ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήττα 2-1 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού στον Κορυδαλλό. Με πολλές ελλείψεις λόγω ίωσης!!!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα 2-1 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού στον Κορυδαλλό. Με πολλές ελλείψεις λόγω ίωσης!!!

RESPECTCUP 2015 - 2016
U13-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 11Χ11 - TALENTS U13
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 - ώρα έναρξης; 10:30
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ; 2-1 (ημίχρονο 0-1)
Του Άγγελου Κάνδηλα 
Χωρίς τους δύο τερματοφύλακές τους, με αρκετές ελλείψεις λόγω ιώσεων και χωρίς αλλαγές οι παμπαίδες του Χαραυγιακού αγωνίσθηκαν φιλότιμα το πρωινό της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και ηττήθηκαν φυσιολογικά με 2-1 από τη δυνατή ομάδα του Αετού Κορυδαλλού.

Στο α' ημίχρονο ο Χαραυγιακός κατάφερε σε μια οργανωμένη αντεπίθεσή του να προηγηθεί 0-1 με το συνήθη ύποπτο Νίκο Ζαζάρα σκορ που κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη η έλλειψη των τερματοφυλάκων της ομάδας του Χαραυγιακού και η φυσιολογική κούραση των αθλητών του, συνέπεια της έλλειψης αλλαγών, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Αετού Κορυδαλλού να πιέσει και να κερδίσει τελικά τον αγώνα με 2-1.

Για την ομάδα του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης που προπονεί ο Γιώργος Βέργης αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές: Παρασκευάς Κωνσταντίνος, Μούντζιας Γιάννης, Καραμπατζάκης Χάρης, Αιβαλιώτης Θάνος, Παρασκευάς Νίκος, Ψυχογιός Μάρκος, Κάνδηλας Διονύσιος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Λυμπερόπουλος Γιάννης, Ζαζάρας Νίκος, Τσούτσης Βαγγέλης, Ντροζντζοβσκι Ιάκωβος.

Την ερχόμενη αγωνιστική οι παμπαίδες του Χαραυγιακού θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης στο γειτονικό ντέρμπυ που θα γίνει στο Β' Γήπεδο Ηλιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: