ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Aπόκριες στην Ηλιούπολη – Δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Aπόκριες στην Ηλιούπολη – Δείτε το πρόγραμμα



Ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει για μια ακόμα χρονιά εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες κέφι, ρυθμό και αισιοδοξία!
Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 σας προσκαλούμε στα Αποκριάτικα πάρτι που θα πραγματοποιηθoύν στις Πλατείες Φλέμινγκ και Ανεξαρτησίας (11:00 με 13:00) με πολύ μουσική και χορό. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με ανιματέρ και λιχουδιές:

Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας θα μας περιμένει ο ξυλοπόδαρος για χορό, θα απολαύσουμε μαλλί της γριάς αλλά και ένα λαχταριστό συντριβάνι σοκολάτας. Ο μάγος Χάρρυ Πότερ θα συνεχίσει με σεμινάρια μαγείας σε μια παράσταση με εντυπωσιακό τρόπο !!

Στην Πλατεία Φλέμινγκ θα απολαύσουμε παραδοσιακό χρωματιστό γαϊτανάκι και ξυλοπόδαρο κλόουνμε σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες!! Μετά θα βαφτούμε με face patting , από απόφοιτες της Σχολής Καλών Τεχνών ντυμένες αποκριάτικα και θα τραγουδησουμε KARAOKE με όλα τα παιδιά! Στην πλατεία θα έχουμε και φουσκωτά παιχνίδια δωρεάν!
Την Καθαρή Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους για να γλεντήσουμε στις γειτονιές της πόλης μας από τις 11 το πρωί:
• Στο Πάρκο Ναυαρίνου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα δωρεάν φουσκωτά παιχνίδια και να ακούσουν αποκριάτικα τραγούδια.
• Στο Πάρκο Χαλικάκι θα δώσουν το ρυθμό τραγούδια της Αποκριάς.
• Στις 12:00 το μεσημέρι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης γιορτάζει τα Κούλουμα με το δικό του μοναδικό τρόπο, διοργανώνοντας παραδοσιακό γλέντι στον Προφήτη Ηλία.
Θα διανεμηθεί παραδοσιακή φασολάδα και λαγάνα σε όλα τα σημεία!
Σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης στα Πολυκλαδικά και ο Σύλλογος Ηπειρωτών στο Αναψυκτήριο του Άλσους «Δ. Κιντής».


Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: