ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί τα συστημικά ΜΜΕ δεν θέλουν για αρχηγό της ΝΔ τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Γιατί τα συστημικά ΜΜΕ δεν θέλουν για αρχηγό της ΝΔ τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Όσο πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ , τόσο τα συστημικά ΜΜΕ στάζουν χολή για την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ναυαρχίδα στην επίθεση είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του κ. Αλαφούζου που μαζί με τον ΣΚΑΙ συνεχίζουν τις επιθέσεις τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαξιώσουν την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ.
Είχαν συνηθίσει βλέπετε να παίρνουν χρήματα από τις προηγούμενες ηγεσίες της ΝΔ και τώρα βλέπουν πως σε περίπτωση επικράτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν θα πάρουν ούτε μισό ευρώ.

Οι καναλάρχες κακοπληρωτές του δημοσίου αφού ήδη ζορίζονται με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που τόσο πολέμησαν για να χάσει τις εκλογές έχουν τώρα απέναντί τους έναν νέο μπελά.

Οι παλιότεροι θυμούνται πως ο ΣΚΑΙ έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και γενικά τότε τα ΜΜΕ έβγαζαν κυβερνήσεις και αρχηγούς κομμάτων. Σήμερα έχουν απαξιωθεί πλήρως αφού η κοινωνία κατάλαβε πως πρωτίστως κοιτάνε τα δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα. Απέναντι στον Απόστολο Τζιτζικώστα είναι και το MEGA των γνωστών εργολάβων αλλά και το STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη που δείχνει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να παίζει με όλους τους άλλους  πλην Τζιτζικώστα.

Άλλωστε το STAR έπαιζε φουλ ΣΥΡΙΖΑ και συνετέλεσε στην μεγάλη του ΝΙΚΗ στις εκλογές του Σεπετεμβρίου. Ο Χατζηνικολάου νόμισε πως θα κέρδιζε κανένα βραβείο και έτσι στην εκπομπή του επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Απόστολο Τζιτζικώστα σε μια προσπάθεια να του χαλάσει το προφίλ όπως πίστευε. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει ο Χατζηνικολάου και άλλους τηλεθεατές αφού μετά την συνεργασία του με τους Κουρήδες δείχνει να έχει πλέον απολέσει ΠΛΗΡΩΣ την αξιοπιστία που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Για τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ όσοι ακόμα τα διαβάζετε έχετε αντίληψη του τι στηρίζουν. Από τα μέσα του διαδικτύου ουδέτερη στάση κρατάει η zougla.gr ενώ το news.it δείχνει να επιθυμεί Μητσοτάκη για αρχηγό της ΝΔ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στηρίζει καθαρά Μεϊμαράκη ενώ το newsbomb του Γιαννακόπουλου δείχνει να θέλει για αρχηγό οποιονδήποτε εκτός από τον Μεϊμαράκη. 

Εάν εξαιρέσεις κάνα δυο σοβαρά ιστολόγια όπως το FIMOTRO  που δείχνει την προτίμησή του στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα και μερικά τοπικά site όλοι οι υπόλοιποι είναι ή απέναντι στον Τζιτζικώστα ή αδιάφοροι για την υποψηφιότητά του.

Σε 6 μέρες θα δούμε εάν για ακόμη μια φορά τα συστημικά ΜΜΕ χάσουν ακόμα μια εκλογική μάχη. Μέχρι τώρα έχουν χάσει τρεις μέσα σε ένα μόλις χρόνο!!!!!

ΥΓ: Για τον Ελεύθερο Τύπο τι να πούμε οι άνθτωποι εκεί είναι απλήρωτοι επί πέντε μήνες και ακόμη Μεϊμαράκη δαγκωτό παίζουν με αποτέλεσμα να μην την αγοράζουν πλέον ούτε οι δεξιοί την εφημερίδα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: