ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυγούστου 2015

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα


Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 31 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με θέματα:

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Σημείο «μηδέν» για τους δήμους: Καταρρέουν τα προγράμματα για την αντιμετώπιση της φτώχειας!


Νέο πλήγμα στην καρδιά της κοινωνίας και των ευπαθών της ομάδων αναμένεται να επιφέρει η διακοπή του δικτύου κοινωνικών δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από τους δήμους.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Δελτίο τύπου του Γ.Σ Ηλιούπολης



Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Ηλιούπολης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του, στους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδα των Ανδρών, το προπονητικό επιτελείο της, την Ομοσπονδία και τους παράγοντες που συνέδραμαν, για την παγκόσμια διάκριση που κατέκτησε, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν της Ρωσίας, χαρίζοντας μας ξεχωριστές συγκινήσεις και υπερηφάνεια, για το αγωνιστικό τους πνεύμα και ήθος, καθώς και δίνοντας τόσο το προσωπικό τους, όσο και το ομαδικό τους παράδειγμα, ότι μόνο μέσα από τη συνεχή και συνεπή δουλειά, οφείλεις, πρέπει και τελικώς δρέπεις καρπούς.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ηλίου- Πόλις για την φωτιά στην Πόλη μας


Με ένα δελτίο τύπου που απευθύνεται σε ιθαγενείς η δημοτική παράταξη του κ. Κοκοτίνη παίρνει "θέση" για την φωτιά στον Υμηττό που έκαψε και σπίτι στην Πόλη μας.