ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γ.Σ. Ηλιούπολης - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου: 3-1. Η ομάδα της Πόλης μας εξασφάλισεσε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη χρονιά.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Σ. Ηλιούπολης - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου: 3-1. Η ομάδα της Πόλης μας εξασφάλισεσε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη χρονιά.

Tου Άγγελου Κάνδηλα 
Παρακολουθήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου 13/2/2016, στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, έναν θαυμάσιο αγώνα ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες που αξίζει να αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Α1 - Εθνικής Κατηγορίας Volleyball Γυναικών.

Η Ηλιούπολη ήταν η μεγάλη κερδισμένη του αγώνα καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 απέναντι στη δυνατή ομάδα του Αίαντα Ευόσμου και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τον αντίπαλο της στην 9η.

Αν και η ομάδα του Αίαντα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και σχεδόν σε όλο το πρώτο σετ είχε σταθερό προβάδισμα 2-3 πόντων "κατάφερε" στο τέλος να χάσει το σετ με την Ηλιούπολη να κάνει το 1-0 (25-23).

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε και τελείωσε με νικητή τον Αίαντα ο οποίος αυτή τη φορά δεν άφησε ελπίδες και χώρους στην Ηλιούπολη και ισοφάρισε σε 1-1 (21-25).

Στο κρίσιμο τρίτο σετ η Ηλιούπολη έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα σημεία, προηγήοηκε με διαφορά ασφαλείας η οποία της εξασφάλισε το σετ και το 2-1 (25-22) δίνοντάς της παράλληλα ψυχολογικό πλεονέκτημα για το τέταρτο σετ.

Εκπληκτική απόδοση για την Ηλιούπολη στο τέταρτο σετ, άνετη επικράτηση με 25 -13 και νίκη με 3-1.

Η γνώμη του πάγκου


Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος η σημερινή είναι μια μεγάλη νίκη αλλά έχουμε ακόμη μέλλον. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς, το καταφέραμε και ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για την συνέχεια».


Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Θεωρώ ότι βγάλαμε τα μάτια μας στο σημερινό παιχνίδι, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Είμαστε ακόμη εντός στόχων, δεν είναι ώρα για πανικό αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη προσπάθεια απ’ όλους μας»

Τα σετ: 25-23, 21-25, 25-22, 25-13

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Μπανικά, Μαλουσάρη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου -λ / Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου.


Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης) Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ / Καλαγασίδη, Ξανθοπούλου, Καράτερζη Τοσουνίδου, Γλυκίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: