ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οκτωβρίου 2015

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Βασικά σημεία ομιλίας του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα στη Λαμία

Την πρότασή του να απαιτήσει η Ελλάδα ενεργητικές λύσεις ασφάλειας τόσο από τον ΟΗΕ, όσο κι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε ένα διεθνές και ευρωπαϊκό πρόβλημα όπως το προσφυγικό, διατύπωσε στη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του στη Λαμία απόψε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η Προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!

Καθίζηση εδάφους στη Λ. Δημοκρατίας 80 στην Αγία Μαρίνα - Πλ. Ανεξαρτησίας. Έκλεισε ο δρόμος από Πλ. Ανεξαρτησίας. Κρίμα γιατί φαίνεται ότι μόλις είχε τελειώσει το μπάλωμα.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15


Το τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Ηλιούπολης, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για το ΟΧΙ του έπους του ΄40, με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο ''Ηρώων΄΄,

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Έχασαν 3-2 οι παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης από τον Ολυμπιακό.

Αγωνίζονται εντός έδρας στη Βούλα !!!

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ: 2-3 (ημίχρονο 2-1)

Οι κομμουνιστές της Πόλης μας βάλουν κατά της διοίκησης Βαλασόπουλου για την Παιδεία!!!!

Μια αναγκαία και οφειλόμενη απάντηση στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; 
Κύριοι νοιώσατε την αγωνία να δώσετε, εν ολομέλεια μάλιστα, απάντηση στο δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εξελίξεις όσον αφορά την συγκρότηση της Β’ Τάξης Ψυκτικών στο ΕΠΑΛ της πόλης μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου να στηρίξει το αίτημα των μαθητών και των γονιών τους.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Άρης Θεσσαλονίκης λύγισε την αντίσταση της Ηλιούπολης στο τάι μπρέικ κερδίζοντας τον αγώνα 3-2.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης λύγισε την αντίσταση της Ηλιούπολης (έπαιζε χωρίς την Γκλιγκόροβιτς) στο τάι μπρέικ (15-13) κερδίζοντας τον αγώνα 3-2 σε ένα ματς που κράτησε 2 ώρες και 45 λεπτά.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Άλλη μια αξιόλογη πρωτοβουλία της ενορίας Αγίας Μαρίνας και του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου


Πληροφορηθήκαμε μέσα από το ενοριακό αξιόλογο εφημεριδάκι που με επιτυχία επιμελείται ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου για μια αιμοδοσία που γίνεται και σας καλούμε να συμμετάσχετε αφού πρόκειται φυσικά για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. 

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ελιτίστικες συμπεριφορές δεν βοηθάνε στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης


Καθώς η πρωτιά του site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  είναι δεδομένη τους τελευταίους μήνες , βρίσκεται αυτή την στιγμή στην θέση 2.024 στην alexa ενώ εμείς είμαστε πλέον στο 3.808 αναρωτιέμαι φωναχτά πως είναι δυνατόν ένα ιστολόγιο ΑΠΟΨΗΣ με ελάχιστες καθημερινές αναρτήσεις να στέκεται ακόμα σε μια Πόλη που είναι εμφανές πως οι πολίτες έχουν αντιλήψεις που ταυτίζονται με πολιτικούς σχηματισμούς που καταστρέφουν μέρα με την μέρα την Πατρίδα.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Όλοι το Σάββατο στο Κολυμβητήριο Αλίμου



Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κολυμβητήριο Αλίμου - Ώρα έναρξης 16:00

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

Ένα ωραίο φωτορεπορτάζ με άποψη από τον Άγγελο Κάνδηλα


1) Αγνάντι από το Άλσος Περραιβού της Ηλιούπολης.

Το "κλέψαμε" από το προφίλ του στο facebook  άλλωστε για εμάς εδώ ,ο Άγγελος Κάνδηλας δεν είναι απλώς ένας πολύ καλός φίλος του ιστολογίου αλλά και η ψυχή του. Τα φωτορεπορτάζ του μοναδικά και η ΑΠΟΨΗ του πάντα ενδιαφέρουσα ακόμα και στις περιπτώσεις που διαφωνεί κάποιος μαζί του. Πάμε λοιπόν να απολαύσουμε το φωτορεπορτάζ του, και πως ακριβώς το "πλάσαρε" στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Κλειστό Γήπεδο Α' Ηλιούπολης - Ώρα έναρξης 17:30

Γ.Σ.Ηλιούπολης - Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 28χρονο Πακιστανό για διαρρήξεις σε Άλιμο και Αργυρούπολη

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης, ένας 28χρονος Πακιστανος, για κλοπή από κατάστημα ψιλικών στον Άλιμο.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κύρια σημεία και φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κοζάνη









Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η ομιλία τουυποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο «Κοβεντάρειο» Κοζάνης.

Στα χέρια της Αστυνομίας η συμμορία που εξαπατούσε ηλικιωμένους – Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και ξάφριζαν μετρητά και κοσμήματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας διέπρατταν ληστείες, κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων. Δρούσαν οργανωμένα, μεθοδικά, με διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένο τρόπο δράσης.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχημένη η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Μπορεί να έγινε εκτός Ηλιούπολης, αλλά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είναι Ηλιουπολίτισσα  και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπητή. Μιλάμε για την χθεσινή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που έγινε στο μαγαζί της συμπολίτισσας μας Μαρίας Γαλανοπούλου στην Αργυρούπολη.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Καλή επιτυχία Γ.Σ. Ηλιούπολης



Του Άγγελου Κάνδηλα


Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών – Volleyball θα ξεκινήσει το προσεχές διήμερο 17-18 Οκτωβρίου 2015 και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαρτίου 2016 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο Τύπου για το δημοτικό συμβούλιο της 15ης Οκτωβρίου 2015


Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με θέματα:

Στηρίζει Απόστολο Τζιτζικώστα για Πρόεδρο της ΝΔ ο Δημήτρης Παρράς


Τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά κ. Δημήτρης Παρράς.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Το δασάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη

Κάθε πέρυσι και καλύτερα

Του Άγγελου Κάνδηλα 

Το δασάκι του Προφήτη Ηλία, στην Ηλιούπολη, βρίσκεται πάνω από την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, στους πρόποδες του Υμηττού.