ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απριλίου 2015

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Έγκλημα χωρίς τιμωρία!!!




Δύο χρόνια έχουν περάσει,το αίμα έχει στεγνώσει, αλλά όχι τα δάκρυα των δικών του ανθρώπων. Η ατημωρισία των υπευθύνων αποτελεί όνειδο για την αστική μας δημοκρατία. ΤΟ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σας θυμίζει όσα τραγικά συνέβησαν στην πόλη μας και μέσα από την συλλογική μνήμη δίνει κοινό αγώνα με την κοινωνία για να αποδοθεί επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μια αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας

Μια πολύ όμορφη πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 80 χρόνια ζωής του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, έλαβε χώρα το Σάββατο του Λαζάρου το απόγευμα, 4 Απριλίου 2015, στο θέατρο του Δημαρχείου στην Ηλιούπολη

Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες- αδιαφάνεια και δημόσιες σχέσεις !!!!

Τα τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες (μόνο κατά εφημισμό) μπήκαν στην ζωή μας λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Η δική μας παρουσία στα κοινά της Πόλης

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 

Είναι αδιανόητο πως ένα μικρό ιστολόγιο με ελάχιστες αναρτήσεις διεκδικεί και κατέχει τόσο υψηλές θέσεις στην δική σας προτίμηση. Και βέβαια μπορεί να χάσαμε την πρωτιά αφού αφήσαμε για πολλούς μήνες χωρίς αναρτήσεις το ιστολόγιο μας αλλά ακολουθώντας την πολιτική που ακολουθεί και το "αδελφάκι" μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχουμε πετύχει να έχουμε μια βάση στήριξης που δεν έχει να κάνει με "φιλίες" και ανταλαγές συνδέσμων με άλλα ιστολόγια ή site αλλά με την δημιουργία συνειδητών ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ αναγνωστών που εξακολουθούν να θεωρούν πως χρειαζόμαστε καταγγελτική δημοσιογραφία περισσότερο σήμερα από ό,τι τις καλές και ανέμελες μέρες που σαφέστατα μας οδήγησαν ως εδώ. Επομένως όσοι πιστεύουν πως προεκλογικά δεν θα είμαστε και πάλι το πρώτο ιστολόγιο της Πόλης πλανώνται πλάνην οικτρά.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ


Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μεταξάς



Ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μεταξάς-Μαρκάτος Κεφαλληνιακής καταγωγής εγεννήθη εις Αθήνας την 26-4-1963. Διοικούσε τα εγκύκλια γράμματα εις Ερμούπολιν Σύρου και εις Αθήνας.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ SKATEBOARD ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ;

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπήκε από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας το θέμα της προσωρινής αναστολής λειτουργίας της πίστας skateboard που λειτουργεί στην πόλη μας από τα τέλη του 2010.