ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ισοπαλία με σκορ 3-3 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης εκτός έδρας με τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ισοπαλία με σκορ 3-3 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης εκτός έδρας με τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου.


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 3-3 (ημίχρονο 2-1)

Γήπεδο STAR Βούλας

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης 10:00

Αγγλικό σκορ, συνεχείς ανατροπές και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή είχε ο αγώνας που παρακολουθήσαμε μεταξύ των παμπαίδων του Χαραυγιακού και της Θύελλας Αγ. Δημητρίου την περασμένη Κυριακή στη Βούλα.



Στο α’ ημίχρονο ο Χαραυγιακός αν και προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Θάνου Αιβαλιώτη αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε στη συνέχεια δύο γκολ με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια χάνοντας 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 0-0 δεν μέτρησε κανονικό τέρμα που πέτυχε ο Χρήστος Μιμηγιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, για τον Χαραυγιακό λόγω ανθρωπίνου λάθους του διαιτητή.

Στο β’ ημίχρονο αν και ο Χαραυγιακός βρέθηκε να προηγείται 3-2 με γκολ των Διονύση Κάνδηλα (2-2) και Γιώργου Ζάχου (3-2) εντούτοις στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη αφού με μια αντεπίθεση της η ομάδα της Θύελλας Αγ, Δημητρίου αιφνιδίασε και ισοφάρισε σε 3-3.



Για την ομάδα του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης που προπονεί ο Γιώργος Βέργης αγωνίσθηκαν οι νεαροί αθλητές:

Ψύλλιας Θεόδωρος, Σόφιας Γιάννης, Παρασκευάς Κώνσταντίνος, Μούντζιας Γιάννης, Παρασκευάς Πάνος, Λυμπερόπουλος Γιάννης, Ψυχογιός Μάρκος, Αιβαλιώτης Θανάσης,, Μιμηγιάννης Χρήστος, Ζαζάρας Νικόλαος, Καραμπατζάκης Χάρης, Κάνδηλας Διονύσιος, Τσούτσης Βαγγέλης, Ζάχος Γεώργιος, Βέργης Κωνσταντίνος

Η αγωνιστική δράση των δύο τμημάτων παμπαίδων του Χαραυγιακού συνεχίζεται το προσεχές Σαββατο 28/11/2015 με τις αναμετρήσεις:
Γήπεδο STAR Βούλας - ώρα έναρξης: 13:30

Α.Ο. Χαραυγιακός(2) Ηλιούπολης – ΑΠΟ Καλαμακίου.

Γήπεδο Δ’ Ηλιούπολης(ΓΚΑΡΑΖ) - ώρα έναρξης: 17:00

Α.Ο. Χαραυγιακός(1) Ηλιούπολης – ΠΑΟ SCHOOL Αλίμου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : Άγγελος Κάνδηλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: