ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νίκη με σκορ 5-0 για τους παίδες του Χαραυγικού.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Νίκη με σκορ 5-0 για τους παίδες του Χαραυγικού.

Με αντίπαλο το αξιόμαχο σύνολο του Παπάγου.
Του Άγγελου Κάνδηλα 
Άνετη νίκη με σκορ 5-0 (ημίχρονο 2-0) για τους παίδες του Χαραυγιακού, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, απέναντι στην ομάδα του Παπάγου το πρωινό της Κυριακής 6/12/2015. 


Το σκορ άνοιξε για τον Χαραυγιακό στο 13' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πέτρου Δρακόπουλου.
Στο 25' ύστερα από όμορφη πάσα του Γιάννη Ζάχου ο Αιμίλιος Μέμα έγραψε το 2-0 με δυνατό σουτ. Ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 27'.

Στο β' ημίχρονο ( β' 35λεπτό) ο Χαραυγιακός παίζοντας καλό και ομαδικό παιχνίδι, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, έφτασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 με γκολ των Κώστα Χριστόπουλου 38', Πέτρου Δρακόπουλου 45' και Γιώργου Τσιρώνη 57'.

Για την ομάδα του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης που προπονεί ο Γρηγόρης Ρηγάτος αγωνίσθηκαν οι αθλητές: Καραβαγγέλης Αντώνης (42' Σίμος Θωμάς), Σδούκος Νικόλαος, Φράγκος Μαρίνος (36' Τσοντάκης Θανάσης), Μαυραγάνης Νικόλαος (36' Ψυχογιός Νικόλαος), Χριστόπουλος Κωνσταντίνος, Ζαγκλάρας Δημήτριος, Ζάχος Γιάννης, Μεμα Αιμίλιος (39' Κυργοτάσης Νικόλαος), Δρακόπουλος Πέτρος, Μιχαλακόπουλος Νικόλαος (36' Τσιρώνης Γεώργιος), Μπαταγκιώνης Παντελής ( 10' λ.τ. Ανδρικόπουλος Κωνσταντίνος).
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ε.Τζίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: