ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμος Ηλιούπολης φτιάχνει το δικό του Social Media

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο δήμος Ηλιούπολης φτιάχνει το δικό του Social Media



Tην Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 12:00 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου τοπικού Δημοτικού Social Media με την ονομασία Mev ( Municipality Electronic Village).

Πρόκειται για ένα Ηλεκτρονικό “Χωριό” που θα δώσει την δυνατότητα στους κατοίκους της Ηλιούπολης να βρουν τους συμπολίτες τους γείτονές τους με τα ίδια ενδιαφέροντα , να ανταλλάξουν απόψεις , να δημιουργήσουν κοινές ενέργειες , να αναπτύξουν σχέσεις , να εξυπηρετηθούν άμεσα και να μεταφέρουν τα μηνύματα τους στους συμπολίτες τους και στην Δημοτική Αρχή.

Στην Ηλιούπολη φτιάχνουμε την Έξυπνη Πόλη ξεκινώντας από τις σχέσεις της γειτονιάς με το Mev
Το σλόγκαν το οποίο συνοδεύει το M.E.V είναι : ” Όλη η Πόλη σου στα Χέρια σου” τόσο γιατί, μέσω του pc όσο και του tablet ή του κινητού, κάθε χρήστης θα μπορεί να διαμορφώνει την πόλη του αλλά και γιατί ο Δήμος δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να πάρουν στα χέρια τους την τύχη της πόλης τους , συνθήκη η οποία αποτελεί το όραμα μας.

Το Mev θεωρεί κάθε πολίτη μοναδικό, δημιουργεί δίκτυα ενεργών πολιτών, τους συνδέει μεταξύ τους και με τη Δημοτική αρχή , ανταλλάσσει πληροφορίες μεταξύ δικτύων και πολιτών, οργανώνει τη δράση τους, τους βοηθά να αλλάξουν την καθημερινότητα σας .

Σας καλούμε λοιπόν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 12:00 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης για μια ιστορική στιγμή, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση φτιάχνει για πρώτη φορά το δικό της Social Media για να σας δείξουμε πως λειτουργεί, ποιες είναι οι χρήσεις του και ποιος είναι ο νέος κόσμος που θα δημιουργήσει σε κάθε πόλη το MEV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: