ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ιουλίου 2015

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πλήρης αδιαφορία των κατοίκων της Πόλης μας για την φωτιά στον Υμηττό


Τελικά αρκούσε μόνο μισή ώρα παρακολούθησης του δημοτικού συμβουλίου της 27ης Ιουλίου για να επιβεβαιώσουμε όσα σας είχαμε γράψει εκείνη την μέρα.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η αδιαφορία των πολιτών αιτία του αφανισμού του δάσους στην Πόλη μας



Ελάχιστοι δημότες παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο για τις πυργαγιές (τουλάχιστον από την αίθουσα του Δημαρχείου) για ακόμη μια φορά το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δικαιώνεται.

Παρακολουθείστε ζωντανά το δημοτικό συμβούλιο μέσα από το ιστολόγιό μας

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Κάντε κλικ εδώ  και παρακολουθείστε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο μέσα από το local web  tv 

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Επί Δημαρχίας Αναγνώστου οι εκτοξευτήρες νερού δούλευαν πρωί-απόγευμα όλο το καλοκαίρι λένε οι κάτοικοι



Δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα δεχθήκαμε από συμπολίτες μας, για το γεγονός όπως λένε οι περισσότεροι ,  πως επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου οι εκτοξευτήρες που είναι διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία από την Αγία Μαύρα έως και το Κολυμβητήριο λειτουργούσαν για ώρες (πρωί και απόγευμα) και εκτόξευαν νερό τις θερμές και επικίνδυνες για πυρκαγιές μέρες του καλοκαιριού.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Απόλυτη επιβεβαίωση για το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ


Μια μέρα μετά την δική μας ανάρτηση για τον ΣΠΑΥ, η zougla.gr έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ στη δημόσια διοίκηση. Και καλά καταλάβατε μέσα είναι και ο "αμαρτωλός" ΣΠΑΥ. Τζάμπα καύσιμα, στα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα έβαζαν και δυστυχώς κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Αυτός ο εισαγγελέας τι κάνει, διακοπές πήγε;

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο κ. Χαρδαλιάς απαντά στο προσβλητικό σχόλιο μας σε πρόσφατη ανάρτησή μας

Σε ανάρτησή μας με τίτλο "Ο Χαρδαλιάς αντί να σιωπήσει ζητάει και τα ρέστα" βρήκαμε το παρακάτω σχόλιο με nick name Νίκος Χαρδαλιάς.
Το δημοσιεύουμε αυτούσιο μόνο τόνους βάλαμε για την καλύτερη δική σας ανάγνωση. Και φυσικά παραμένει και κάτω από την ανάρτησή μας. Άλλωστε εμείς λογοκρισία δεν κάνουμε και τα σχόλιά σας ανεβαίνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ χωρίς δική μας παρέμβαση. Λέει λοιπόν ο κ. Χαρδαλιάς :
"Είναι τουλάχιστον αβάσιμο και προσβλητικό το σχόλιό σας...Από τον ΣΠΑΥ εχω αποχωρήσει εδώ και ενα χρόνο και μάλιστα παρέδωσα τον Σύνδεσμο με τα πάντα πληρωμένα και αποθεματικό 1 εκ ευρώ...

Ανακοίνωση του Δημάρχου για τις πυρκαγιές

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ 
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Τώρα που έσβησαν όλα τα σημεία της φωτιάς στο βουνό μας, αισθάνομαι την ανάγκηνα επικοινωνήσω μαζί σας για να μοιραστώ τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου αλλά και τις αποφάσεις μου για την επόμενη μέρα στον Υμηττό μας.

Ανέβηκαν στη Α1 κατηγορία και μας έκαναν υπερήφανους !!!



Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος ''2015", για την Α2 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης Ανδρών, με τον Β΄ και Τελικού Γύρου, των Play-Off, στο κολυμβητήριο ''ΠΕΠΑΝΟΣ'', της Πάτρας με τον ΓΣ Ηλιούπολης να κατακτά τη 2η θέση και να λαμβάνει το Ασημένιο Μετάλλιο και ένα από τα 2 εισιτήρια για την Α1 Εθνική Κατηγορία.

«Έχει φωτιά στο βουνό, αλλά μην ανησυχείς», τα τελευταία λόγια του 47χρονου


Ο Γιάννης Καλλιντεράκης λάτρευε το βουνό -Μετά από μια εγχείρηση που είχε κάνει, πήγαινε τακτικά για περπάτημα στο περιαστικό δάσος της Ηλιούπολης

Ο τραγικός θάνατος του άτυχου αστυνομικού που κάηκε ζωντανός, στην Ηλιούπολη – Τι συνέβη από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του



Το απανθρακωμένο πτώμα του 47χρονου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε σε μικρή χαράδρα στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της περιοχής.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ταλαιπωρία και βραδυνές καλοκαιρινές "ευωδίες" !!!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 




Θα πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες της Πόλης μας, για να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης. Ό,τι  οι εργασίες κατασκευής δύο συλλεκτηρίων αγωγών ομβρίων στο ρέμα της Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη, έχουν σταματήσει προσωρινά καθώς το ΣτΕ, μετά από αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει στις 20.1.2015 πολίτες από τον Άγιο Δημήτριο και το Παλαιό Φάληρο, εξέδωσε προσωρινή διαταγή έως την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης που έχουν καταθέσει οι ίδιοι πολίτες.

Μόνη ΟΡΘΙΑ η οικογένεια Γκιόλια τίμησε τον ήρωά της

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο για τα πέντε χρόνια από την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. (19/7/2010)

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 – Μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγ.Αναργύρων για τα 5 χρόνια του Σωκράτη



Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 στις 09:00 π.μ θα τελεστεί το μνημόσυνο για τον Σωκράτη στους Αγίους Αναργύρους Ηλιούπολης και θα ακολουθήσει τρισάγιο στις 10:00 π.μ στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Μαρτυρία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Βρήκαμε γκαζάκια στο δάσος!!!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ZOUGLA.GR 

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την φωτιά σε όλη την Ηλιούπολη (Φωτορεπορτάζ)




Η φωτιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης (Φωτορεπορτάζ)


Θαυμάστε τον παίζει το "τρενάκι" του και εμείς καιγόμαστε -Αλήθεια ο Καμμένος που βρίσκετε κάνει Κούγκι;

tsipras12121

Οι εθελοντές του Δήμου Ηλιούπολης (ΕΥΔΠΗ) προσπαθούν να σώσουν σπίτια από την φωτιά !!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 


Φωτογραφίες από την Αγία Μαύρα Ηλιούπολης (Φωτορεπορτάζ)

ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ -ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ 


Στον Καρέα αποδοκίμασαν τον Λαφαζάνη ας τολμήσει να έρθει και στην Ηλιούπολη να δεις τι θα ακούσει (βίντεο)

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ!!
ΠΟΥ ΤΑ "ΠΟΥΛΑΣ" ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!!

Ο δοσίλογος Πρωθυπουργός της Χώρας ζητά ψυχραιμία από τους κατοίκους που καίγονται τα σπίτια τους!!!!


Και μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή ο δοσίλογος Πρωθυπουργός της Χώρας ζητά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
΄

Μόνοι τους προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους από τις φλόγες οι κάτοικοι της Ηλιούπολης !!!

kainourio3

Παντελώς αβοήθητοι παρά την κινητοποίηση των αρχών οι κάτοικοι της Ηλιούπολης είναι αγανακτισμένοι με όσα τραγικά διαδραματίζονται τούτες τις στιγμές στην Πόλη μας.

Καίγονται τα πάντα σε Καρέα-Ηλιούπολη εγκληματικές οι ευθύνες της Πολιτείας (Φωτορεπορτάζ)


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 


Το ΚΥΤ παραμένει και η ΧΑΒΟΥΖΑ μεγαλώνει

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 


Αιδώς Αργείοι !!!

Με αφορμή σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου είχαμε επισκεφθεί την περιοχή έχοντας προβεί σε σχόλια και επισημάνσεις στη σχετική ανάρτησή μας της 13/05/2015 εδώ http://neahlioupolis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_13.html#more.

Πανηγύρι Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης ( αποκλειστικό φωτορεπορτάζ )

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 
Λαικό πανηγύρι με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, χωρίς χορηγούς.
Με το κεράκι των πιστών.

Καίγεται η Ηλιούπολη επειδή ουδείς καθάρισε τα ξερά χόρτα


Την ώρα που ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος βγαίνει τηλεφωνικά στον ΣΚΑΙ η Ηλιούπολη φλέγεται σε τρία διαφορετικά σημεία. Ναι καλά τα λέει ο Δήμαρχος πρόκειται για εμπρησμό αφού πάντα έτσι μπαίνουν οι μεγάλες φωτιές στην Πατρίδα μας.

Φωτογραφίες από την Ενορία Αγ. Μαρίνης Ηλιουπόλεως χθες παραμονή εορτής μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας.


Πλήθος πιστών, περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά, παρακολούθησαν το Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και προσκήνυσαν την εικόνα της θαυματουργής αγιομάρτυρος Αγίας Μαρίνας περιμένοντας ευλαβικά στη σειρά τους παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.

Μεγάλη φωτιά σε Βύρωνα, Καρέα επεκτείνετε ΤΩΡΑ προς Ηλιούπολη

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:28 στη  συμβολή των οδών Κισσού και Ίριδος στο Βύρωνα. Λόγω των ανέμων επεκτάθηκε σε γειτονικά χωράφια, ανέβηκε στον Καρέα και τώρα απειλεί λόγω της φοράς του αέρα δασικές εκτάσεις στην Ηλιούπολη. 

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τελικά η "Δημοκρατία" τίμησε το όνομα της

Σε πείσμα των καιρών



Σε πείσμα των καιρών και των...έξωθεν εντολών, σε μια μικρή γωνιά εδώ στην Αθήνα, μια ομάδα ανθρώπων συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να συσπειρώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών και των τάξεων, να τους διδάσκει Χριστό, να τους μεταδίδει την παράδοση και τις ρίζες μας και να τους κρατά ευαισθητοποιημένους πάνω σε κοινωνικά θέματα.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Γιατί πληρώνουμε άχρηστους Αντιδημάρχους για να έχουν την Πόλη σε αυτά τα χάλια;


Οι "Μένουμε Ευρώπη" να ξέρουν πως αυτό τον μήνα δεν θα πληρωθούν. Ενδεχομένως να μην πληρωθούν ούτε τον Αύγουστο αφού η Γερμανία που κάνει κουμάντο στην Ε.Ε και  θέλει να τιμωρήσει τους Έλληνες για το ΟΧΙ τους στο δημοψήφισμα, θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να ξεφτιλίσει τους Έλληνες.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Να γιατί ο Δήμαρχος ήταν πρώτος στο "Μένουμε Ευρώπη"

ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ (ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ) ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Κ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ 


Μετά τις 10 Ιουλίου που θα έχουν περάσει τα μνημόνια της καταστροφής τα γεύματα θα αραιώσουν. Μιλάμε πως κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβεβαιώνουν τις αναρτήσεις μας.

Ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιασμούς

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ; 
Στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής καλούμαστε να απαντήσουμε με ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΟΧΙ» στο τελεσίγραφο των δανειστών-«εταίρων», που δόθηκε στη κυβέρνηση στις 25-6-2015.
Το διακύβευμα αυτού του δημοψηφίσματος, δεν είναι το δίλημμα «ευρώ- δραχμή», όπως προσπαθούν να μας πείσουν αυτοί, που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια, μαζί με τα εξαρτημένα, από αυτούς κανάλια, αλλά και τα γνωστά πια στελέχη, του ακραίου ευρωπαϊκού συστήματος, που συντονισμένα μας απειλούν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ 2015

80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Οι Κληρικοί και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, Σας προσκαλούν να συμπανηγυρίσουμε, στις προγραμματισμένες λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του εορτάζοντος Ναού.

Ο Βίος της Αγίας Μαρίνας



Η Αγία Μαρίνα γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα μέσα του 3ου αιώνα μ.Χ,. από γονείς ειδωλολάτρες. Η μητέρας της πέθανε όταν η Μαρίνα ήταν πολύ μικρή και ο πατέρας της ανέθεσε την ανατροφή της σε μια εξαιρετική γυναίκα, η οποία ήταν κρυφή Χριστιανή. Έτσι η Μαρίνα από την νηπιακή της ηλικία βρέθηκε σε περιβάλλον Χριστιανικό.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Βγείτε δημόσια όσοι στηρίξατε το ΟΧΙ και στηρίζετε την δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αλλιώς σκάστε επιτέλους

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
Μια πλειάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του κ. Βαλασόπουλου ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ουρές στα ΑΤΜ περιορισμένη συμμετοχή στις κάλπες και η δική μας απάντηση


Ουρές στα ΑΤΜ στην πλατεία Κανάρια της Πόλης μας. Ο τρόμος για κούρεμα καταθέσεων , οι απειλές των θεσμών για άλλο νόμισμα άμα δεν ψηφίσουμε ό,τι αυτή θέλουν , αλλά και η εύλογη ανησυχία όλων για την επόμενη μέρα.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους δημότες του για την διευκόλυνση της άσκησης των εκλογικών δικαιωμάτων τους του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 τα εξής:

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηλιούπολης

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ηλιούπολης, που εδρεύει στην Ηλιούπολη, και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η λίστα με τις τράπεζες για τους συνταξιούχους, στην Ηλιούπολη

ΟΥΡΕΣ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Αργά τη νύχτα αποφασίστηκε να δοθούν οι συντάξεις σε όσους δεν έχουν κάρτα ανάληψης ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η “Νέα Δημοτική Κίνηση” στηρίζει τη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη.