ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Άννα Κορακάκη ο πατέρας της και οι σχέσεις της με την πολιτική.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η Άννα Κορακάκη ο πατέρας της και οι σχέσεις της με την πολιτική.

Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΟΣΜΗΣΕΙ" ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΆΠΟΙΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ . ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...............
Αποκρύπτουν συστηματικά τα ΜΜΕ πως ο πατέρας της Χρυσής Ολυμπιονίκης Άννας Κορακάκη ήταν αστυνομικός. Έτσι κάποιοι "αφελείς" από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Πετρούπολης έφτιαξαν μια αφίσα (αυτή που βλέπετε) για να κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ατυχώς για αυτούς η θερμή υποδοχή του Κουρουμπλή στο αεροδρόμιο ήταν σαν να συναντώνται (παλιοί) σύντροφοι. Είπε ο Μητσοτάκης πως οι Ολυμπιονίκες ανήκουν σε όλους τους Έλληνες!! Φυσικά και ανήκουν αλλά πιο πολύ ανήκουν στο κόμμα τους. Κλασσικό παράδειγμα ο Πύρρος Δήμας που έγινε βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ!! Ενός κόμματος που ουδέποτε βοήθησε τους Βορειοηπειρώτες και που δεν είχε ουδεμία ευαισθησία σε αυτό που εμείς οι δεξιοί αποκαλούμε εθνικά θέματα. 

Ο ψευτοπατριωτισμός του ΠΑ.ΣΟ.Κ μοιάζει πολύ με αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ. Αμφισβητούμε τους πάντες και κάνουμε συμμαχίες με τους πάντες για το "καλό" της πατρίδας. Κάπως έτσι συγκυβερνούν με τους ΑΝ.ΕΛ , κάπως έτσι γλυκοκοιτάζουν τον Πούτιν αλλά μένουν στο ΝΑΤΟ , κάπως έτσι είναι και με τους Εβραίους και με τους Παλαιστίνιους!!


 Η χαζή πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως αντίστοιχα η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει περίτρανα πως είναι το ίδιο κόμμα με άλλο όνομα. Ενώ μένει στην Ε.Ε θεωρεί πως μπορεί να την αλλάξει , ενώ υπερασπίζει όλους όσους βρίζουν την Αμερική συμμαχεί μαζί της και επιλύει τα πολλά μας προβλήματα με τους Τούρκους. Άλλωστε είναι τουλάχιστον οξύμωρο να διαμαρτύρεται η "δεξιά" επειδή το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες. Το ΝΑΤΟ ήταν πάντα στο Αιγαίο γιατί είναι όπου υπάρχει επικράτεια συμμάχων του εδώ και χρόνια. Μετά την πτώση του κομμουνισμού όλα τα ορφανά του Στάλιν αναζήτησαν αλλού σωτήρες ο Παπανδρέου στη Μέση Ανατολή οι Συριζαίοι και πρώην Πασόκοι στον Μαδούρο!! 


Ατύχησαν όμως εξακολουθούν και είναι στην Εξουσία αφού στην Ελλάδα δεν έχει κυβερνήσει ποτέ δεξιά  που να έχει το θάρρος της γνώμης της και να επιτίθεται κατά μέτωπο στην αριστερά. Εδώ υπάρχουν "δεξιοί" που τιμάνε τους αγώνες του Άρη Βελουχιώτη. Εδώ υπάρχουν "δεξιοί" που θεωρούν πως η αριστερά βοηθάει τους εργαζόμενους. Εδώ υπάρχουν "δεξιοί" που θεωρούν πως η συμμαχία με την Ρωσία μπορεί να βοηθήσει τα εθνικά μας συμφέροντα. 


Είναι απόλυτα βέβαιο πως με την επικράτηση του Ντόναλτ Τράμπ στις Αμερικανικές Εκλογές ο κόσμος που ξέρουμε θα αλλάξει. Μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο ή το καλύτερο αλλά θα αλλάξει. Στηρίζουμε τον Τράμπ γιατί τον θεωρούμε πιο κοντά σε αυτά που πρεσβεύει από μια Κλίντον που είναι οπαδός της Παγκοσμιοποίησης και πιστή σύντροφος των Σιωνιστών. Τις επόμενες μέρες και όσο θα μπαίνουμε στην Ελλάδα σε ένα εκρηκτικό φθινόπωρο η δική μας διαδικτυακή παρουσία θα γίνεται καθημερινή. 

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας τα τελευταία τρία χρόνια και θεωρούμε πως όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές του 2019 εμείς εδώ θα σας έχουμε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον πόλεμο που θα μαίνεται στις δημοτικές παρατάξεις. 

Ήδη αφού αυτή η δημοτική αρχή δεν είναι δυνατόν να πέσει από την αντιπολίτευση κάποιοι ετοιμάζονται να παίξουν το ρόλο του Ευάγγελου Γεωργάκη στην ανατροπή του Θεόδωρου Γεωργάκη. 

Δεν νομίζουμε πως τελικά θα το τολμήσουν αλλά και μόνο που το σκέφτονται είναι ενδεικτικό της αχαριστίας τους απέναντι στον άνθρωπο που τους εμπιστεύθηκε μια θέση Αντιδημάρχου. 
Αυτά προς το παρόν και να προσέχετε τις οικογένειές σας . Οι καιροί δεν είναι μόνο δύσκολοι αλλά και επικίνδυνοι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: