ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κυκλοφορεί ανώμαλος με σκουρόχρωμο τζιπ στην περιοχή μας

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Κυκλοφορεί ανώμαλος με σκουρόχρωμο τζιπ στην περιοχή μας

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στους γονείς η κατεπείγουσα ενημέρωση που έβγαλε ο Αντιδήμαρχος της Πόλης μας κ. Άγγελος Δημητρόπουλος και στην οποία αναφέρει πως υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ για παρενόχληση μαθητών από άνδρα ηλικίας 40-50 ετών έξω από σχολεία της περιοχής μας.
Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:



«9/2/2016

Σημερινή ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς όλη τη Σχολική Κοινότητα του Δήμου Ηλιούπολης σχετικά με καταγγελία για ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΗ κοντά σε σχολείο της πόλης. ΠΡΟΣ: Τους Διευθυντές Σχολείων της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης Μετά από καταγγελίες που έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Δήμο Ηλιούπολης, σας εφιστούμε την προσοχή σχετικά με σκουρόχρωμο τζιπ (μάλλον με κόκκινες πινακίδες) με οδηγό άνδρα 40 – 50 ετών με μούσι ο οποίος προσεγγίζει μαθητές-μαθήτριες με σκοπό την παρενόχλησή τους κατά την προσέλευση και την αποχώρηση από το σχολείο. Παρακαλούμε εάν υποπέσει οτιδήποτε στην αντίληψη σας να επικοινωνείτε ΑΜΕΣΑ με την Άμεσο Δράση (100) και τον Δήμο. Επίσης σας παρακαλούμε να ενημερωθούν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, οι Γονείς και όπου υπάρχουν Σχολικοί φύλακες, σχολικοί τροχονόμοι και όλη η σχολική κοινότητα. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εάν και είχαμε εγκαίρως πληροφορηθεί το περιστατικό αφήσαμε να περάσουν 3-4 μέρες για να δώσουμε την δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Δυστυχώς δεν έχει συλληφθεί μέχρι αυτή την στιγμή ο ανώμαλος που προσεγγίζει ανήλικους μαθητές για να ικανοποιήσει τα ανώμαλα ένστικτά του. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση για να σας ενημερώνουμε για το σοβαρό αυτό θέμα και θα συμβάλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στον εντοπισμό και στην σύλληψη ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου ατόμου. Όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία να ενημερώσει απευθείας τις αστυνομικές αρχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: