ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα προβλήματα των δημοτών μας ζητούν απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τα προβλήματα των δημοτών μας ζητούν απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή



Ο Τάσος από Ηλιούπολη με αφορμή τη δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας για διάθεση τροφίμων χωρίς μεσάζοντες αναρωτιέται αφενός για το ποιές Υπηρεσίες Τροφίμων της Χώρας πιστοποιούν τα προιόντα που πωλούνται σε αυτά τα πανηγύρια αφετέρου ποιοί είναι οι εγχώριοι παραγωγοί που διαθέτουν προιόντα της λίστας όπως παγκάσιο φιλέτο, σολωμό καπνιστό, σολωμό φιλέτο, καφές ελληνικός-φίλτρου-espresso.


Ο Βασίλης από Άγιο Κωνσταντίνο ενώ αρχικά επικοινώνησε μαζί μας για να αναφέρει το σοβαρό πρόβλημα με τιους έξι λαμπτήρες του βοηθητικού γηπέδου στο Α' Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης επί της οδού Χρυσάφη 1 όπου προπονείται ο μικρός του γιός με νεώτερο τηλεφώνημά του μας γνώρισε ότι αναβάλλονται πλέον οι προπονήσεις στο γήπεδο αυτό λόγω σοβαρού προβλήματος με το χορτάρι. Ξεράθηκε όπως μας ανέφερε. Μας υπενθύμισε ότι δεν έχει κλείσει χρόνος από τα λαμπρά εγκαίνια ενός έργου προυπολογισμού 400.000 ευρώ.


Ο Γιάννης από Αγία Μαρίνα μας έστειλε φωτογραφία από την οδό Βησσαρίου, παράδρομο της Σαββατιάτικης Λαικής Αγοράς και αναρωτιέται ποιοί καλύπτουν το παρεμπόριο που αναπτύσσεται πέριξ των δρόμων που λειτουργούν οι λαικές αγορές ενώ ρωτάει να μάθει για πιθανές δράσεις του Δήμου προκειμένου να σταματήσει αυτό το φαινόμενο..


Τέλος, ο Άγγελος από Πλατεία Ανεξαρτησίας μας έστειλε φωτογραφία το απόγευμα της Τετάρτης και αφού διαμαρτύρεται για τα σκουπίδια που βρίσκονται στο εσωτερικό του συντριβανιού και την έλλειψη σωστού φωτισμού της Πλατείας Ανεξαρτησίας τις νυχτερινές ώρες αναρωτιέται εάν το πρόσφατο γέμισμα με χαλίκι των φρεατίων εκατέρωθεν του συντριβανιού σημαίνει και το τέλος λειτουργίας του.

Την προηγούμενη φορά η Δημοτική Αρχή απέφυγε να απαντήσει στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Καμιά δημοτική παράραξη δεν έφερε κάποιο από αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αντίθετα έβλεπαν ομόφωνη ανακοίνωση στήριξης στο δημοτικό συμβούλιο για να στηρίξουν τους δασκάλους και τον Διευθυντή κ. Πανταζόπουλο για όσα συνέβησαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και έκαναν στην Πόλη μας αρνητική διαφήμιση. 


Για αυτό το θέμα εμείς θα επανέλθουμε, απλώς τώρα θα πούμε πως θεωρούμε τρομερό γεγογός πως ΟΥΔΕΙΣ δημοτικός σύμβουλος δεν ένιωσε την ανάγκη να ταχθεί με την πλευρά της Ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που δικαιολογημένα έφερε στην επιφάνεια ό,τι συμβαίνει στα σχολεία μας. 

Άλλωστε όσοι ισχυρίζονται πως δεν έγινε τίποτα το μεμπτό στη συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να περιμένουν τι θα δείξει το πόρισμα του Υπουργείου Παιδείας που το ψάχνει ή ακόμα και να έχουν την δυνατότητα να κρίνουν οι ίδιοι εάν βρεθεί οπτικοακουστικό υλικό από την συγκεκριμένη παρουσίαση σε εντεκάχρονους των επιλογών τους από μια γκάμα πολύχρωμων προφυλακτικών με γεύσεις!!!

Εμείς θα παρακολουθούμε πιο στενά τα site  θρησκευτικού περιεχομένου της περιοχής γιατί λόγω της μικρής ακόμα επισκέψιμότητάς τους χάνονται θέματα τα οποία θα έπρεπε να παίζουν σε κάθε τοπικό μέσο της περιοχής μας. 

Η Εκκλησία έχει μείνει  μοναδικός ιδιώτης  ΑΡΩΓΟΣ (πλην της Πολιτείας) κάθε προσπάθειας αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: