ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχουμε και Ωδείο , και κοινωνικό παντοπωλείο λεφτά δεν έχουμε πλέον αλλά αυτούς ψηφίσαμε !!!!!

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Έχουμε και Ωδείο , και κοινωνικό παντοπωλείο λεφτά δεν έχουμε πλέον αλλά αυτούς ψηφίσαμε !!!!!

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το νεοσύστατο Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε ενδιαφερόμενους υποψήφιους σπουδαστές αλλά και μουσικόφιλους σε μία Open Day – παρουσίαση της δουλειάς των καθηγητών και των μαθητών του.
Μετά την ξενάγηση & την παρουσίαση στις αίθουσες μαθημάτων, το πρόγραμμα συνεχίστηκε σε εορταστικό κλίμα, με δρώμενα από τα τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μελωδίες και τραγούδια από τα τμήματα κιθάρας, πιάνου, μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού.


Θετικό το γεγονός πως ο Δήμος  μας ενδιαφέρεται για την μουσική παιδεία όμως είναι τόσα πολλά που δεν έχουν γίνει σε αυτό το δόλιο Δήμο που θα γίνουμε και πάλι κακοί αμέσως μετά τις γιορτές. 

Γκρινιάζουμε θα πούνε κάποιοι αλλά μας πνίγει το δίκιο. Ο Δήμος Ηλιούπολης κυβερνάτε για δεκαετίες από την αριστερά. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε όλες τις παρενέργειες που συναντούσες σε όλα τα πρώην κομμουνιστικά κράτη πριν την πτώση των καθεστώτων.

Δηλαδή μια αγιοποίηση όλων των πρώην Δημάρχων και μοίρασμα την πίτας σε όλους τους καθεστωτικούς. 

Οι δημοτικοί υπάλληλοι και οι πολιτικές τους προτιμήσεις είναι το καλύτερο παράδειγμα για να μας κάνουν να ανησυχήσουμε για το μέλλον της Πόλης μας. 

Μια μικρή Σοβιετία είμαστε ακόμα και σήμερα εάν και ο κομμουνισμός έχει καταρρεύσει σχεδόν παντού. 

Τελικά θα δείτε πως η επόμενη μεγάλη συγκυβέρνηση θα λύσει σε όλους όλες τις απορίες για τα δεινά της Πατρίδας. 

Καμιά διαφορά ανάμεσα στους σημερινούς Συριζαίους και τις πράσινες ακρίδες της δεκαετίας του 1980 και του 1990. 

Η ανοχή μας στην αριστερή ιδεολογία οδήγησε σήμερα να μας κυβερνάει μια κυβέρνηση και ένας Πρωθυπουργός που αντέγραψε όλες τις συνήθειες του μεγαλύτερου ΨΕΥΤΗ Πρωθυπουργού του Ανδρέα Παπανδρέου και θέλησε να τον ξεπεράσει!!!!

Ο Τσίπρας πολύ σύντομα ξεπέρασε τον δάσκαλό του και έχει βάλει πλώρη για να μείνει για δεκαετίες στην πολιτική σκηνή του Τόπου. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και μειωμένα για τους κατοίκους Ηλιούπολης.

Σταύρο τζάμπα νόμιζες νέε μου. Μαγαζί παροχής υπηρεσιών.