ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύσκολη νίκη με σκορ 2-0 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης. Στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Διάνα Ηλιούπολης

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δύσκολη νίκη με σκορ 2-0 για τους παμπαίδες του Χαραυγιακού Ηλιούπολης. Στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Διάνα Ηλιούπολης

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016

Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - Διανα Ηλιούπολης: 2-0 (ημίχρονo 1-0 )

Γήπεδο Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ώρα έναρξης 12:30 μ.μ.
Δυνατό και αμφίρροπο αγώνα μεταξύ δύο ομάδων της Ηλιούπολης παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής 24/1/2016 στο Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιόυπολης.


Οι παμπαίδες του Χαραυγιακού ήταν αποτελεσματικότεροι και με δύο εξαιρετικά σε εκτέλεση τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο πήραν τη νίκη με 2-0 από τους αντιπάλους τους, της Διανα Ηλιούπολης, που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το 1-0 στο α' ημίχρονο για τον Χαραυγιακό με τον Χάρη Καραμπατζάκη και το 2-0 στο β' ημίχρονο με τον Μάρκο Ψυχογιό με εξαιρετικό σουτ στο γάμα της εστίας του αντιπάλου τερματοφύλακα ο οποίος αν και προσπάθησε ήταν αδύνατον να αποκρούσει. 
Για την ομάδα του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης που προπονεί ο Γιώργος Βέργης αγωνίσθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές:

Ψύλλιας Θεόδωρος, Κορδαλής Νίκος, Παρασκευάς Κώνσταντίνος, Παρασκευάς Πάνος, Κάνδηλας Διονύσιος, Ψυχογιός Μάρκος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Ζαζάρας Νικόλαος, Ζάχος Γεώργιος, Καραμπατζάκης Χάρης, Βέργης Κωνσταντίνος, Οικονομέας Κωνσταντίνος, Αιβαλιώτης Θάνος, Τσούτσης Βαγγέλης, Μούντζιας Γιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: