ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 28χρονο Πακιστανό για διαρρήξεις σε Άλιμο και Αργυρούπολη

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 28χρονο Πακιστανό για διαρρήξεις σε Άλιμο και Αργυρούπολη

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης, ένας 28χρονος Πακιστανος, για κλοπή από κατάστημα ψιλικών στον Άλιμο.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χρησιμοποιώντας καπάκι φρεατίου για την θραύση του υαλοπίνακα, εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και αφαίρεσε πλήθος πακέτων τσιγάρων.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, προέκυψε ότι ο 28χρονος από τον περασμένο Ιούλιο, ενεργώντας μόνος του και χρησιμοποιώντας καπάκι φρεατίου, για την θραύση του υαλοπίνακα, εισέρχονταν σε καταστήματα στον Άλιμο και στην Αργυρούπολη και αφαιρούσε χρήματα, υπολογιστές και διάφορα προϊόντα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων καταστημάτων, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζονται.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ειδικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: