ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας λείψαμε;

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Σας λείψαμε;

Σχεδόν ένα μήνα έχουμε να τα πούμε. Ελπίζουμε να μας σας λείψαμε άλλωστε υπάρχουν αρκετοί να σας ενημερώνουν για τα δρώμενα της Πόλης.
Για εμάς είναι ένα ακόμα καλοκαίρι με τις εκδηλώσεις διάφορων πολιτιστικών συλλόγων της Πόλης μας , το θερινό σινεμά με καλές ταινίες αλλά και όλα τα προβλήματα που έχει αυτή η Πόλη. Έριξε χαλάζι και γίναμε αμέσως θέμα στα κανάλια αφού οι δρόμοι πλημμύρισαν και πάλι. Δεν βλέπουμε πως θα συμβεί κάτι καλό για της Πόλη τα επόμενα χρόνια όσο η Πατρίδα θα βρίσκεται σε αυτή την οικτρή οικονομική κατάσταση.

Ζούμε από δανεικά και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μπορεί πλέον να καταναλώνουμε λιγότερα από όσα παράγουμε αλλά με το χρέος μας τι θα γίνει; Και φυσικά με τα χρέη τα δικά μας και όσων θέλουμε να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας προς το Κράτος και εκποιούμε όσο-όσο περιουσιακά μας στοιχεία για να είμαστε πιο συνεπείς. Σας γράφουμε από τώρα τρία χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές πως μην περιμένει κάποιος να αλλάξει η παρούσα δημοτική αρχή αφού έχει κάνει την φιλανθρωπία και την δική σας ανέχεια σε δυνατό της όπλο. Παντού παρούσα , μοιράζει τρόφιμα, φθηνά εισιτήρια, δωρεάν παιδικούς σταθμούς   , πλήρη ασυδοσία των ιδιωτών πάνω στις δομές του Δήμου.

Ο λόγος της διαφαινόμενης ΝΙΚΗΣ της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι η προσαρμοστικότητά της στις απαιτήσεις των δημοτών. Άλλωστε ενώ πρόσκειται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ στις τάξεις της θα βρεις από ΑΝ.ΕΛ μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!! Πολίτες που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό μας μονόδρομο μαζί με άλλους που δεν πιστεύουν αλλά ψηφίζουν από προσωπικό συμφέρον. Από την άλλη η αντιπολίτευση κάνει προσπάθειες να αποδείξει πως δεν μπορεί να υπάρξει ευρύτερο σχήμα που θα καταφέρει να νικήσει το "φαινόμενο" Βαλασόπουλος. Και μιλάμε για φαινόμενο γιατί όσο και να διαφωνείς με την πολιτική του σταδιοδρομία του αναγνωρίζεις τον ισχυρό πολιτικό λόγο και τις συγκρούσεις με όλους όσους νομίζουν πως ο Δήμος θα εξακολουθούσε να λειτουργεί με τους παλιούς ρυθμούς.


Ο Δήμος άλλαξε τα κοπρόσκυλα δουλεύουν πλέον περισσότερο και αμείβονται λιγότερο!! Είναι ο κυρίαρχος της πολιτικής σκηνής της Πόλης από το 2010 έως και σήμερα και δεν δείχνει να χάνει αυτή την κυριαρχία από κανέναν από τους υπάρχοντες αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων. Και φυσικά μην μας πουν πάλι πως βάζουμε πλάτη γιατί είμαστε και το μόνο ιστολόγιο που κάνει κριτική στα κακώς κείμενα.

Το γεγονός πως υπάρχει πλήρη ένδεια μαχητικότητας και συγκροτημένου πολιτικού λόγου από την αντιπολίτευση δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Άλλωστε όταν θα έρθει η ώρα εμείς θα προτείνουμε την δική μας ΠΟΛΙΤΙΚΉ πλατφόρμα με ξεκάθαρο ιδεολογικό περιεχόμενο. Ίσως γίνουμε ένας ακόμη Σοφούλης αλλά έστω και έτσι θα έχουμε ΦΩΝΗ στο δημοτικό συμβούλιο και δεν θα κριτικάρουμε εκ των "έξω" τα όσα γίνονται ή δεν γίνονται σε αυτή την Πόλη.

Βαρεθήκαμε να περιμένουμε άλλους να μας καθορίζουν  την πολιτική ατζέντα στην Πόλη μας. Βαρεθήκαμε την κυριαρχία της αριστεράς στην Πόλη μας. Βαρεθήκαμε να στήνονται αγάλματα σε κομμουνιστές από δήθεν δεξιούς Δημάρχους.

Μπορεί να είμαστε λίγοι όπως λένε κάποιοι αλλά σίγουρα είμαστε ικανοί να δώσουμε μια άλλη κατεύθυνση στα δημοτικά πράγματα της Πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: