ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρόοδος δεν είναι να μιλάς σε 11χρονα παιδιά για τις εκτρώσεις

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Πρόοδος δεν είναι να μιλάς σε 11χρονα παιδιά για τις εκτρώσεις



ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 
Με λύπη πληροφορηθήκαμε πως οι "προοδευτικοί" εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης επανήλθαν με επιστολή τους που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο  της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηλιούπολης και στην ιστοσελίδα Ηλιούπολη για όλους.
Εκεί ο Διευθυντής κ Πανταζόπουλος (υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας ) υπεραμύνεται της δράσης ενημέρωσης παιδιών του δημοτικού σχολείου για τον προγεννητικό έλεγχο , τις εκτρώσεις , αλλά και την χρήση προφυλακτικών!!

Μάλιστα για να τεκμηριώσει την αναγκαιότητα και την "επιστημοσύνη" της συγκεκριμένης δράσης μας λέει πως είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Λες και όσα κατά καιρούς ΨΕΥΔΗ έχουν γραφτεί σε σχολικά βιβλία δεν ήταν ΚΑΙ  με την έγκριση του συγκεκριμένου Υπουργείου.

Που βέβαια πλέον δεν είναι Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων αφού εδώ και χρόνια γίνεται μια προσπάθεια να αποδομηθεί κάθε τι χριστιανικό από την Παιδεία μας.

Θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτο ακόμα και το γεγονός πως πρέπει με δικά μας χρήματα να πραγματοποιούνται  τέτοιες δράσεις.

Τι νόημα δηλαδή έχει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου;

Μας ενοχλεί το γεγονός πως μόνο η Εκκλησία αντέδρασε και όχι οι δημοτικές παρατάξεις της δεξιάς στην Πόλη μας.

Ελπίζουμε να έχουν βγάλει κάποιο δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης καλούμε τους γονείς που διαμαρτυρήθηκαν να μας στείλουν και εδώ τις καταγγελίες τους.

Άλλωστε εμείς αρχικώς δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα λόγω άγνοιας. Σήμερα που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης δράσης θα απευθύνουμε σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας για να δούμε και τις δικές τους επίσημες απαντήσεις.

Άλλωστε οι δράσεις αυτές έχουν συγκεκριμένο πλαίσιο και όποιος το ξεπερνάει τιμωρείται.

Ας ελπίσουμε πως δεν συμφωνούν όλοι οι εκπαιδευτικοί με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Πανταζόπουλος γιατί τότε το πράγμα δείχνει πως οι περίφημες αξιολογήσεις που προσπάθησε να εφαρμόσει η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν απολύτως αναγκαίες.

Εάν σήμερα αναρωτιόμαστε γιατί οι μαθητές μας δεν ξέρουν ΟΥΤΕ  τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης θα πρέπει να κοιτάξουμε σε αυτούς που τους διδάσκουν για να ανακαλύψουμε τους ενόχους της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας.

Ευθύνες δεν έχει μόνο η Πολιτεία απρόσωπα αλλά και συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα που δεν επιτελούν το έργο τους, και πληρώνονται ΤΖΑΜΠΑ από εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους.

Οι Απάτριδες και πολέμιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας δάσκαλοι (ευτυχώς δεν είναι ακόμα η πλειοψηφία) μαθαίνουν στα παιδιά μας πως να χρησιμοποιούν προφυλακτικά εάν και ανήλικα!!!

Τα γράφουμε αυτά σήμερα και θα τα θυμηθούμε και σε μερικά χρόνια γιατί μαθαίνουμε πως η ψοφοδεξιά της πόλης μας κλείνει το μάτι στους  παλιο- πασόκους σε μια προσπάθεια να δείξει την "προοδευτικότητά" της .

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απαραδεκτο αυτο που συνεβη. Στην τελευταια φραση του κειμενου σας τα συνοψιζετε ολα. Αυτη ειναι ψευτοπροοδευτοκοτητα, να "πονηρευουν" 11χρονα σαν να τους λενεν πατε και καντε το.
Μοιραζε προφυλακτικα με γευσεις??? αγγίζει τα ορια της ψυχοπαθειας. Αν ειχα παιδι στο σχολειο αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ειχα καταγγειλει. Οι γονεις πρεπει να διεκδικουν το στοιχειωδες δικαιωμα της παιδικοτητας και της αγνοτητας του παιδιου τους και να διαμαρτυρονται. Ολοι βεβαια ξερουμε οτι τα σημερινα παιδια ξεκινανε τις σεξουαλικες επαφες νωριτερα, αλλα οχι και απο τα 11. ΕΛΕΟΣ