ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ολυμπιακός - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίρροπος ο αγώνας.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ολυμπιακός - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίρροπος ο αγώνας.

Του Άγγελου Κάνδηλα 
Ολυμπιακός - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης: 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίρροπος ο αγώνας.


JUNIOR - RESPECT CUP 2015 - 2016
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1 (ημίχρονο 1-0)

Γήπεδο ΑRENA CLUB Βάρης

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα έναρξης 12:00


Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βάρης ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του, προηγήθηκε 1-0 με αριστοτεχνικό σε εκτέλεση τέρμα ενώ ο τερματοφύλακας του Χαραυγακού Έξαρχος Αλέξανδρος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.



Στο β’ ημίχρονο οι φιλιξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, διατήρησαν την υπεροχή του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου και ισοφάρισαν σε 1-1 με απευθείας φάουλ έπειτα από όμορφη εκτέλεση του Κάνδηλα Νικολάου ο οποίος γιόρτασε με αυτόν τον τρόπο τα γενέθλιά του.

Το τελικό 1-1 αποτελεί δίκαιο αποτέλεσμα για τους νεαρούς αθλητές και των δύο ομάδων που κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών για την προσπάθειά τους.

Ο προπονητής του Α.Ο. Χαραυγιακού Ηλιούπολης Εμμανουήλ Καπής είχε στη διάθεσή του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

Έξαρχος Αλέξανδρος, Κατσούρος Κωνσταντίνος, Πολύζος Παναγιώτης-Χρυσοβαλλάντης, Κάνδηλας Νικόλαος, Καραμπέτσας Ιωάννης, Σταθόπουλος Στυλιανός, Μαυρίκιος Ιάσωνας, Κωνσταντόπουλος Διονύσιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Χαλής Γεώργιος, Κανελλόπουλος Θέμης, Φυσέκης Σταμάτης, Χριστινάκης Παναγιώτης, Μανιός Ιωάννης-Διονύσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: