ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζει Απόστολο Τζιτζικώστα για Πρόεδρο της ΝΔ ο Δημήτρης Παρράς

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Στηρίζει Απόστολο Τζιτζικώστα για Πρόεδρο της ΝΔ ο Δημήτρης Παρράς


Τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά κ. Δημήτρης Παρράς.
Ο στενός συνεργάτης του βουλευτή Νότη Μηταράκη και εκ των πρώτων σε ψήφους δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έχει ταχθεί εδώ και μέρες στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Επικοινωνήσαμε με τον δραστήριο νεοδημοκράτη της περιοχής μας  και μας είπε πως " με τον Απόστολο Τζιτζικώστα η παράταξη θα ανακτήσει πολλές από τις δυνάμεις που την εγκατέλειψαν τα τελευταία χρόνια, και πως πρόκειται για έναν νέο και άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο που θα δώσει άλλη δυναμική στο κόμμα".

"Τα τζάκια έκαναν μεγάλη ζημιά στο κόμμα και κυρίως χάσαμε την επαφή μας με τους απλούς πολίτες που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά της κεντροδεξιάς παράταξης" τόνισε σε εμάς ο Δημήτρης Παρράς.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα μας στείλει και ένα δελτίο τύπου που ετοιμάζει σχετικά με τους λόγους για τους οποίους προκρίνει και στηρίζει  την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την θέση του Προέδρου του κόμματος έναντι των τριών άλλων συνυποψηφίων του.

Τις επόμενες μέρες και όσο θα κορυφώνεται η μάχη για την ανάδειξη νέου Προέδρου της ΝΔ ,θα σας αποκαλύψουμε και τις απόψεις και άλλων τοπικών στελεχών της ΝΔ στην Πόλη μας για τις επικείμενες εκλογές , και θα σας αποκαλύψουμε και τις δικές τους προτιμήσεις για την θέση του Προέδρου του κόμματος της ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: