ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άμεση η αντίδραση στο χθεσινό μας δημοσίευμα από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Άμεση η αντίδραση στο χθεσινό μας δημοσίευμα από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ


Άμεση ήταν η αντίδραση από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο στο χθεσινό μας δημοσίευμα σχετικά με το τέρμα που ξεκόλλησε στο γήπεδο της ΔΗΑΝΑ. Σήμερα κιόλας η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα αποκαταστήσει την ζημιά που έγινε. Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του κ. Γιαννόπουλου στο χθεσινό μας δημοσίευμα καθώς και την απάντηση του συνεργάτη μας κ. Κάνδηλα που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο θέμα. 

Κύριε Μαρίνη,
Σχετικά με το δημοσίευμα που φιλεξενείτε στη σελίδα σας, του κυρίου Κάνδηλα, ο οποίος απο χθες είναι εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΗΛ, της Παράταξης του κυρίου Ευσταθίου,σας γνωρίζω ότι δεν κατέρευσε, αλλά ξεκόλλησε και για λόγους ασφαλείας τοποθετήθηκε έτσι όπως δείχνει η φωτογραφία. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η επισκευή του, απο την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΠΑΟΔΗΛ)


Χαίρομαι για την άμεση αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιαννόπουλου Θεμιστοκλή.

Χαίρομαι που αυτή τη φορά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας ανέλαβε την επισκευή της εστίας δεδομένου ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν, η επισκευή των αναφερομένων εστιών γινόταν από γονείς αθλητών που έφερναν στο γήπεδο μαζί τους τα σύνεργα της ηλεκτροσυγκόλλησης.

Με εκτίμηση
Κάνδηλας Άγγελος
Γονέας αθλητών Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: