ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φασιστική επίθεση των ανώνυμων συκοφαντών του Ηλιουπολίτικου Βήματος

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Φασιστική επίθεση των ανώνυμων συκοφαντών του Ηλιουπολίτικου Βήματος

Οι ανώνυμοι συκοφάντες του Ηλιουπολίτικου Βήματος χτύπησαν και πάλι έχοντας ως πρότυπο τον Γκαίμπελς και την γνωστή ρήση του "πες πες κάτι θα μείνει". Αυτή την φορά τους ενόχλησε η εκδήλωση που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δημήτρης Παρράς στην Πόλη μας για μια γνωριμία των συμπολιτών μας με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα.



Άρχισαν λοιπόν να θέλουν να περάσουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες κρίνοντας στυλιστικά ως μόδιστροι την εμφάνιση του Δημήτρη Παρρά και έγραψαν ένα σωρό ανακρίβειες για ακόμη μια φορά στο κατάπτυστο κείμενό τους που ανέβασαν ως "ρεπορτάζ" από την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το πρώτο χονδροειδές ψέμα στο υποτιθέμενο ρεπορτάζ τους ήταν η δήθεν παρουσία του αντιδημάρχου Σεφτελή στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κανείς βέβαια δεν θα πίστευε πως ένας αντιδήμαρχος που ανήκει σε άλλον πολιτικό χώρο θα πήγαινε για να γνωρίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μετά αφού μας έβγαλαν πως είμαστε μνημονιακοί αφού ελάχιστα ασχολούνται με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας θυμήθηκαν τον Δημήτρη Μωραϊτη που για ακόμη μια φορά δεν κατέβηκε υποψήφιος για Δήμαρχος και μας κατηγόρησαν πως τον σαμποτάραμε εμείς!!!!

Μας ενέταξαν μάλιστα σε μια ετερόκλιτη ομάδα που τάχα διαφεντεύει τις τύχες της Πόλης!!!

Εμείς που ΠΟΤΕ δεν ασκήσαμε ΕΞΟΥΣΙΑ και δεν είχαμε καμία έμμισθη θέση σε καμιά δημοτική αρχή.

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο από ανώνυμους συκοφάντες που δήθεν υπερασπίσζονται την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία παραποιούν στην πλειοψηφία των αναρτήσεών τους.

Με όσα γράφουν κατά καιρούς μόνο ζημιά κάνουν στο Δημήτρη Μωραϊτη και φυσικά όσους πολεμούν, ρίχνοντάς τους λάσπη χωρίς να προσκομίζουν ούτε ένα στοιχείο μόνο καλό τους κάνουν.

Άλλωστε οι δημότες εξέλεξαν δημοτικούς συμβούλους με πολλούς ψήφους όσους κατά καιρούς οι ανώνυμοι αυτοί συκοφάντες "υποστηρικτές" του μονίμως απόντα Μωραϊτη συκοφαντούν.

Η φασιστική αυτή λεκτική επίθεση δεν είναι δυνατόν να σταματήσει σε καμιά περίπτωση τον δικό μας αγώνα για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ χωρίς εξαρτήσεις και χορηγούς.

Άλλωστε η Πόλη είναι τόσο μικρή που όλοι είμαστε γνωστοί για το παρελθόν μας. Εμείς ουδέποτε σας κρύψαμε την ιδεολογική μας κατεύθυνση και φυσικά δεν περιμένουμε να "δοξαστούμε κρυπτόμενοι" όπως οι ανώνυμοι συκοφάντες και υποστηρικτές μιας υποψηφιότητας που μένει μόνο στα λόγια.

Εάν ο κ. Μωραϊτης θέλει πράγματι να ασχοληθεί με τα κοινά και να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μας εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον στηρίξουμε.

Άλλωστε εμείς είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και  ΑΛΗΘΕΙΑΣ και  δεν ανεχόμαστε ,να μας κάνουν μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ όσοι κρυπτόμενοι επιχειρούν να λασπώσουν συμπολίτες μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: