ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαΐου 2015

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Προέχουν τα εθνικά θέματα από τα τοπικά

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ; 
Μπορεί να μην ήταν λογικό να σας αφήσουμε χωρίς ενημέρωση για πολλές μέρες εξαιτίας προσωπικών μας προβλημάτων, όμως η δική μας σιωπή δεν είναι η κλασσική της διαπλοκής των υπόλοιπων ΜΜΕ.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Είναι δυνατόν να ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψει ένα νέο χειρότερο μνημόνιο;


Μας ρωτάνε φίλες και φίλοι ενώ ξέρουν όσοι παρακολουθούν το άλλο μας ιστολόγιο, ποια είναι η άποψή μας για την επιστροφή της Χώρας μας στο εθνικό μας νόμισμα.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Στάση Μετρό «Ηλιούπολη – Γρηγόρης Λαμπράκης»


Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Ίδρυμα “Γρηγόρης Λαμπράκης”, σας καλούν στην εκδήλωση για την ονομασία του Σταθμού ΜΕΤΡO της πόλης μας στη στάση «Ηλιούπολη – Γρηγόρης Λαμπράκης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, ώρα 11:00π.μ. στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Ηλιούπολης – Γρηγορίου Λαμπράκη.
Λ. Βουλιαγμένης 455 – Ηλιούπολη (Πύρρωνος & Κλεάνθους).

Και άλλο ατύχημα σε αθλητική δομή του Δήμου μας


Μετά τον θάνατο του οκτάχρονο σε γήπεδο 5Χ5 στην Πόλη μας πριν δυο χρόνια ακόμα ένα ατύχημα είχαμε σε αθλητικό χώρο πριν τρεις μέρες.

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και την στήριξή σας

2011 Dimos Ilioupolis.png
H αγάπη σας είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική. Χωρίς να έχουμε την διαδικτυακή παρουσία την οποία θα θέλαμε επιμένετε να μας κρατάτε "ζωντανούς" με καλές θέσεις στην alexa.com. Σε πείσμα όσων θα ήθελαν να ήμασταν ένα ακόμα  παροδικό  ιστολόγιο που έγινε το 2013 και θα κράταγε μέχρι τις δημοτικές εκλογές ένα χρόνο μετά.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Επιστολή του Δημάρχου σχετικά με την καθαριότητα στην πόλη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για περιορισμό της ανεξέλεγκτης απόθεσης ογκωδών (καρέκλες, στρώματα, τζάμια κτλ.) μαζί με κλαριά και μπάζα, τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. Παραδείγματος χάρη, χθες το συνεργείο μας επί δύο ώρες μάζευε ογκώδη πίσω από τον Δημοτικό Κινηματογράφο. Δηλαδή στο κέντρο της πόλης!

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ από την καρδιά μου σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, καλή επιτυχία & να κοιτάνε πάντα μπροστά & ανεξαρτήτως αποτελέσματος να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να διεκδικούν τα όνειρα τους με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και να είναι σίγουροι ότι η ζωή θα τα δικαιώσει.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΧΑΛΙΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Μεγάλη προσοχή στα παιδιά σας και στα ζώα σας.Όπως μας ενημέρωσαν, χθες κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν μπλε "κεφτεδάκια" γύρω από το πάρκο σκύλων μέσα στο Χαλικάκι στην Αγια Μαρίνα της Ηλιούπολης.
Είναι το δεύτερο κρούσμα καθώς την προηγούμενη εβδομάδα μαζεύτηκαν κομμάτια πίτσας με καρφίτσες.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Σε περίοδο μνημονίου, το 2012, αναπτύχθηκε έντονα το κίνημα χωρίς μεσάζοντες, η διάθεση δηλαδή απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή προϊόντων, αρχικά πατάτας.

ΚΥΤ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑ......... ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!!!!!

 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 9 /5/ 2015.
Ο Δήμος με πρόσφατο δελτίο τύπου μας πληροφόρησε μεταξύ άλλων ότι σε επίσκεψη του Δημάρχου στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος υπήρξε δέσμευση του Υπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επέκταση της δυναμικότητας του ΚΥΤ από τα 150 στα 400 KV, και ότι θα προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής με συμμετοχή όλων των φορέων (Υπουργείο, Περιφέρεια, ΔΕΗ ,Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης), για εξεύρεση κατάλληλου χώρου μακριά από τον οικιστικό ιστό για την ολική μετεγκατάσταση του ΚΥΤ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Έλλειψη καθαριότητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Β’ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης ( ΔΙΑΝΑ – ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ)

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται επιδείνωση της έλλειψης καθαριότητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Β’ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης ( ΔΙΑΝΑ – ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ).

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Στα χέρια της Αστυνομίας high tech διαρρήκτης


Ο διαρρήκτης επικολλούσε πίσω από τις πόρτες των διαμερισμάτων μία ηλεκτρονική συσκευή τηλεειδοποίησης, η οποία έστελνε ειδοποιήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, σε περίπτωση που κάποιος ένοικος επέστρεφε στο σπίτι του