια.

 Μετά τις μαρμελάδες του ΣΥΡΙΖΑ για τους φτωχούς έχουμε εδώ στο Δήμο μας τα συσσίτια σε αναξιοπαθούντες , τα τρόφιμα χωρίς μεζάζοντες (μεγάλη απάτη αυτή) και φυσικά μια τσάντα ροδάκινα για όσους εδώ και πέντε χρόνια δεν έχουν σταυρώσει μεροκάματο.

Από την άλλη έχουμε την πάγια θέση των δημοτικών συμβούλων πως ο Δήμος πρέπει να ζει από την κρατική χρηματοδότηση ενός χρεοκοπημένου κράτους και φυσικά και από τα ΕΣΠΑ. Οι αριστεροί της Πόλης  μας που κυβερνάνε τον Δήμο για δεκαετίες βρίζουν την Ε.Ε αλλά μέσω αυτής βολεύουν τα δικά τους παιδιά σε θέσεις αμοιβόμενες από τα χρήματα της "κακιάς" Ε.Ε.

Ο παραλογισμός είναι πως στο δικό μας Δήμο πάνω από το 80% των εργαζομένων είναι αριστεροί (ΚΚΕ , ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΣΥΡΙΖΑ, ) και όλοι εμείς επί δεκαετίες τους αφήνουμε και στις θέσεις τους να κάνουν ρητορική και φυσικά να μην δουλεύουν. Υπάρχουν και καλοί εργαζόμενοι που βγάζουν τα χρήματα που παίρνουν επί δεκαετίες αλλά αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!!!

Το μόνο που μας απομένει εδώ στην "ΠΡΑΣΙΝΟΚΌΚΚΙΝΗ" Πόλη μας είναι να αλλάξουμε Πόλη.

Δεν είναι δυνατόν δεξιοί να ψηφίζουν κομμουνιστές παλιότερα και Πασόκους μετέπειτα για να μας λύσουν τα προβλήματά μας.

Οι δεξιοί της Πόλης μας , συνήθως ντρέπονται και να δηλώσουν πως ανήκουν στη δεξιά μην κακοχαρακτηριστούν.

Βλέπετε η Πόλη έχει έλλειψη από ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο της κεντροδεξιάς και αρέσκεται σε μέτριες υποψηφιότητες προσωπικοτήτων που δεν είναι ΙΚΑΝΕΣ να ορθώσουν το ανάστημά τους και να πολεμήσουν την επί δεκαετίες αριστερή προπαγάνδα που γίνεται με τα λεφτά μας!!

 Από την κρατική δηλαδή χρηματοδότηση και από τα ΕΣΠΑ!!!


Η ΝΔ έβαλε την χώρα στην ΕΟΚ για να γλιτώσουμε τον εφιάλτη της επεκτατικότητας της Τουρκίας και φυσικά μας έβαλε στο ΝΑΤΟ αφού κάτι καλύτερο τότε δεν υπήρχε.

Σήμερα η Ε.Ε δεν έχει ουδεμία σχέση με την ΕΟΚ  και πολλοί λαοί καταφέρονται εναντίον της.

Το πρόβλημα είναι πως εκτός Ε.Ε δεν υπάρχει η δυνατότητα σε μικρά και υπερχρεωμένα κράτη να επιβιώσουν.

Όμως είναι σίγουρο πως η χώρα μας αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να το ζήσει και αυτό. 

Τα λάθη και οι παραλείψεις όλων των κυβερνήσεων τεράστια ,όπως και του ελληνικού λαού που στήριζε τέτοιες κυβερνήσεις.

Η ώρα της ευθύνης έρχεται σε λίγες μέρες και είναι καθήκον κάθε ενεργού πολίτη να πάει στις κάλπες και να εκφράσει αυτό που πιστεύει.

Εμείς δεν θα σας οδηγήσουμε πουθενά αλλού παρά στο δρόμο της υπέρτατης ευθύνης να παραδώσουμε την Πατρίδα μας ακέραιη στις επόμενες γενιές. Υπάρχουν τόσοι άλλοι να σας προπαγανδίσουν τα καλά και τα άσχημα των πολιτικών παρατάξεων.

Εμείς απλώς σας λέμε πως στις 21 Σεπτεβρίου η χώρα μπαίνει σε μια βαθύτατη περίοδο οικονομικής κρίσης και κυβερνητικής σταθερότητας αφού είναι αδύνατον να περπατήσουν πολυκομματικές κυβερνήσεις. Εάν ο λαός θέλει το καλό της Πατρίδας θα πρέπει να δώσει ΚΑΘΑΡΗ εντολή προς μια κατεύθυνση.

Τα πολυκομματικά πειράματα μας οδηγούν εκτός Ε.Ε και εκτός μιας φυσιολογικής ζωής. Γιατί με 300 ευρώ μισθό τον μήνα ή με 30% ανεργία δεν υπάχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο παρά ΠΟΝΟΣ , ΘΛΙΨΗ και ΠΑΡΑΚΜΗ. Όσο δεν τιμωρούνται όσοι μας έφτασαν ως εδώ ΠΡΟΚΟΠΗ δεν θα δούμε. Η λύση λοιπόν είναι η στήριξη όσων θεωρούμε πως εχουν τις λιγότερες ευθύνες ή καλύτερα όσων δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ και είναι σε θέση να κυβερνήσουν.

Με Λεβέντηδες πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν κάνεις απλώς γίνεσαι περισσότερο ΤΣΙΡΚΟ στους εταίρους σου. Η Ελλάδα δεν θα βγει ΠΟΤΕ από την κρίση όσο δεν υπάρχουν μεγάλου πολιτικοί ηγέτες. Και η Πόλη μας επίσης δεν θα ορθοποδήσει εάν δεν βρεθεί μια ηγετική φυσιογνωμία που θα μπορεί να βάλει ΤΑΞΗ στα του Δήμου μας.

Γιατί μπορεί η παρούσα δημοτική αρχή να έβαλε μια τάξη στα οικονομικά του Δήμου αλλά ούτε με τους συνδικαλιστές του Δήμου τα έβαλε , ούτε όραμα έχει να δώσει στους Ηλιουπολίτες. Η ευθύνη της διακυβέρνησης του Δήμου μας επί 40 χρόνια από κομμουνιστές και σοσιαλιστές βαραίνει όλους όσους υπηρέτησαν τα δημοτικά πράγματα στο χώρο της κεντροδεξιάς.

Η  Άνοιξη θα έρθει μόνο όταν καταλάβουν  κάποιοι πως οι Ιδεολογίες δεν πέθαναν και δεν θα πεθάνουν ΠΟΤΕ ούτε και σε τοπικό επίπεδο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: