ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νάτος και ο Γεωργάκης στις εορταστικές εκδηλώσεις

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Νάτος και ο Γεωργάκης στις εορταστικές εκδηλώσεις

Πάει και η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Μαρίνας , ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις , μετρήθηκαν απουσίες και παρουσίες και κυρίως "διασκέδασαν" αντί να προβληματιστούν με το τι μέλλει γενέσθαι οι πολίτες της Πόλης μας.
Όσοι βέβαια πηγαίνουν στις εκκλησίες και στα πανηγύρια γιατί είναι περισσότεροι αυτοί που απέχουν δυστυχώς και από τα δυο. Σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία άλλωστε είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη η ΠΙΣΤΗ του ή ακόμα και η ΑΠΙΣΤΙΑ του. Όλα δείχνουν πως μετά την ραστώνη του καλοκαιριού που για τους περισσότερους τείνει να γίνει μόνιμη λόγω της υψηλής ανεργίας βαίνουμε σε ένα φθινόπωρο αρχικά και σε έναν χειμώνα μετέπειτα που θα θυμίζει σε όλους μας πως η ΤΡΑΓΩΔΙΑ δεν έχει τέλος.

Και μπορεί ουδόλως να ενδιαφέρει τους πολίτες τι συμβαίνει στην γειτονιά μας , όμως τους ενδιαφέρει εάν θα έχουν και αύριο φαγητό στο σπίτι και ρεύμα!! Βλέπετε πλέον η ασκηθείσα πολιτική είναι αυτό της ελεημοσύνης!! Μοιράζουν τρόφιμα στους οικονομικά ανήμπορους, τάζουν οκτάμηνα σε ανέργους, βολεύουν ημετέρους σε ΜΚΟ και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους και ετοιμάζονται για τις επόμενες εκλογές.

Για τις δικές μας ζωές που κατέστρεψαν φταίμε και εμείς όπως λέει ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος όμως εμείς ούτε ΠΑ.ΣΟ.Κ ήμασταν ούτε οπαδοί του υπέρμετρου δανεισμού. Οι δικές μας ευθύνες είναι στο ό,τι πιστέψαμε σε πολιτικούς νάνους που δεν καταπολέμησαν την αριστερή τρομοκρατία με αποτέλεσμα να την ζούμε τώρα να μας κάνει και μαθήματα ηθικής. Να δώσουμε λέει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες για να μας σφάξουν όταν μεγαλώσουν ή να μας ζητήσουν να τους φτιάξουμε ΤΖΑΜΙΑ για να προσεύχονται στον Αλλάχ λίγο πριν μας σφάξουν!!

Άλλωστε δείχνουν με κάθε τρόπο πως μισούν τον δυτικό μας πολιτισμό. Νιώθουν άβολα με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας που όσο και εάν είναι ελλιπείς εξακολουθούν να μας ξεχωρίζουν από αυτούς.

Η "δημοκρατική" Πόλη μας εξακολουθεί να πιστεύει στα αριστερά ιδεώδη αφού σε ποσοστό πάνω από 70% οι πολίτες της  εξακολουθούν και ψηφίζουν κόμματα που θεωρούν πως η αριστερά ωφελεί τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες!!!

 Δυστυχώς οι Δήμοι μας εξακολουθούν και λειτουργούν τις δομές τους με χρήματα κυρίως της Ε.Ε. Έτσι είναι αδιανόητο να σκεφτούν πως θα ήταν η χώρα εκτός ευρωζώνης αφού για αυτούς πλέον η καταστροφή θα ήταν ολοκληρωτική.

Κανένα έργο για τα επόμενα χρόνια , και χωρίς μισθούς οι εργαζόμενοι. Άλλωστε οι Δήμοι της χώρας είναι όλοι προβληματικοί αφού δεν βγάζουν μόνοι τους τα χρήματα που ξοδεύουν αλλά περιμένουν την κρατική χρηματοδότηση.

Τα τελευταία χρόνια που μειώνεται παρουσιάζονται τα γνωστά προβλήματα στις δομές και όταν αυτή η χρηματοδότηση θα μειωθεί και άλλο "αναγκαστικά" θα δοθούν οι δομές ΤΖΑΜΠΑ σε ιδιώτες. Αυτό συμβαίνει και σήμερα αλλά αυτά αναλυτικά και με αποδείξεις από Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός. Η Τρόϊκα και τα μνημόνια μέσα στα τόσα δεινά που έφεραν έκαναν και ένα καλό. Όλοι οι Δήμοι και μιλάμε φυσικά για τους δημοτικούς άρχοντες κλέβουν λιγότερο γιατί απλώς λεφτά δεν υπάρχουν. Βέβαια βγάζουν από το ξεπούλημα δημόσιων δομών σε ιδιώτες.

 Άλλοι Δήμοι έχουν ωραίες παραλίες που νοικιάζουν , άλλοι δίνουν χρήματα μας σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και άλλοι απλώς εκμισθώνουν χώρους αναψυχής και πρασίνου σε ιδιωτικές εταιρίες προς εκμετάλλευση. Το γεγονός πως μόνο ο Παπαγεωργόπουλος πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήγε φυλακή σημαίνει απλώς πως η Δικαιοσύνη μας δεν λειτουργεί σωστά. Στο δικό μας Δήμο π.χ δεν ξέρουμε εάν θα υπήρχε έστω και ένας Δήμαρχος που να μην  κακοδιαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα.

Ο Γεωργάκης ποτέ δεν εκδιώχθηκε , ο Αναγνώστου το ίδιο , και στον Κιντή έστησαν και άγαλμα!! Φαίνεται πως η "συνετή" τους οικονομική διαχείριση δεν προβλημάτισε κανέναν παρά μόνο τους πολιτικούς τους αντιπάλους που φώναζαν αλλά δεν πέτυχαν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς βγάλαμε π.χ το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Βλέπετε εάν το συγκρίνεις με όσα συνέβαιναν παλιότερα ήταν απλώς πταίσμα. Απευθύναμε μάλιστα έκκληση στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ αλλά πως να κάνει κάτι. Με βαρίδι το Βενιζέλο ο μόνος τελικά που δικαιώθηκε είναι ο Πάνος Καμμένος με την είσοδό του εκ νέου στη Βουλή και μάλλον πάει και για επόμενη!!!

Κάθε φορά που ακούω τον Βενιζέλο να μιλάει γνωρίζω γιατί πρέπει να μην κυβερνήσει ποτέ ξανά κάποιος που σκέφτεται πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι περισσότερο ιδεολογικός τους φίλος από τους ΑΝ.ΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. Γιατί ο Καμμένος είναι φαφλατάς και λαμόγιο αλλά δεν μπορεί όσο και να το προσπαθήσει να γίνει ούτε Βενιζέλος , ούτε Τσοχατζόπουλος αλλά ούτε και Μητσοτάκης. Βλέπεται στη ΝΔ σκέφθηκαν πως για να χτυπήσουν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ έπρεπε να εκλέξουν αρχηγό τους τον Κυριάκο και εκεί η ΝΔ τελείωσε για πολλούς που ήδη είχαν ξενερώσει με την συγκυβέρνηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Επειδή ακούγεται πως στην Πόλη μας θα έχουμε μεγάλη συμμαχία κατά της νυν δημοτικής αρχής αναπολούμε ήδη τις εποχές που ένας χουντικός υποψήφιος Δήμαρχος κατόρθωνε να πάρει ποσοστό 49% χωρίς καμιά συμμαχία.

Βλέπετε όσο και να καταδικάζουμε και το κάνουμε συνεχώς την επτάχρονη χούντα των Συνταγματαρχών στις τάξεις της υπήρξαν και έντιμοι.

Κάτι μου λέει πως ο ιστορικός του μέλλοντος θα δικαιώσει τέτοιους ανθρώπους και όχι αυτούς που κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό και μας οδήγησαν στα σημερινά χάλια.

Έκανε σκάνδαλα και η Χούντα αλλά η μεταπολίτευση ήταν ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όλη!!!!!

Σ.Μ 

ΥΓ: Στη φωτογραφία δύο πρώην Δήμαρχοι και ένας υποψήφιος. Θεωρούμε πως και οι τρεις συμφωνούν πως η νυν δημοτική αρχή δεν τα πάει καλά. Το θέμα είναι ποιος τους ακούει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: