ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θαυμάσια εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Θαυμάσια εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου 2015 εντός του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως άλλα μια επιτυχημένη και πρωτοποριακή μουσική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας και του Φωνητικού συνόλου του Δήμου Ηλιούπολης. Που τραγούδησαν ύμνους και κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Και ευρωπαϊκά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Υπό τη διεύθυνση της Βαρβάρας Κουτίβα.


Στα πλαίσια των φετινών Χριστουγεννιάτικων Μουσικών Εκδηλώσεων εντός του Ναού που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως με τον τίτλο «ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΝΗ για το άδειο τραπέζι» υπό του πρόεδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου


Με συγκέντρωση ενός λόφου τροφίμων, από το υστέρημα, όσων παραβρέθηκαν που θα φορτωθεί, αυτή τη φορά, για την Κιβωτό του Κόσμου.


Στην οποία ο μικρός Νώε και οι φίλοι του θα μοιραστούν την αγάπη των ενοριτών μας. Όπως έχει γίνει και άλλες φορές. Γιατί κάποιοι απλά γνωρίζουν την Κιβωτό του Κόσμου του πατήρ Αντωνίου από τις ειδήσεις. 

Εμείς την ξέραμε πριν ναυπηγηθεί για να πλεύσει στον κόσμο της υποκρισίας ανέφερε ο πατήρ Σεραφείμ. Αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και συνεργασίας που έχει με τον πατήρ Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου από το 1997 που ήρθε στην Ενορία της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.


Τον δήμαρχο εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Ευσταθίου Τάσος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κουρής Μιχάλης, Κορμά Γκουτζιάνα Δήμητρα, Πούλος Γιάννης.

Οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως θα ολοκληρωθούν στις 18 Δεκεμβρίου στις 16:30 στην αίθουσα της Αγίας Μαρίνης των νηπίων (Σαρωνικού 12). Εκεί θα γιορτάσουμε εκείνον για τον οποίον θα ειπωθεί από τα ανέμελα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, τα συνομήλικα του Αιλάν και των άλλων που πνίγηκαν στα νερά του Αιγαίου πριν μάθουν τις λέξεις πόλεμος και προσφυγιά, ότι «Το άγιο Βρέφος της Βηθλεέμ ανακαινεί την κτίση και καταργούνται άπαντα τα πάθη και τα μίση» όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο της Ενορίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άγγελος Κάνδηλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: