ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύσκολη νίκη με 1-0 για τον Χαραυγιακό.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Δύσκολη νίκη με 1-0 για τον Χαραυγιακό.

Την αξιόμαχη ομάδα της Αγίας Ελεούσας.

Το δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική συνέχισε να διατηρεί ο Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης αφού στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ κέρδισε δύσκολα με το προσφιλές για αυτόν σκορ του 1-0 το αξιόμαχο σύνολο της Αγίας Ελεούσας στο Β' Γήπεδο Ηλιούπολης το μεσημέρι της Κυριακής 6/12/2015.

Οι σημαντικότερες στιγμές του α’ ημιχρόνου:

7’ 1-0 για τον Χαραυγιακό με κεφαλιά του Γεώργιου Ζήση ύστερα από όμορφη σέντρα του Γκεοργκι Ντακοφ

17’ οριζόντιο δοκάρι για την ομάδα του Χαραυγιακού ύστερα από καλή εκτέλεση φάουλ του Παύλου Μπίτιλη από πλάγια θέση

31’ ακύρωση τέρματος που πέτυχε για την ομάδα της Αγίας Ελεούσας ο Αλέξανδρος Ρούσσος ύστερα από έγκαιρη υπόδειξη του επόπτη για οφσάιντ

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν δύο φοβερές ευκαιρίες με Αλέξανδρο Ρούσσο και Εμμανουήλ Πολυκρέτη.

Με τη νίκη του ο Χαραυγιακός διατηρήθηκε στη 2η θέση του 1ου ομίλου, 4 βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Αιγάλεω και 5 βαθμούς μπροστά από τον 3ο Θρίαμβο Αθηνών.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Πέτρος, Γεωργαράκος Νικόλαος, Λιαμποτής Μαρίνος.

Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (προπονητής Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος, Ντακόφ Γκεοργκι, Κατσαμπάνης Δημήτριος, Ράμμος Αλέξανδρος, Μπιρμπίλης Νικόλαος, Ντογουτζόγλου Θεολόγος, Μητροφάνης Μιχάλης, Ζέλο Ραφαήλ, Ζήσης Γεώργιος (87’ Λεβέντης Γεώργιος), Μπίτιλης Παύλος (66’ λ.τ. Βουρλούμης Σταύρος), Κουντουριώτης Γεώργιος (54’ Γκίκα Λόρεντς).

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (προπονητής Κώστας Μιχάλης): Ζούκας Νικόλαος, Πλάκας Νεκτάριος, Καζάλας Ευάγγελος (86’ Μουστάκης Κωνσταντίνος), Μιχελής Κωνσταντίνος, Βατίστας Αντώνιος, Τσολάκογλου Ιωάννης (76’ Χρυσούλης Σπυρίδων), Λαναράς Βασίλειος, Κλωνάρης Πάρις, Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος (46’ Καρτσωνάκης Νικόλαος), Πολυκρέτης Εμμανουήλ, Ρούσσος Αλεξανδρος.

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων της Ηλιούπολης

Σάββατο 5/12/2015

Γήπεδο Β’ Ηλιούπολης

Φωστήρας Ηλιούπολης – Ένωση Βοτανικού: 1-0

Γήπεδο Πεύκης

Πεύκη - Γ.Σ. Ηλιούπολης: 2-1

Κυριακή 6/12/2015

Γήπεδο Καισαριανής (Μ. Κρητικόπουλος)

Α.Ο. Μικρασιατικός - Διανα Ηλιούπολης: 2-1


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άγγελος Κάνδηλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: