ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ελιτίστικες συμπεριφορές δεν βοηθάνε στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ελιτίστικες συμπεριφορές δεν βοηθάνε στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης


Καθώς η πρωτιά του site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  είναι δεδομένη τους τελευταίους μήνες , βρίσκεται αυτή την στιγμή στην θέση 2.024 στην alexa ενώ εμείς είμαστε πλέον στο 3.808 αναρωτιέμαι φωναχτά πως είναι δυνατόν ένα ιστολόγιο ΑΠΟΨΗΣ με ελάχιστες καθημερινές αναρτήσεις να στέκεται ακόμα σε μια Πόλη που είναι εμφανές πως οι πολίτες έχουν αντιλήψεις που ταυτίζονται με πολιτικούς σχηματισμούς που καταστρέφουν μέρα με την μέρα την Πατρίδα.

Οι τελευταίες εκλογές που έβγαλαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο και στην Πόλη μας ενώ έδωσαν ισχυρά  ποσοστά και στο κλεφτοΠΑ.ΣΟ.Κ με κάνουν να πιστεύω πως έχουμε όχι μόνο τους πολιτικούς που μας "ταιριάζουν" αλλά και την πληροφόρηση που μας αξίζει.

Άλλωστε όπως έχετε ήδη αντιληφθεί η δική μας καταγγελτική διάθεση και κυρίως το ρεπορτάζ για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας ελάχιστη απήχηση έχει σε μια κοινωνία που έμαθε να ζει μέσα στα σκάνδαλα και να βλέπει ως φιλανθρωπία ένα πιάτο φαγητό που δίδεται σε συμπολίτες μας που κλείνουν σχεδόν μια πενταετία άνεργοι , και είναι  ουσιαστικά ξεχασμένοι από όλους.

Θελήσαμε πολλές φορές με τις μικρές μας δυνάμεις να παρακινήσουμε δημοτικές παρατάξεις , πολιτικά κόμματα , ακόμα και συλλόγους για λίγη ανθρωπιστική βοήθεια αλλά ατυχώς δεν τους πείσαμε για την αναγκαιότητα να γίνει αυτό και στην Πόλη μας.

Ο Δήμος ασκεί την δική του ανθρωπιστική πολιτική και εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα τον κρίνουμε όσο βλέπουμε πως όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για τα δράματα που καθημερινά εξελίσσονται δίπλα μας.

Οι επιχειρηματίες της Πόλης αντιμετωπίζοντας τα δικά τους προβλήματα δεν έχουν κάνει και αυτή καμιά κίνηση , ενώ οι δημοτικές παρατάξεις δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται πως τέτοιες ενέργειες είναι σήμερα το ζητούμενο από χιλιάδες συμπολίτες μας.

Χαιρόμαστε που η Εκκλησία έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ασκεί ακόμα κοινωνική πολιτική στην ανθρωπιστική κρίση που ζούμε.

Πολλές ενορίες μας μοιράζουν φαγητό ανεξάρτητα εάν οι πρωτοβουλίες αυτές δεν φθάνουν να καλύψουν τις ανάγκες όλων όσων έχουν ανάγκη. Θέλουμε να μας ενημερώνεται για τέτοιες ενέργειες έτσι ώστε να είμαστε αρωγοί και να βοηθάμε στο μέτρο των δικών μας δυνατοτήτων.

Η δημοσιότητα είναι αναγκαία σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και κυρίως η επιτυχία τέτοιων εκδηλώσεων έχει να κάνει και με την σωστή ενημέρωση των πολιτών. Δεν βλέπουμε αισιόδοξα να κυλάνε οι επόμενοι μήνες και για τον λόγο αυτό κάθε πρωτοβουλία που θα ανακούφιζε τους συμπολίτες μας θα φιλοξενείται στο ιστολόγιό μας.

Μαύρο χειμώνα βλέπουμε με έντονα κοινωνικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό χρειάζεται όλοι μας να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη. Από την Πολιτεία δεν περιμένουμε και πολλά παρά  να μας δυσκολεύει μέρα με την μέρα περισσότερο την δύσκολη ήδη ζωή μας. Επειδή υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας , που έχουν σοβαρές ανάγκες και ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας ας μην ξανακούσω από κανέναν "Αυτά στην Ηλιούπολη δεν συμβαίνουν" Γιατί δυστυχώς συμβαίνουν πολλά τραγικά και το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ σε λίγες μέρες θα στεναχωρήσει πολλούς και κυρίως θα ευαισθητοποιήσει όλους μας.

Σ.Μ 

ΥΓ: Η αναφορά μας στο site ηλιούπολη για όλους είναι κάτι που οφείλουμε αφού τόσο καιρό που ήμασταν εμείς πρώτοι το διαφημίζαμε. Ήρθε μάλλον η ώρα αφού είμαστε αντικειμενικοί να τους διαφημίσουμε και αυτούς και να τους υποσχεθούμε πως θα γίνουμε καλύτεροι για να έχουν ανταγωνισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: